BENİM BU SİTEYE GİRİŞ SEBEBİM SEVGİLİMİN BANA GERİ DÖNMESİYDİ SİZLERDEN ONUN İÇİN DUA İSTİYORDUM ALLAHIMA ONUN BANA DÖNMESİ İÇİN YALVARIYORDUM ÇOK KÖTÜYDÜM AMA SİZLER BENİM ÇAREME DUALARINIZ SAYESİNDE TAVSİYELERİNİZ SAYESİNDE İLAÇ OLDUNUZ DERDİME DERMAN OLDUNUZ NE KADAR SAÇMA BİŞEY İÇİN UĞRAŞTIĞIMI ANLADIM ÇÜNKÜ BENİ ÜZEN BİRİSİYDİ BEN ZAMANIMI BOŞ ŞEYLERE HARCADIĞIMI FARK ETTİM ÇÜNKÜ DIŞARIDA ÖYLE OLAYLAR OLUYOR Kİ SİZLERDE BİLİYORSUNUZ BEN ALLAHTAN EN BAŞ SAĞLIK DİLİYORUM AİLEMİN YANIMDA OLMASINI DİLİYORUM İNANIN İNSANIN AİLESİ GİBİSİ YOK DEĞERLERİNİ BİLELİM ALLAH ONLARA UZUN ÖMÜRLER VERSİN AMİNNNNNNNN........AKŞAM ÖYLE KÖTÜ BİR OLAY YAŞADIM Kİ SANKİ O YAŞADIĞIM ŞEY BENİ KENDİME GETİRDİ TAMAMEN ARKADAŞIMI ARADIM BİRKAÇ GÜNDEN BERİ GÖRÜŞMÜYORDUK TLF AÇTI SESİ O KADAR KÖTÜYDÜ Kİ SANKİ O DEĞİL KİMİNLEN GÖRÜŞÜYORUM DEDİM BEN DİYOR İSMİNİ SÖYLEDİ PINAR BABAM ÖLDÜ DİYE BAĞIRDI AĞLAMAYA BAŞLADI İNANIN O ANKİ HİSLERİMİ ANLATAMIYORUM KONUŞAMADIK ZATEN KAPADIM TLF VE BİR DAHA ARAMAYA CESARET EDEMEDİM YA NEKADAR ACI BİRŞEY DEĞİLMİ KALP KRIZİ ANİ ÖLÜM ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN ÇOK ZOR ALLAH SIRALI ÖLÜMLER VERSİN.......SİZLERLEN PAYLAŞMAK İSTEDİM........DEMEK İSTEMEM ARKADAŞLAR BEN BU SİTEDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ARTIK ALLAHTAN HAYIRLISINI İSTİYORUM GÖKSELİ İSTEMİYORUM BELKİ CANIM HALA DAHA YANIYOR AKLIMA GELİNCE ÇILDIRICAK GİBİ OLUYORUM AMA İNANIYORUM BUDA GEÇİCEK.......BEN ALLAHTAN BİR MUCİZE İSTEDİM EVET AZDA OLSA BİR MUCİZEYLEN KARŞILAŞTIM BEN ŞİMDİ SİZLERDEN O MUCİZENİN HAYIRLI OLMASI İÇİN DUA ETMENİZİ İSTİYORUM YANİ HERŞEYİN HAYIRLISI........CANLARIM BEN SİZLERE MİNNETTARIM BENİ KENDİME GETİRDİNİZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ÇOK YAZDIM KUSURA BAKMAYIN ASLINDA YAZICAK DAHA BİR SÜRÜ ŞEY VAR AMA ÇOK UZUN OLDU İYİKİ VARSINIZ İYİKİ BENİM DOSTUMSUNUZ:)ALLAHA EMANET OLUN ALLAH SİZİ SEVDİKLERİNİZDEN AYIRMASIN.
ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN
(19 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
öncelikle allah rahmet eylesin.yazdıklarında çok haklısın.rabbim sana en hayırlı olanı versin haziran kardeşim.yarınlar inşallah beraberinde senin için güzellikler getirir.herşeyin gönlünce olması dileği ile.rabbim yar ve yardımcın olsun.
18 yıl önce gönderildi # -
arkadasinin babasina allahtan rahmet diliyorum. basiniz sagolsun canim cok üzüldüm.
arkadasinin yaninda olmalisin ona destek ol. sana ihtiyaci vardir.
hemen dua okuycam sizler icin.18 yıl önce gönderildi # -
teşekkürler arkadaşlar dostlar sağolsun ama o memlekette ki burada değil
insan evladi bazi seyleri yasamadan anlamiyo canim kardesim, oyle yasiyoruzki sanki hic omicekmisiz gibi ama halbuki olum yanimizda. allah rahmet eylesin arkadasinin babasini.allaha sukur benim ailem sag mevlam onlarin acisini gostermesin, onlardan cok uzaktayim ama onlarin iyi oldugunu bilmek bile yetiyor. sende iyiki varsin canim kardesim. allah sendende razi ve memnun olsun. allaha emanet ol mevlam hakkinda hayirlisini versin amin
allah rahmet eylesın ve aılesıne sabırlar versın pınarcım kımsenın basına vermesın cok zor hep soylemek ıstedım ama olmadı sana acın vardı anlayamazdın gulum tabıkı once herseyın hayırlısı dıle cok gencsın ve dogruları senı sevenı gercekten kıymet verenı bulabılecek yastasın o kadar kesın ve katı ıstıyordun kı sevdıgını yıne de rabbım onu pısman etsın uzdugu ıcın ve gonlundekı ne ulas ama gerceklerı gorerek bıtanem allahım ıkı cıhanda da mutlu etsın senı amın leman
ogreniyorsun.. aferin
Büyüyorsun Masallah cok mutlu oldum :-))Sana 100 besmele yolluyorum yüregine cicek kokulariyla gelsin...Masallah.Güzel dileklerinede amin güzel yüreklim.3ihlas 1 Fatiha rahmetli amcaya.
Haziran....BİR ÖLÜM BİN DİRİLİŞTİR...Rabbim çok sevsin seni..
HAZİRAN KARDEŞİM GİTİYOSUN DİMİ SENİ ÇOOOK İYİ ANLIYORUM.BENDE AYNI DERTTEN MUZDARİBİM AMA NE YAPACAKSIN DUA ETMEKTEN BAŞKA CAREMİZ YOK UMUT KESİLMİYO ALLAHTAN MEVLAM HAYIRLISINI VERSİN HAKKIMIZDA
Allah rahmet eylesin
Rabbim sana katından hayırlar ihsan etsin inşallah18 yıl önce gönderildi # -
3 İHLAS 1 FATİHA OKUDUM ARKADAŞINIZIN BABASINA
ALLAH RAHMET EYLESİN
ALLAH CÜMLEMİZE HAYIRLAR NASİB ETSİN AMİN
SELAM VE DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
Güzel kızımız bizim:)..
Güzel yürekli...18 yıl önce gönderildi # -
Büyük randevu... Bilsem nerede, saat kaçta?
Tabutumun tahtası, bilsem hangi ağaçta?***
Ölene Allahtan Rahmet...18 yıl önce gönderildi # -
herşey için çok sağolun allah razı olsun sizlerden :)
cnaım ne guzel ozetlemısısn cıhan beyde okur ıns bu yazdıklarını cok ıyı anlıyorummm cok dogru neler ogrentık neler ogrenıcez dımı allah rahmet eyleısn cnaım ıns mekanı cennet olurr bende senı cok sevıyorum cnaımmm
RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI VE ENGÜZELİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH
çok doğru bir konuyu hatırlatmışsın hazirancım. arkadaşının babasına 3 fatiha okudum allah rahmet eylesin.
allah razı olsun arkadaşlar hepinizden.......allah kabir rahatlığı versin inşallah giden gelmiyor elden birşey gelmiyor
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.