arkadaşlar bi karar aldık listeye bi alttan bi üsten devam edicez hak geçmesin diye saat 12'00 geçti topik açtık.katılımlarınızı bekliyoruz
içinizden ne gelirse bi besmelede olabilir taaaa içten gelen bi amiiiinde olur gönlünüzden ne koparsa artık ALLAH KABUL ETSİN zez kardeşimizin duaları kabul sıkıntıları en kısa zamanda geçsin inşallah AMİİİİİNN
BUYRUN DUAYAA=)
'''''''''''hergün Bi DOSTA dua ___ZEZ'e___ dua lütfen buyrun''''''''''''
(73 mesaj) (50 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
şimdi yatarken tesbih çekicem sana kardeşim yarın yazarım allah kabul etsin inşallah =)
amiiiiiin18 yıl önce gönderildi # -
7 besmele
7 yunus as. ın duası
7 "hasbiyallahu la ilahe illa hu aleyhi tevekkeltü ve huve rabbul arşıl azim.."
7 kelime-i tevhid
7 salavathediyemdir..rabbim kabul buyursun, tüm dertlerine deva olsun, rızkını genişletsin, her türlü günahını affetsin, her ne dileği varsa gerçek olsun zez ablamın..amin amin amin...
18 yıl önce gönderildi # -
Zerrinimiz için 1 Yasin-i Şerif okuyacağım Allahın izniyle...
bu kadarla kalmayacak tabiiki...
Yüreğimizde zaten o, dualarımız onunla hep:)18 yıl önce gönderildi # -
"Yâ Rabb, benim hatâlarımı, bilmeden yapdıklarımı, işimde aşırı gitmemi, ve Senin benden çok iyi bildiğin hallerimi mağfiret eyle. Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen ve kasden yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle!” (5)
zerrin ablam içindi bu duam rabbim yardımcın olsun ne isteğin varsa bu okunanlar hürmetine kabul olsun ablacım ... ailenle huzurlu mutlu günler seninle olsun allaha emanet ol her zaman duamdasın18 yıl önce gönderildi # -
Mevlam herşeyin hakkında hayırlısını versin.Kalbini ferahlatsın ve kalbindeki dualarını en güzel,en hayırlı zamanda kabul etsin Rabbim...Evine yuvasına sağlık,bereket,hayr ve mutluluk versin...10 Yunus peygamberin duasını okuyup gönderiyorum...Slm ve dua ile...
ZEZ KARDESIME DUA ETMEZ OLURMUYUM HIC BUGUN VE HERGUN OKUDUGUM TESBIHLERIM DUALARIM ZEZ KARDESIMEDE GITSIN ALLAH IM SEN ZEZ KARDESIMIZIN DUALARINI TEZ ZAMANDA KABUL EYLE VE ONUN SIKINTISINI GIDER TEZ ZAMANDA ALLAH IM SENIN HERSEYE GUCUN YETER EY MALIKUL MULK AMIN DUALARIMDASIN ZEZ KARDESIM
zez kardesimiz dularimizda bugun.. allah her muradini hayirlisiyla gerceklestirir insallah.. amin
Zez kardeşimizin bütün hastalık, dert ve sıkıntılarının giderilmesi, bütün günahlarının affı ve bütün hayırlı muratlarının tez zamanda yerine gelmesi için ben de;
7 Talak suresinin 2-3 üncü ayetleri (problemlere en çabuk çare olarak biliniyor),
1 Ayetel Kürsi
1 Fatiha
3 İhlas
10 da salavat-ı şerifeMevlam kabul buyursun inşaallah. Amiin. Amiin. Amiin.
allah yar ve yardımcısı olsun bende varım tabıkı alllah kabul etsınn amın amın amın
zez kardeşimizin ne muradı varsa rabbim kabul etsin. Evine yuvasına sağlık bereket mutluluk versin. allah yar ve yardımcısı olsun
zez canım benim şimdilik sana
3 ayetel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
okuyorum rabbim ne muradın varsa versin.
devamı gelecek inş.18 yıl önce gönderildi # -
zez canım benim şimdilik sana
3 ayetel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
okuyorum rabbim ne muradın varsa versin.
devamı gelecek inş.18 yıl önce gönderildi # -
ZEZZ....HEP DUAMDASIN..BUGÜN DAHA DA ÖZEL OLACAK İNŞALLAH DUALRIM SENİN İÇİN..SECDELERDE ANACAĞIM İSMİNİ..RABBİM SENİ ÇOK SEVSİN VE ARINDIRSIN DİYE TÜM SIKINTILARINDAN...NE GÜZEL BİR DOST OLDUĞUNU SÖYLEYECEĞİM RABBİME!! SELAM ÜZERİNE OLSUN...
DUALARIMDASIN ABLACIM BU DUA LISTESİNE BİZDE ADIMIZI YAZDIK BIZIDE KATIN BUGUN DUALARIM HEP SENINLE ABLLACIM
Allahım zez kardeşimiz için dünyada ve ahirette senden afiyet istiyorum.Rabbim senden sürpriz hayırlar diler beklenmeik şerlerden sana sığınırım AMİN..
zez bacım çektiğim tüm tesbihlerimde sen varsın zaten.bir bugüne has değil.rabbim her an her daim yanında olsun inşallah.güzel yüreğin hiç üzülmesin.amin amin amin
111 YA KAFİ, 7 AYETEL KÜRSİ,100 YA MÜMİT,21 RIZIK DUASI,7 YUNUS PEYGAMBER DUASI , TÜM DOSTALRIMIZA VE ABLAMIZA ALLAH KABUL ETSİN
313 İHLAS,100 FATİHA 100 İNŞİRAH SURESİ OKUDUM ZEZ KARDEŞİME
ALLAH KABUL ETSİN
SELAM VE DUA İLE18 yıl önce gönderildi # -
134 YA MÜ;MİN 71 YA FETTAH 100 EZ ZAHİR 100 EL MUKADDİR 100 EL MUAHHİR 100 YA HAYY YA KAYYUM ALLAH KABUL EYLESIN GONDERDIM SANA KARDESIM
bende okuduktan sonra yazacagım zez ımın dualarını mevlam ulastırsın ona ıns leman
3 ayetel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
okuyorum
Rabbim dünyada ve ahirette yüzünü güldürsün.18 yıl önce gönderildi # -
canım bugün ışık ışık olsun yüreğin..bereket yağsın gönlüne maddi manevi...geride kalsın tüm yüreğini burkan acıtan ne varsa..önüde umutlu güzel nice günler olsun dost dualarıyla inşallah..
bugün ben de 33 besmele..33 estağfirullah..33 ya allah..33 ya rahman ..33ya rahim...33 ya kerim 3 ayetel kürsi ve 11 yunus duasıyla seninle selamlaşayım istedim allahım yar ve yardımcın olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
canım bugün ışık ışık olsun yüreğin..bereket yağsın gönlüne maddi manevi...geride kalsın tüm yüreğini burkan acıtan ne varsa..önüde umutlu güzel nice günler olsun dost dualarıyla inşallah..
bugün ben de 33 besmele..33 estağfirullah..33 ya allah..33 ya rahman ..33ya rahim...33 ya kerim 3 ayetel kürsi ve 11 yunus duasıyla seninle selamlaşayım istedim allahım yar ve yardımcın olsun amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİME EMANET OL ZEZZ
BURAYA KADAR YAZILAN ER BIR DUAYA ICTEN
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ZERRIN ABLAMI RABBIM KORUSUN
ZERRIN ABLAMI RABBIM SEVSIN
ZERRIN ABLAMI RABBIM SEVDIRSIN
ZERRIN ABLAMI RABBIM IKI CIHANDA MUTLU ETSIN
ZERRIN ABLAMI RABBIM IKI CIHANDA AFIYETTE EYLESIN
ZERRIN ABLAMI RABBIM AHIRETTE BAHTIYARKARDAN EYLESIN
ZERRIN ABLAMIN GÜNAHLARINI RABBIM AFFETSIN
ZERRIN ABLAMIN YUVASINI RABBIM CENNET BAHCESI EYLESIN
ZERRIN ABLAMIN YAVRUSUNU RABBIM KORUSUN HAYIRLI EVLAT EYLESIN ONA BAGISLASIN
ZERRIN ABLAMIN DAIMA HAYIRLI DUALARI OLSUN
ZERRIN ABLAMIN HAYIRLI NE KADAR DUASI VARSA RABBIM KABUL ETSIN
ZERRIN ABLAMI BELA VE MUSIBETLERDEN ONU VE SEVDIKLERINI KORUSUN
ZERRIN ABLAMI CENNETI KAZANDIRACAK HAYIRLI UZUN BIR ÖMRÜ OLSUN
HERSEY ONUN KALBI VE GÖNLÜ GIBI OLSUN YANI TERTEMIZ
ALLAH YÂRI VE YARDIMCISI OLSUN
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Degerli Surelerden buket yapip yolluyorum RABBIM ulastirsin, günü ve ömrü hayirli olsun
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
AMIN MIN AMIN GARIPGUL SANA KATILIYORUM ZEZ COK OZEL BIRI ZATENN RABBIM GONLUNDEKI MURADINI VERSIN
maşallah maşallah ne güzel katılım olmuş=) ne güzel bendee zez için zerrin ablamız için
100 ya vedud
100 es.selam
100 besmele
100 kelime-i tevdih
51 salavat
33 yunus peyganberimizin duası
3 ayetel kürsi
3 fatiha
3 ihlas
3 kevser
3 tebbet
3 felak
3 nas okudum hediyemdir allah kabul etsin en kısa zamanda gönlünde ki muradı versin inşallah yüce mevlam
amiiiiiiiiiinnnn18 yıl önce gönderildi # -
7 ayetel kürsi
3 ihlas
1 fatiha
100 besmele
100 yunuz as duasıAllahümme salli ala seyyidina muhammedin adede ma fi ilmillahi selaten daimeten bidevami mülkillah
subhanallahi velhamdülillahi vela ilahe illallahu vallahü ekber vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym
RABBİM MURADINA VESİLE ETSİN ABLACIM ... SEVDİKLERİNLE HAYIRLI VE DİLEDİĞİN GİBİ Bİ ÖMÜR VERSİN YARADANIM
İKİ CİHANDA SIHHAT VE AFİYETLİ OL
SENİ ÇOK SEVİYORUM VE DAİMA DUALARIMDASIN BUNU BİLİYORSUN18 yıl önce gönderildi # -
rabbi inni lime enzelte ileyhi min hayrin fakiru ...
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.