tufan kardeşim ALLAH yardımcınız olsun yüce rabbim inşallah şifa verir bende 1 yasin okıcam ve yakınlarımada söylicem inşallah şifa bulur kardeşimiz ALLAHA EMANET OLUN
acil
(84 mesaj) (27 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Tufan kardeşim ben de 12 adet daha okuttum ayrı ayrı kişilere
19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim kardeşinize acil şifa verir inşallah.
1 tanede alayım. İnşallah tanıdıklardanda isteyeyim. Haber veririm.19 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ DOSTLARIM ALLAH HEPİNİZİN CÜMLESİNDEN RAZI OLSUN HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN BİZEDE BU ZOR YOLDA DUA EDİN BEN 500 YASİN DİYE NİYET ETMİŞTİM ÇÜNKÜ ÇEVREMDEKİ ARKADAŞLARIM 500 YASİN HASTAYA ŞİFA DEMİŞLERDİ VE SAYIM BENDEKİLER314 OLDU HEMEN HEMEN KIZ KARDEŞİMDEKİLERDE BİR OKADAR DAHA VAR İNŞALLAH ŞİFA OLUR
inşallah tufan abi...durumu nasıl galip abimizin.
inşaallah şifa olur inşaallah amin amin amin
AĞRILARI ÇOK FAZLA MEMLEKETTE BEN GÖREMİYORUM TELEFONDA SÖYLÜYORLAR ÇOCUKLAR GİBİ AĞLIYORMUŞ HA BU ARADA BENİM OĞLUMUN ADI TUFAN ÜYE OLURKEN ONUN ADINI YAZMIŞTIM ANNEYİM BEN
hım bende abi sanıyordum...Allah acil şifalar versin inşallah hemen iyileşir bu yasinler ona şifa olur. çok üzülüyorum inan ki.ablacım senin adın ne.
BENİM ADIM DERYA KARDEŞİM
Derya abla, inşallah iyileşir. bu fatihalarda etkili olacaktır Allahın izniyle. içim çok acıyor abimizin durumuna. her zaman dua edeceğim iyileşmesi için.
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SEN ÇOK İYİ YÜREKLİ BİR İNSANSIN İNŞALLAH HEM BU DÜNYAN HEMDE AHİRETİN İYİ OLUR ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BEN ÇIKIYORUM HAYIRLI GECER SANA ALLAHA EMANET OL
Senden de razı olsun hepimize inşallah. hayırlı geceler ablacım.
Derya abla bende 2 gün önce Galip kardeşimiz için 1 yasin okumuştum ama yazmayı unuttum .İnşalla okunan bu yasinler ona şifa gibi gelir.
allah kabul etsin ve acil şifalar versin ben de bu gece allahın izni ile bi tane okuyacağım.ve ileriki günlerde de okumaya çalışacağım ve okudukça size haber veririm ben.iyi günler
BENDENDE BİR YASİN HEDİYE ALLAH ŞİFA VERSİN DUA DOSTUM .AMİN
selamunaleykum
galıp abı ıcın eşim ve ben yasin-i şerifi okuduk allah kabul etsın yüce rabbim acil şifalar versin AMİN19 yıl önce gönderildi # -
selamunaleyküm derya kardeşim ben 1 tane yengem 1 tane yasin okuduk yakınlarıma söylüyorum inşallah 2 yasinle kalmam daha fazla okutabileceğim insanlara ulaşırım rabbim yardımcınız olsun ALLAH şifa versin
12 adet daha geldi kardeşlerimizden allah razı olsun Ömer den hepsini o okuttu arkadaşlarına.
bende bi tane okuycam inşallah..
Derya abla ne kadar oldu toplam topluyor musun?
evet canım topluyorum söylemiştim daha önce 1000 geçti diye allah razı olsun sizlerden ve diğer eş dosttan toplam 2500ü geçti bunları 500 e bölerek 5 ayrı duası yapıldı rabbim inşallah kabul ederde mucizelerinden birinide kardeşime verir bende size burdan müjdeyi veririm kardeşim iyi oldu diye hakkınızı helal edin
Amin Amin amin inşallah iyi haberleri verirsin inşallah. hakkımız varsa eğer helal olsun
AMİN RABBİM ACİLŞİFALAR VERSİN İNŞ
MEVLAM KARDEŞİNİ ÇOCUKLARIMIZA BAĞIŞLASIN...
ACİL ŞİFALAR VERSİN19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.