Evlilerin mutluluğu ve bekar kardeşlerimizin en kısa zamanda hayırlı ve huzurlu bir yuva kurmaları için dua eder misiniz?
Murat ve Burcu kardeşim için 3 ihlas.
Tüm evliler için 11 ihlas
Bekarlarımız için ise 7 ihlas okudum Rabbim kabul buyursun.
Evlilerin mutluluğu ve bekar kardeşlerimizin en kısa zamanda hayırlı ve huzurlu bir yuva kurmaları için dua eder misiniz?
Bekarlarımız için ise 7 ihlas okudum Rabbim kabul buyursun.
21 Fatiha 21 ihlas de ben okuyorum.......
"sübhaneke la ilahe illa ente ya rabbe külli şey in ve varisehu ve razigahu ve rahimeh."
Allah razı olsun ablacığım.Rabbim yüreğinizi her daim güzelliklerle donatsın.
100Subahanallahi adede Halkihi,Evlilerin mutluluğu ve bekar kardeşlerimizin en kısa zamanda hayırlı ve huzurlu bir yuva kurmaları için Rabbim sen katında kabul eyle amin amin amin..
alllah razı olsunnn allah kabul ersınn:))) boyle bı baslık acamanız cok hos olmus elımde olmadan guldummm allahda sızı guldursunnn :)))
RABBİMİN GÜZEL İSMİ İLE DİYORUM EVLERİMİZE HUZUR GÖNÜLLERİMİZE HUŞU KALBLERİMİZE İMAN SOFRALARIMIZA BEREKET ALLAHIM TÜM KARDEŞLERİME ALLAH KABUL ETSİN İŞAALLAH AMİN
evet cok guzel olmus allah razı olsun rabbim insallah butun bekar tanıyıp tanımadıgım herkeze hayırlı nasıpler versin amınnn
3 fatiha hediyemdir allah kabul etsin huzurlu mutlu bi evlilik cümlemize nasip etsin
amiiiin
ALLAH DUALARINIZI KABUL EYLESİN ALLAH EVLİ OLANLARA HUZURLU GUNLER BEKARLARAD SEVDIGIYLE HAYIRLI HUZUR DOLU YUVA KURMAK NASIB EYLE
3 İHLAS 1 FATİHA 21 BESMELE-İ ŞERİFE
Allah razı olsun. Ben de kurulu yuvaların ve kurulacak olan yuvaların huzuru ve devamlılığı için 3 Ayetel Kürsi okudum Allah kabul etsin inşaallah. Amin.
Bekarlarımız için ise 11 ihlas okudum Rabbim kabul buyursun.
Sitemizdeki;
Murat ve Burcu için 3 İhlas
Tüm evliler için 3 İhlas
Bekarlar için, evlilik hazırlığında olanlar için 3 İhlas, 33 Besmele
Ve de...
burcu ve murat için 3 İhlas
evlilerimiz için 3 İhlas
bekarlarımız için 3 İhlas hediyemdir
Allah kabul etsin
Mevlam bizlerin yani evli olan tüm dostlarımızın evlerini cennet bahçelerinden biri gibi yapsın inşaallah,
Tüm bekar kardeşlerimizin de hayırlı ve huzurlu bir yuva kurmalarını nasib etsin inşaallah
ben de her iki grup için ve burcu ile murat için 3 er İhlas okuyorum. Allah'ım kabul etsin inşaallah. Amin. Amin. Amin.
Murat ve Burcu kardeşim için 3 ayetel kürsi
Tüm evliler için 11 ayel kürsi
Bekarlarımız için ise 7 kürsi okudum Rabbim kabul buyursun.
murat ve burcu kardeşlerımız için 1 fatiha 7 ihlas okudum rabim kabul etsin
darısı oğlumun ve tüm genclerın başına mesut ve bahtiyar etsin
bendende 1 ayetel kursi ALLAH HEPIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN EVLERIMIZDEN HUZURU EKSIK ETMESIN AMIN
MÜMİN OLANIN ANCAK MÜMİN OLANLA EVLENEBİLECEĞİ
Kötü kadınlar, kötü erkeklere
Kötü erkekler, kötü kadınlara
İyi ve temiz erkekler, iyi ve temiz kadınlara yaraşır.
Bunlar onların demekte olduklarından uzaktırlar.
Bunlar için bir bağışlanma ve kerim bir rızk vardır (Nur Suresi,26)
Allah’ım bizleri tertemiz eylesin bizlere de katından tertemiz eş nasip eylesin...AMİN
Rabbim Evlilerimizede yuvalarında huzur mutluluk ihsan eylesin
Hayırlı helal bol kazançlar ihsan eylesin
Katından güzellikler lutfetsin
AMİN AMİN ECMAİN
40 TANE DUHA SURESİ OKUDUM
ALLAH GÜZEL YAZILAR YAZSIN İNŞALLAH
Burcu ve Murat için 7ihllas,
Evli dostlarımızın aile huzuru için 7 ihlas,
ve Bekarlarımıziçinde, hayırlı birer yuva kurabilmeleri için 7 İhlas...
Rabbim Dualarımızı kabul etsin.
Amin!Amin!Amin!
Evlilerin mutluluğu ve bekar kardeşlerimizin en kısa zamanda hayırlı ve huzurlu bir yuva kurmalarıni nasip etsin ALLAH-U TEALA
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Rabbim yüceler yücesi mevlam bizlere gözümüzü aydınlatacak eş ve zürriyetler bağışla.Yuvalarımız cennet bahçesi,gönüllerimizde Yaradan aşkı olsun.Neslimiz ehli tevhid,ehli kuran,ehli dua edici hayırlı insanlardan olsun.Amin.Amin.Amin.
bendende 10 ayetel kürsi bu güzel dilekleriniz kabul etsin inşallah
RABBİM BENİM GİBİ TÜM BEKARLARA HAYIRLI EŞLER NASİP ETSİN....
rabbim cümleyi hayırlı yuvalarla ödüllendirsin
evlilerinde cümlesine mutluluk lar ihsan eylesin
3 ihlas bır fatıha da ben okuorum
Rabbim tüm evlilerin mutluluğunu artırsın.
Bütün bekarlara da gönüllerine göre, mutlu huzurlu ve hayırlı bir evlilik yapmalarını en kısa sürede nasip etsin.
Bende de
3 ihlas
1 Fatiha
1 Ayetel Kürsi
Rabbim tüm evlilerin mutluluğunu artırsın.
Bütün bekarlara da gönüllerine göre, mutlu huzurlu ve hayırlı bir evlilik yapmalarını en kısa sürede nasip etsin.
Bende de
3 ihlas
1 Fatiha
1 Ayetel Kürsi
AMİN ALLAH CC EDİLEN DUALARI KABUL BUYURSUN. RABBİM KİMSEYİ DARDA BIRAKMASIN. AMİN
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.