Bir dostum rica etti "epilepsi hastasi 7 yasinda Emine ölüm döseginde yatiyormus" dua edelim dostlar, Rabbim yar ve yardimcisi olsun diye.Allah razi olsun.
*****Daha 7 yasinda bir melek*****
(53 mesaj) (38 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
21 ihlas 21 Ayetel kürsi okuyorum.....Rabbim yar ve yardimcisi olsun minigin.Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
21 ihlas da benden Rabbim şifalar versin inşallah amin
100 ya şafi...tez zamanda şifa bulması dileğiyle allah yardımcısı olsun
Allah sen koru meleği sen şifa ver Ya Rabb, Amin Amin Amin
.........100 Ya Şafi
100 Besmele ileMevlam anne ve babasına sabır ve selamet versin, Amin Amin Amin
Allah şifa versin inşaallah. Ben de 1 Salat-ı Tefriciye okudum
Allah kabul etsin.18 yıl önce gönderildi # -
11 ihlas okudum Rabbim şifa bulmasına vesile eylesin.
http://www.sorularlaislamiyet.com/subpage.php?s=show_qna&id=39787
zez cim buraya bakarmisin.
burda bir dua buldum o hastalik icin.
bi bak buraya al onu okuyalim.
Soru
anonim 06-Aralık-2007 - 01:46:47
Soru
Epilepsi ve sara hastasi olan bir kisi icin sifali dualar gönderebilirmisiniz? Bu hastalikdan nasil kurtulunur? Eger okunmasi gerekiyorsa bildiginiz iyi bir hoca varsa ismini ve adresini gönderebilirmisisnz? Cunku ben duydum ki okundultan sonra gecermis diye?
06-Aralık-2007 - 13:36:12
CevabımızDeğerli Kardeşimiz;
SARA NÖBETİ TUTANA OKUNACAK DUALAR
1. Sara nöbeti tutmuş hastanın başında 21 kere Âyetü'l-Kürsî okunursa inşâallah şifâ bulur.
2. Bir kadın Peygamber Efendimiz'e (sav) gelerek çocuğunun sara nöbetine tutulduğunu, bunun için kendisine dua etmesini istedi. Resûl-i Ekrem (sav) Efendimiz ona şu âyeti okumasını tavsiye etti. Kadın onu okuyunca çocuğu şifâ buldu.
"Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve nünezzilü mine'l-Kur'âni mâ hüve şifâün ve rahmetim li'1-mü'minîn. Ve lâ yezîdü'z-zâlimîne illâ hasârâ." (İsrâ, 17182)
ANLAMI: "Biz Kur'an'ı mü'minlere şifâ ve rahmet olarak indiririz. Ama o, zâlimlerin ise sadece zararını artırır."
3. Mü'minûn (23) sûresinin 115. âyetinden sonuna kadar (118. âyet dâhil) okunmalıdır.
E fe hasibtüm ennemâ halâknâküm abesen ve en-tüm ileynâ lâ türcaûn.
Fe teâlâ'llâhü'l-melikü'l-hakku, lâ ilahe illâ hû. Rabbü'1-ar şî'1-kerîm.
Ve men yed'u maallâhi ilahen âhere lâ burhâne le-hû bîhî, fe innemâ hisâbühû inde rabbihî; İnnehû lâ yüflihu'l-kâfirûn.
Ve kul rabbî'ğfîr ve'rham, ve ente hayru'r-râhi-mîn." (Mü'minûn, 23/115-118) ANLAMI:
"Sizi sadece boş yere yarattığımızı ve sizin hakikaten huzurumuza geri getirilmeyeceğinizi mi sandınız?
Mutlak hâkim ve hak olan Allah, çok yücedir. O'ndan başka ilâh yoktur. O, bereketli Arş'ın sahibidir.
Her kim Allah ile birlikte diğer bir tanrıya taparsa -ki bu hususla ilgili hiçbir delili yoktur- o kimsenin hesabı ancak Rabbinin nezdindedir. Şurası muhakkak ki, kâfirler kurtuluşa eremezler.
Allah razi olsun yelizzz cok güzel düsünmsüssün hemen okuyorum ..Rabbim ellerinden tutsun minigin.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
emine icin bu duayi okuyalim arkadaslar.
rabbim acil sifa versin.
yazini yeni gördüm insallah canim ya cok üzüldüm benim de iki tane cocugum var grip oldu diye ne kadar üzülmüstüm biliyorsunuz. bende okuycam bol bol emine icin.
3 İhlas
33 Besmele
Mevlam şifa versin İnşaAllah,"Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve nünezzilü mine'l-Kur'âni mâ hüve şifâün ve rahmetim li'
mü'minîn. Ve lâ yezîdü'z-zâlimîne illâ hasârâ."
"Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve nünezzilü mine'l-Kur'âni mâ hüve şifâün ve rahmetim li'mü'minîn. Ve lâ yezîdü'z-zâlimîne illâ hasârâ."
"Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve nünezzilü mine'l-Kur'âni mâ hüve şifâün ve rahmetim li'mü'minîn. Ve lâ yezîdü'z-zâlimîne illâ hasârâ."18 yıl önce gönderildi # -
YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA HALİM YA RAUF YA ŞAFİ YA KAFİ YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
Rabbim acil şifalar versin yeğenimize amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞAFİ SIFATIYLA MUAMELE EYLE
RABBİM ŞİFA SENDENDİR. ŞİFA VER.
RABBİM HASTALIĞINDAN ESER BIRAKMA.
RABBİM MELEĞİMİZ EMİNENİN ANNE VE BABASININ YAR VE YARDIMCILARI OL
RABBİM KOLAYLIKLAR İHSAN EYLE
RABBİM ANNE VE BABASINA BAĞIŞLA.
RABBİM EMİNE İLE ANNE VE BABASINI İMTİHAN EYLEME
RABBİM EMİNE'MİZE KISA ZAMANDA AFİYETLER İHSAN EYLE
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim cümle dua dostlarımızı kaldıramayacakları imtihanlarla sınama
sabırlarını ve güçlerini arttır
bütün hastası olan dostlarımıza ve tüm hastalarımıza rahmetinle şefkatinle muamele et
Allah'ım ummadığımız yerlerden yardımlar ve çareler gönder
amin amin amin amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
"Bismillâhirrahmânirrahîm. Ve nünezzilü mine'l-Kur'âni mâ hüve şifâün ve rahmetim li'1-mü'minîn. Ve lâ yezîdü'z-zâlimîne illâ hasârâ." (İsrâ, 17182)
ANLAMI: "Biz Kur'an'ı mü'minlere şifâ ve rahmet olarak indiririz. Ama o, zâlimlerin ise sadece zararını
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa ihsan etsin inşallah
Rabbim Nafi ismi hürmetine hastalıktan beri kılsın inşallah
tez vakitte selamete ermenizi niyaz ederim Cenabı Allah'tan18 yıl önce gönderildi # -
meryemden 5
zeynepten 5
sümeyradan 5 ayetel kürsi ve duaları...
emineciğe şifa ailesine direnç vesilesi olsun inşallah18 yıl önce gönderildi # -
Mevlam hayırlı acil şifalar versin inşaallah. Benden de 100 Ya Şafi (C.C.) ve 7 Ya Muhyi (C.C.) Allah'ım kabul etsin inşaallah. Amiin. Amiin. Amiin.
RABBİM KÜÇÜK MELEĞE ŞAFİ İSMİYLE NAZAR EYLESİN ....
YA ŞAFİ YA KAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ
BEN 10 AYETEL KÜRSİ YOLLADIM RABBİM ŞİFA VESİLESİ EYLESİN ....
mevlam yavrumuza melegimize acil sifalar verin. dualarimizda
YA RAHMAN YA RAHİM YA KERİM YA HALİM YA RAUF YA ŞAFİ YA KAFİ YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH
ALLAH TEZ ZAMANDA SIFA VERSIN SEVDIKLERINE BAGISLASIN INSALLAH ALLAHUMME YA SAFI ALLAH IM SEN SAFI OLANSIN BIZI GERI CEVIRME BU KARDESIMIZE VE DIGER BUTUN HASTA KARDESLERIMIZE ACIL SIFALAR NASIP EYLE TEZ ZAMANDA ESKISINDEN DAHA II OLSUN ALLAH IM AMIN
sımdı 500 ya safı
100 ya mucıp
33 ıhlas
33 kevser
33 yunus duası
1 elhamokudum rabbım ulastırsın emınemıze aılesıne bagıslasın onu tez sıfaları versın rabbım sıfa senden sen kımseyı senden ümıtsız bırakma amınnnnnnnnnnnnnnnnn leman
Allahümme rabbena ezhibi'l - be'se,işfi entes-şafi.La şifaen illa şifaüke,şifaen la yugadiru sekamen.AMİNNN
Rabbim şifa versin.
Tebessüm edenlerden olurlar inşaallah.
Rabbim görüp gözetsin.18 yıl önce gönderildi # -
Ah eminem bitanem bandajlar içinde yatıyosun Kurban oldugum Ey büyük Rabbim sen görüyosun Yarattıgın melegin hasta ne olur onu ve ailesini acılı bi sınava tabi tutma acil şifasını ver alemlerin Rabbi güzel Allahım amin amin amin....
Allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve mevlana muhammedin salaten tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve tünkızüni biha min vahleti ve tükıylü biha asrati ve takdıy biha haceti*
Manası: Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (s.a.v)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.18 yıl önce gönderildi # -
Kudreti sonsuz yüce Mevla sen küçüğe acı çektirme ,
şifa ver Allahım!
Ailesine sabırlar ihsan eyle...
Amin!Amin!Amin!18 yıl önce gönderildi # -
11 İhlas okudum Rabbimize küçük Emine için..
RABBIM Acil sifalar nasip versin
21 ayetel kürsi :(
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim meleğe tez şifa ver,Rabbim meleğimizi koru,Rabbim meleğime şimdi okuyacağım her bir ayeti tez ulaştır ,nur olsun.Rabbim kabul buyur.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.