SELAMUN ALEYKUM DOSTLARIM ICIMDEKI SIKINTININ ILACI SIZLERIN OKUYACAGI FATIHAYLA GIDER INSALLAH.BU ARA NAMAZLARIMI HIC KILAMIYORUM LUTFEN BENIM ICIN COK DUA EDIN COK SIKILIYORUM LUTFEN DUA EDIN NAMAZLARIMI KILABILEYIM LUTFEN DOSTLARIM RABBIM KILMA FIRSATI NASIP ETSIN INSALLAH
NAMAZLARIMI KILAMIYORUM LUTFEN DUA EDIN
(11 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 fatiha 3 ihlas kardesim. mevlam sikintilerini gidersin insallah ve insallah namazinada en kisa zamanda baslarsin. allah yardimcin olsun
18 yıl önce gönderildi # -
RABBIM ibadetlerinde kolaylik nasip eylesin, kardesim biraz zorlanirsan RABBIM yardim eder, "istemeyerek" :( de olsa kilmakta diren ne olur, nefsine prim verme, abdestli olmaya çalis ki senin için kolaylassin
hepimiz yasiyoruz bu durumu zaman zaman,üzülme ama neolur bu durumda kalma zorlanarak kilmani sevabi daha çok diye duymustum namaz kilamamanin ilaci yine namaz
RABBIM sana güç kuvvet versin
sen güçlüsün nefsin sana boyun eysin, diren kuvvetli ol güzel kardesim
dualarimi buket yapip yolluyorum :)
1 AYETEL KÜRSI 1 FATIHA 3 IHLAS
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
Allahım kardeşimin namazını son nefesine kafar bıraktırma inşallah.Sadece çok etkilendiğim bir olayı anlatayım.Namaz benim huzurum adlı kitapda okumuştum.
Bir amcamız var evi yanıyor bir gece,sabaha kadar yangın söndürülüyor.Rabbim amcamız bir köşede hüngür hüngür ağlıyor,ne oldu diyor komşuları ağlama biz sana evde alırız,eşyada ağlama diyorlar.Ben ona ağlamıyorum diyor 40 yıldır ilk defa sabah namazımı kaçırdım ona ağlıyorum.
Rabbim bizi nefs şerrinden koru,seherde uyanmayan gözden sana sığınırız.
Bazı anlar uzaklaştırıyor iblis.Rabbim yardımcın olsun,her ne üzdü ise seni Rabbim secdesine tekrar kavuşturup en yüksek huzuru buldursun.Namazın olmazsa olmazın olsun inşallah.Amin.Amin.Amin.18 yıl önce gönderildi # -
FATİHA İHLAS VE AYETEL KÜRSİ OKUYORUM SIKINTILARIN GİTSİN NAMAZINI KIL DİYEE İNANKİ NAMAZINI KILARSAN SIKINTI KALMAYACAK SENDEE NEDEN KILAMADIĞINI BİLMİYORUM AMA NAMAZINI KILNCA BAK NASIL HUZURLA DOLACAK İÇİN
:"( RABBİM NAMAZDAN AYIRMASIN KARDEŞİM..SENİ O MUAZZAM GÜZELLİKLE YENİDEN BULUŞTURSUN..BİRAZ ZORLA KENDİNİ LÜTFEN...NAMAZSIZ OLMAZ BİLİYORSUN...SEN GAYRET ET RABBİM MUTLAKA KOLAYLAŞTIRIR...
Rabbim ibadetelerini hakkıyla eda edenlerden eylesin, amellerini dercelerin en üst derecesine ulaştırsın. amin 3 ihlas 1 fatiha ile....
ALLAH namaz kılmanın sevgisini,mutluluğunu tüm kardeşlerime bana sana herkese nasip etsin.Namazı hayatının merkezi,vazgeçilmezi yapsın inşallah.Namaz kılmaya gayret edenlere şeytan daha fazla musallat olur kardeşim sakın unutma ve nolursa olsun dvm et kılmaya.Belki ilk zamanlar çok çok güzel olmayabilir namazların ama ilerledikçe bırakmadıkça daha da güzel olucak inşallah.Aminnnnnn
Necip Fazıl'dan İki Mısra
Namaz sancıma ilaç, yanık yerime merhem
Onsuz ebedi hayat benim olsa istemem.Yunus'tan İki Mısra
“Zanaatın yüreği namaz imiş hoş bişe.
Namaz kılan kişide olmaz yavuz endişe”
Rabbim kuvvet versin.....sana kardesim .Amin.
Allah namaz kılan kullarından eylesin hepimizi inşallah.senin için 3 ihlas ve fatiha okudum.Allah kabul etsin AMİN
3 fatiha da ben gönderiyorum inşallah en yakın zamanda başlarsın namaza rabbim tekrar nasip etsin sana
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.