Canımdan çok sevdigim ve değer verdiğim bir insan benle konusmuyor ve ben çok üzülüyorum üzüntümü hafifletmek için dua buyururmusunuz?Allah c.c. şimdiden razı olsun sizden
bana dua edermisiniz
(32 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minez zalimiyn
hakkında hayırlısı olsun amin
18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kardeşim..Duamdasın..ALLAH c.c. hazretleri ne muradın varsa ayaklarına sersin insallah
YA VEDUD YA VEDUD YA VEDUD
Rabbim maddi, manevi bütün sıkıntılarını gidersin.
amin 3 ihlas 1 fatiha ile.18 yıl önce gönderildi # -
zeynep kardeşim İki cihan güneşimizin şefaatlerine erişesin insallah..
dostumm ne güzel dua etmişsin tüylerim ürperdi
Rabbim senin de ne muradın varsa sersin ayaklarına inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
Merve kardeşim allah razı olsun ..Muradım vardı gitti.İsyan etmiyorum sadece acı cekiyorum insallah dualarınızla dinecek insallah..''hasbünallahu ve ni'ğmel vekil..ALLAH ne güzel vekildir..O bize yeter...
Bütün inanan müslüman kardeşlerimin duaları huzurda kabul buyurulsun insallah
muradımız vardı ... gidiyor ... inan Rabbe inanınca geriye sadece tevekkül kalıyor
ve bunun huzuru yetiyorRabbi, inni lime enzelte ileyhi min hayrin fakiru
Rabbim, hakkımda indireceğin her hayra muhtacım
aminsenin için 10 defa okuyorum amin
allahım razı olsun..Bende sana dua edicem kardeşim
NE YAPTINDA KÜSÜTRÜDNN HAAAAA ÇABUK SÖLEEEE :) BARIŞIRSINIZZ YAAA ÜZME KENDİNİİİ SEN ONA DEĞER VERİYOSAAAN ODA SANA VERİYODURR BİRBİRİNE DEĞER VEREN İNSANLARINI KIRGINLIĞI UZUN SÜRMEZZ MERAK ETMEE
herserde bir hayir vardir canim..dilerim tez barisirsiniz..
ALLAH bütün sıkıntılarını gidersin inşallah.AMİNNN
Rabbim maddi, manevi bütün sıkıntılarını gidersin. la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minez zalimiyn.
RABBİM KALBİNE FERAĞLIK VERSİN KARDEŞİM İŞAALLAH
RABBİM İÇİNE FERAHLIK VERSİN NE MURADIN VARSA NASİP ETSİN HAYIRLISIYLA AMİN
RABBİM ARANIZA KENDİ RIZASINA UYGUN BİR MUHABBET KOYSUN KARDEŞİM..RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN!!!
Rabbim sıkıntılarını gidersin kardeşim
Kalbini kendi aşkıyla nasiplendirsin18 yıl önce gönderildi # -
rabbim insallah sıkıntılarını giderir ve arkadasınla tez vakıtde barısırsın uzme tatlı canını duzelir hepimizin yasadıgi olaylar bunlar her bi kusluk insanı birazdaha akıllandırıyor pismanlık duyuyor rabbim hepimizi affetder insallah sevdigi kullardan eylesin
Rabbim katından hayırlar ihsan etsin inşallah
allah razı olsun cümle inanan ve inandığıyla amel eden zümreler hürmetine bütün ümmetin sıkıntılarını gidersin..ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
NE YAPTINDA KÜSÜTRÜDNN HAAAAA ÇABUK SÖLEEEE :) BARIŞIRSINIZZ YAAA ÜZME KENDİNİİİ SEN ONA DEĞER VERİYOSAAAN ODA SANA VERİYODURR BİRBİRİNE DEĞER VEREN İNSANLARINI KIRGINLIĞI UZUN SÜRMEZZ MERAK ETMEE
____________________________________________________________________________________
:))) biz onla duygusal bağlamda arkadaştık sonra bitti :( Ve ben o kadar seviyorumki onu dost kalmayı istedim kaybetmek istemedim..Ama ne düşündü ise gitti..O kadar değerli benim kalbimde bilemezsiniz..ALLAH c.c. ne eylerse güzel eyler..18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun bir çıkış yolu göstersin size barışmak için amin amin
RABBİMM yar ve yardımcın olsun
ya valla üzüldümm:((( Insallah eskisi gibi duygusal anlamda beraber olursunuz. Slklntlnl hafifletmek icin senin icin Yunus Peygamberin duasini okudum. ALLAH yardimcin olsun
Allah razı olsun cümlenizden..Bütün noksanlıklarınız yada yaralarınız ufaktaki güneşin kaybolması gibi yok olsun..Selametle ve duayla
Hasbinallah'u veniğmeL VekiL..
Rabbim hayırlı bir sonuç ile sizi muhattap eyleyip sizi sevindirsin.
hakkında hayırlısı olsun amin
LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAHIL ALIYYÜL AZIM
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM TEZ ZAMANDA SENI DEGER VERDIGIN KISIYLE ARANDAKI MUHABBETINI ESKISINDEN DAHA GUZEL HALE SOKSUN NE DILEGIN HACETIN VARSA KABUL EYLESIN DARDA KALMANIN NE OLDUGUNU COK IYI BILIRIM SANA BENDEN CUMA SAATINDA YASIN ALLAH KABUL ETSIN 3 IHLAS 1 FATIHA ARDINDAN AMINNN(BENI UNUTMA DUALARINA KAT KARDESIM COK SIKINTIM VAR)
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.