arkadaşlar bu sefer kendim için topik açtım.benim ehliyetim var sürücü kursunda egitmen olmak için sertifika alacaktım bugun gittim ehliyetimin 3 yıllık olması lazımmış benim de 3 yıl olmasına 10 gün var yarın bi daha gel dedi inşallah hayırşısıyla kabul ederler şu ara herşey üstüste geliyo gönül işleri berbat işten atıldım buna umudum vardı bugün de öyle dediler yarın inşallah kabul ederlerde hiç olmazsa moral olur benim için sizinle paylaşmak istedim.herşeyin hayırlısı
BU HAYAT Bİ SINAV OLMALI YA SABREDİLECEK YA KAYBEDİLECEK ALLAHIM HAYIR EYLEE
Sabredenlerden eyleee amiiiiiiinn
inşallah kabul ederler(asmn)
(29 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Mevlam hayırlı rızık kapıları açsın kardeşim. İkindi namazında ki duamda ismini sıkıntın ile arz edeceğim Rabbime, Mevla kabul buyursun İnşaAllah.
18 yıl önce gönderildi # -
EVET KARDEŞİM HERŞEYN HAYIRLISI
İNŞALLAH TEZ ZAMAN DA SIKINTILARINDAN HAYIRLISIYLA KURTULURSUN
DUA EDECEĞİM İNŞALLAHRABBİM HEP SENİNLE-SENDE HEP GÜLÜMSE:)
saol kardeşlerim allah razı olsun inşallah sabredenlerden oluruz.
rabbim sınavını sabredip kazananlardan eylesin dostum
hayır haberlerini bekliyoruz inşallah amin18 yıl önce gönderildi # -
21 Fatiha okuyorum sana ve tesekkür etmek istiyorum isim isim actigin takip ettigin topikler icin güzel yüreklim.Rabbim seni darda koymasin .Rabbim Vedud sifatiyla kucaklasin seni.....Amin.
>> la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim << rabbim yar ve yardimcim olsun canim benim. hersey gönlünce olur ins.
çok saolun kardeşlerim inanın çok bunaldım herşey üstüste geliyo nefes alamıyorum bazen gönül işi daha kötüye gitti iş desem yazdıgım gibi olmuyo yarına yaa kısmet
yazılarınız beni çok mutlu etti biraz ferahladım güzel yazılarınızı görünce allah cümlenizden razı olsun.allahne muradınız varsa versin dualarımdasınız nacizane allah kabul etsin inşallah amiiiiiiiinnnnn18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAYIRLAR NASİB EYLESİN TERSLİKLER ÜSTÜSTE GELİNCE SABIR DİYORUZ,SINAV DİYORUZ AHHHH BİR DAYANABİLESEK KARDEŞİM DE MÜKAFATLANABİLSEK ALLAH İŞİNİ GÜCÜNÜ RAST GETİRSİN...
Allah hayırlar ve kolaylıklar nasib etsin kardeşim moralinizi yüksek tutun bir kapı kapatan bin kapı açar
inşallah tez zamanda hayırlı rızık kapıları açılır yüzünüze
selam ve dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
saol kardeşim allah razı olsun cünlemizden inşallah amiiiiin
Okudum kardeşim Rabbim ne istiyosan önüne sunsun dileklerini hacetlerini muradlarını tez versin Rahmetiyle sarıp sarmalasın seni amin amin amin..
Bu Duayı Okuyanın Duası Muhakkak Kabul Olur Okunuşu: Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ şerikeleh, lehül-mûlkü velehül-hamdü ve hûve alâ külli şey'in kadir. Elhamdü lillâhi ve Subhanallâhi ve lâ ilâhe illallâhü vallâhü Ekber. Velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil Aliyyil-aziym. "
Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.): "Her kim bu kelimelerle duâ eder de günahlarinin bagislanmasini diler veya dünya ve âhireti ile ilgili bir duâ ederse duâsi kabul olur ve istedigi verilir" buyurmustur...Hz.Musa’nın bir duası: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri.vahlul ukdeten min lisani yefkahu kavli”
Meali: Ey rabbim. Göğsümü aç,genişlet.İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de,anlasınlar beni”(Taha:25-28)İsmi Azam duası. Enes radıyalahü anh .den rivayet edilen bir hadiste Efendimiz Aleyhisselam adamın birinin dua ederken duasını işitince ona, sen İsmi Azam ile dua ediyorsun.Bu dua ile dua edip okuyan kimsenin mutlaka dilek ve muradı hasıl olur,buyurdu.
Allahümme inniy es-elüke bi enne lekel hamdü la ilahe illa ente ya hannanü,ya mennanü,ya bediy-as semavatı vel ardı ya zel celali vel ikram.18 yıl önce gönderildi # -
saol derin abim allah razı olsun senden inşallah meleginle biran önce kavuşman dilegiyle allah razı olsun bu güzel yazıları okudukça inan iyi geliyo çok saolun
Saol abim sana bi ikramda daha bulunuyum,aa unutma aşşada linkte hediyem var al bakalım..
Riyâzül Ehadis adlı kitaptan alınmıştır. Peygamber Efendimiz (sas) buyurdular ki; "Cennette bir ağaç vardır ve ismi Mahbube' dir. Ak meyvesi olur, nardan küçük elmadan büyük, sütten ak, baldan tatlı ve kaymaktan yumuşaktır. O meyveden ancak bu salavata devam edenler yer."
Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âli seyyidinâ Muhammedin vesellim.
saol abim hediyen çok güzel allah razı olsun=)
amin amin amin canim kardesim. benden sana:
3 ayetel kursi
3 fatiha
3 ihlas
3 felak
3 nas
1 amenerrasulu
allahim sen asmn kardesimize yarim et. dertlerini gider, sevinclerle karsilasmasini nasib eyle. sen onu kazalardan belalardan ve hsataliklardan koru. cok sukreden ve cok sabreden kullarindan eyle. islerinin yolunda gitmesini nasib eyle amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun.sedacım canım kardeşim ahirette komşu oluruz inşallah allah kabul etsin amiiiiiiinn
Rabbim hakkınızda hayırlı olan her şeyi size nasip etsin kardeşim...
Çok hayırlı rızık kapıları açsın.
Sıkıntılarınız bir kuş olup uçup gitsin Mevlanın izniyle...
3 Fatiha, 3 İhlas ile Amin!!18 yıl önce gönderildi # -
canım asmn kardeşim,
sen öyle gönlü güzel bir insansın ki Mevlam bunu bizlerden çok daha iyi biliyor ve görüyor muhakkak. En kısa zamanda sana hayırlı rızık kapıları açacağından eminim. Sen gönlünü ferah tut. Dileğin için ben de Kur'anda Problemlere çare olarak öğrendiğim Talak Suresi 2-3. ayetlerini (Ve men yettekıllah ile başlayan yerden itibaren...) 7 defa okuyorum. Allah kabul etsin inşaallah. Amiin. Amiin. Amiin.18 yıl önce gönderildi # -
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim << rabbim yar ve yardimcim olsun hersey gönlünce olur insallah.
ASMN KARDEŞİM RABBİM YARDIMCIN OLSUN..KALBİNİN SIKINTILAIRNI GİDERSİN..UMMADIĞIN YERDEN RIZIKLANDIRSIN SENİ..HEM MADİİ HEM MANEVŞ ANLAMDA RIZKINI GENİŞ EYLESİN..ZORLUKLARA KARŞI DAYANMA GÜCÜ VERSİN..DUA İLE..
ALLAH YARDIM CIN OLSUN KARDESIM
kardeşlerim olmadı kabul etmediler.moralim daha da bozuldu hangi dalı tutsam kuruyo yaa :(
Sabır asuman sabır
En güzelini verecek Rabbim sana
Edilen dualar ne için,18 yıl önce gönderildi # -
saol kardeşim allah razı olsun ama bazen insan dayanamıyo offfff kötüyüm allahım sen yardım et handi dalı tutsam elimde kuruyo=(
canım güzel kardeşim asmn,
moralini bozma lütfen. Mevlam neylerse güzel eyler biliyorsun. Herşeyde bir hayır vardır. İnşaallah sana en kısa zamanda hayırlı rızık kapıları açılır yüce Rabbim tarafından.. dualarımdasın...18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim kolaylıklar versin, hakkında hayırlısı olsun.
saolun cünlenizden allahrazı olsun inşallah bigün müjdeli haberlermi yazıcam buraya hep birlikte sevinecez inşallah bigün allahın izniyle karanlıktan sonra ki aydınlıg bekliyorum.
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH..
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN ....
SELAM İLE.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.