3 ihlas 1 fatiha hediyemdir. Rabbim iki cihanda da iyilikler nasip etsin.
''''''''Hergün bi DOSTA dua----ARZU21-----Lütfen buyrun---06.03.08''''''''''''''
(42 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah hepinizden ömrünüz boyunca razı olsun...dualarınızı yeni gördüm dediğim gibi siteye hergün gelemiyorum ama hep dualarımdasınız hepinize yetişmeye çalışıyorum...benim için ne istiyosanız rabbim hepinize kat kat versin inşallah bu dualarla ailemle birlikte biraz feraha çıkarız...bunlarda benden size;
100 salavat
100 kelime-i tevhid
100 besmele
ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
saol arzu kardeşim allah kabul etsin sıkıntıların def muradın tez olsun inşallah amiiiiiin
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
SIKINTILARINI KOLAYLIKLARA VE FERAHLIKLARA ÇEVİRSİN 5 ADET AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM HAYIRLARA VESİLE OLSUN DİYE .....SELAM İLE.
ALLAH arzu kardeşimize ve sevdiklerine sağlıklı hayırlı kazasız belasız,uzun ömürler nasip etsin.Tüm sıkıntı ve dertlerini ALLAH gidersin.ALLAH hakkında ki hayırlı istek dilek ve muradlarını nasip etsininşallah.AMİNNN
BEN bu aralar çok yoğun olduğum için devamlı giremiyorum ara ara bakıyorum dostlarım ama hep aklım burda sizde.uzakta kalmak istemiyorum.
dua larım hep sizlerle .
rabbim arzu kardeşimin sağlık huzur mutluluk rabbinden ne muradının olmasını istiyorsa
versin.
3 ihlas
3 fatiha benden sana canım dostum
dua ile ....
hep birlikte.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİMMM gonlünün muradını hayırlısınla tez vakitte versin.yolunu iki cihanda acık ve nurlu kılsın.gorünen gorümeyen tüm kotlüklerden kaza belalardan serlerden hastalıklardan RABBİM seni korusun.yüzün iki cihanda gülsün. cennetini cemalini nasip egle yüceler yücesi RABBİMMMMMMMM.
amiiiiiiiiiiin
AMANIN BEN DUA ETMEMISIM AMA YENI GELDIM ONDAN AFFOLUNA ARZU KARDESIM ALLAH GONLUNDE NE VARSA HAYIRLI BI SEKILDE NASIP EYLESIN SANA DUALARIN KABUL EDILENLERDEN OLSUN INSALLAH AMIN
BEN DE SON ANDA YETİŞENLERDENİM ALLAHIM GÖNLÜNDE YATANI HAYIRLISIYLA GERÇEK ETSİN İNŞALLAH AMİN
33 FATİHA
33YA VEDÜT
33 YA ALLAH
33YA RAHMAN
33 YA RAHİM
33 YA MELİK
33 YA NAFİ
1 FATİHA
3 İHLAS
11 YUNUS DUASI ALLAHIM YANINDA OLSUN DUALARINI KABUL ETSİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlâmızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et! (Bekara 286)
Ey Rabbimiz, bizi doğru yola ilettikten sonra kalblerimizi kaydırma! [bizi sapıtma] Bize, tarafından rahmet bağışla! Lütfu en bol olan sensin. (Al-i İmran 8)
Ey Rabbimiz, iman ettik; günahlarımızı bağışla, bizi Cehennem azabından koru. (Al-i İmran 16)
Ey Rabbimiz, günahlarımızı ve işimizdeki taşkınlığı bağışla; ayaklarımızı [yolunda] sabit kıl; kâfirlere karşı bizi muzaffer eyle! (Al-i İmran 147)
senin adına okuyorum bu ayetleri kardeşim inşallah tez zamanda dileklerin hasıl olur ummadğın yerden hayır kapıların açılır ne sıkıntın varsa okunanlar hürmetine bu güzel gece hürmetine sona erer feraha kavuşursun
100 kelime-i tevhid
100 zül celali vel ikram da sana hediyem rabbim kabul buyursun18 yıl önce gönderildi # -
DEGERLİ KARDEŞİM ARZU21 BU MUBAREK GECENİN YÜZÜSUYU HÜRMETİNE.GÜZEL DOSTLARIN YÜREGİNDEN GELEN BU SAF DUALARI SEN KABUL EYLE YARAB ELİMİZDEN GELDİGİNCE DİLİMİZ DÖNDÜGÜNCE SANA EL AÇTIK ARZU İÇİN DUA ETTİK.SEN KABUL EYLE YARAB AMİİİİİİİİİNNN
arkadaşlar 12 geçti yeni topik açtık katılımlarınızı bekliyoruz=)18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.