Handanımız ve kardeşi bize dualar eden melekler sıkıntıda,anneleri bize dualar eden teyzemiz hastanede,handanımız yanında, tetkikler yapılıyor ameliyat olma durumu var.Handanımızın işeri yolunda değil.Kardeşlerim bize dualar eden meleklerimize dualar ,nurlar gönderelim.Haneleri nurla dolsun inşallah.Teyzemize Rabbim şifalar versin tez zamanda hayırlısı ile inşallah.Allahım Yüceler yücesi mevlam şifalar yağdırsın nur gibi,sıkıntılarınız tez zamanda ferah bulsun.Dualarımız bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine Rabbimin makamında kabul olsun haneniz huzur dolsun,Rabbimin merhameti,selamı,rahmeti,bereketi hanenizin üzerine olsun.Amin.Amin.Amin.Yanınızdayız,duamızdasınız.
HANDANEMRULLAHIMIZIN DUAYA İHTİYACI VAR DOSTLARIM(Rabianur)
(36 mesaj) (31 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
yarabbi sen nerde darda zorda olanvarsa sen yarveyardımcı ol allahım yarabbi sen rahmansın sen rahimsin senin gücün kudretin her şeye yeter sen herşeyi gizliyi olanı olmayanı bilensin sen teksin sen tüm dardakalanlara dermasın ey yücelerin yücesi karagecede karakarıncanın ayak seslerini duyup gören ve işiten allahım dertlilere deva hastalara şafi ismin ile şifa ver handan kardeşimin annesine acil şifalar nasip eyle yarabbi yazelcelali velikramsın senin gücün kudretin herşeye yeter.SEN BİZLERİN YAR VE YARDIMCISI OL HASBİNALLAHÜ VENİMEL VEKİL.SEN NE GÜZEL VEKİLSİN ALLAHIM.
18 yıl önce gönderildi # -
amınnn...
Handanimiza ve Annecigine 100 Fatiha okuyorum...Rabbim sen koru ve yardimcilari ol.AMIN.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥Degerli Surelerden buket olusturup ekliyorum bende dualariniza
RABBIM YARDIMCILARI OLSUN
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
canım ablam güzel ablam
dualarım sizinle anneciğinle
Rabbim şifalar versin inşallah
tez sıhhatine kavuşup hayır haberlerinle dön aramıza
amin18 yıl önce gönderildi # -
handancığım canım kardeşim rabbim sıkıntılarınızı tez zamanda geçirsin inşallah.anneciğine acil şifalar versin amin....
ALLAH handanın annesine acil şifalar nasip etsin ve bütün sıkıntılarını gidersin inşallah. aminnn
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZI OKUYUP HEMEN İLETİYORUM ABLAMA ÇOK DUALARINI YOLLUYOR HEPİNİZE ALLAHIM ÇOK RAZI OLSUN SİZDEN BEN KARDEŞİYİM...
rabbiim yar ve yardımcınız olsun acil şifalar versin
aminnn.. allah sifalar versin.. tez zamanda feraha cikarlar insallah amin..
dua eden herkese binlerce tşk ablam adına.... yalnız ablam için bu kadar az dua edilmesine üzüldüm çünki o her okumasında en az 100 kişinin ismini zikrediyordu üzüldüm sağlık olsun.....
RABBIM YARDIMCILARI OLSUN
aksama bir yasin okuyacagim handan ve ailesi icin..gecmis olsun dileklerimizi iletiver canim..
Üzülme canım kardeşim handanımıza o kadar çok ki dua eden her yazıya yazamıyoruz çoğu kardeşimiz gibi,başlığa başlıklara bakıp dua ediyoruz bir çok kardeşimizle,için rahat olsun.Tüm dua dostlarımıza 1 eksik olmadan nurlar yağdırsın yaradan .Amin.Amin.Amin.
Canım kardeşim herşey düzelicek dostu Allah olanın sırtı yere gelmez,veriyorum meleklerin kanatlarının altına güzel dualar tez yetiştiricekler şimdi size...
Bir melek vardırki bu kelimeyi 3kere Ya Erhamerrahimın söyliyeni takip eder ve derki Ya Erhamerrahimın sana yöneldi buyur dile ne istersen verilicektir,der..
Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın
Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın10Bismillâhi alâ nefsî ve ehlî ve malî. Manası: Allah'ın ismiyle, kendimi, âilemi ve malımı Allah'a havâle ediyorum..
Allah c-c yarattıklarınca seni tesbih ederim
Subhanallahi adede Halkihi
Subhanallahi adede HalkihiResülullah Efendimiz, Imam Ali (Kerremallahü Vecdehü)'ye soruyor:
Sizi, ömrünüzün uzun olmasi sevindirir mi?
Sizi, rizkinizin bol olmasi sevindirir mi?
Sizi, sohbette kalmanız sevindirir mi?
Sizi, düsmanlariniza gâlip gelmeniz sevindirir mi?
Sizi, süi hâtimeden kurtulmak (son nefeste imanla gitmek) memnun eder mi?
Elbette eder.
Öyle ise aksam ve sabah su duayi üç defa okuyunuz:
10("Sübhânallâhi mil'el mizân ve müntehe'l-ilmi ve meblega'r-rizâ ve zinete'l-arş.")
Bu duayi her sabah ve aksam üç defa okumaya devam etmelidir. Ömrün uzun ve me'sud olmasi, imanla ölmek, kabir azabindan kurtulmak, Sirat köprüsünden geçmek ve cennete vasil olmaya vesile olur.
Mânasi: Mizanin dolusu kadar, ilmin sonu kadar, Allah'in razi olacagi kadar ve arşın
agırlıgı kadar, Allah'i (c.c.) tesbih ederim..10" Lâ ilâhe illallâhü vahdehü lâ serikelehü ehaden sameden lem yelid, ve
lem yûled ve lem yekün lehü küfüven ehad ."
MANASI: Allah'tan baska hiç bir ilâh (ibadet edilecek) yoktur. O tekdir, esi
ortagi yoktur. Birdir, her türlü ihtiyaç için basvurulandir.Dogmamis ve dogrulmamistir.Ve onun hiç bir dengi benzeri yoktur. Ve asla olamaz da.18 yıl önce gönderildi # -
Ya Rabbi sen şifa ver, sen sıkıntılarını gider ablamızın, Amin Amin Amin,33 İhlas
33 Besmele
33 Ya ŞafiBismillâhi alâ nefsî ve ehlî ve malî
Bismillâhi alâ nefsî ve ehlî ve malî
Bismillâhi alâ nefsî ve ehlî ve malî18 yıl önce gönderildi # -
Birinize dert ve bela gelince, Yunus Peygamberin duasını okusun! Allahü teâlâ onu muhakkak kurtarır. Dua şudur: 20“La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”)
"Her kim sabah akşam:
14'Allahümme ente halaktenî ve ente tehdînî ve ente tut'imunî ve ente tesgînî ve ente tümîtünî ve ente tuhyînî.
'MANASI.(Allah'ım sen beni yarattın,,sen hidayet ettin,,sen doyurursun,,sen su verirsin,sen öldürürsün ve sen diriltirsin)
der de bir şey isterse muhakkak Allah ona istediğini verir."
Resulullah (S.A.V) şöyle buyurdu: "Allah bu kelimeleri Musa (A.S)' a da vermişti. Musa (A.S) bu kelimelerle her gün yedi defa dua ederdi. Allah' tan ne isterse, muhakkak Allah da ona istediğini verirdi." (Taberani)1 Malik bin Yesar'dan rivayet edildiğine göre Resulullah(sav) şöyle buyurdu:
Her kim sabahladığında üç kere: "Eûzu billahis semiyyil aliymi mineşşeytanirracim (Kovulmuş şeytanın şerrinden hakkıyla işiten ve her şeyi bilen Allah'a sığınırım) Dedikten sonra Haşr suresinin sonundan üç ayet okursa, Allah-ü Teâlâ o kişiye akşama kadar duâ etmek üzere yetmiş bin melek görevlendirir. O gün ölürse, şehit olarak ölür. Akşamladığında bunları okuyana da aynı derece vardır.
Ahmed b. Hanbel, Müsned, 5/26.
Haşr suresinin son üç ayeti:
Huvallahulleziy la ilahe illa huve 'alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıym.
Huvallahullezii lâ ilahe illa hû. elmelikulkuddususselamul mu'minul muheyminul 'aziyzul cebbarul mutekebbir. subhanAllahi 'amma yuşrikun.
Huvallahul halikul - bâri-ulmusavviru lehül'esma ulhüsna. yusebbihu lehu ma fissemavati vel'ardı. Ve huvel'aziyzulhakiym.
Meali:
O, kendisinden başka hiçbir ilah olmayan Allah'tır. Gaybı da, görünen âlemi de bilendir. O, Rahmân'dır, Rahîm'dir.
O, kendisinden başka hiçbir ilah bulunmayan Allah'tır. O, mülkün gerçek sahibi, kutsal (her türlü eksiklikten uzak), barış ve esenliğin kaynağı, güvenlik veren, gözetip koruyan, mutlak güç sahibi, düzeltip ıslah eden ve dilediğini yaptıran ve büyüklükte eşsiz olan Allah'tır. Allah, onların ortak koştuklarından uzaktır.
O, yaratan, yoktan var eden, şekil veren Allah'tır. Güzel isimler O'nundur. Göklerdeki ve yerdeki her şey O'nu tesbih eder. O, mutlak güç sahibidir, hüküm ve hikmet sahibidir.5 Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin tıbbil'kulubi ve devaiha ve afiyetil, abdani ve şifaiha ve nuril'ebsari ve ziyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve sellim.
Manası: Ey Allahım ! kalblerin doktoru ve devası, vucutların şifası, gözlerin nuru ve ziyası olan Muhammed'e (S.A.V.) aline ve ashabına salatu selam eyle.
RABBİM SEN HANDAN KARDEŞİMİN BİZLER İÇİN YAPTIĞI FEDAKARLIKLARI VERDİĞİ EMEKLERİ BOŞA ÇIKARMA! RABBİM ANNESİNE TEZ ZAMANDA ŞİFA VER! ŞÜPHESİZKİ HASTALANDIĞIMIZDA ŞİFAMIZI SEN VERİRSİN! HANDAN KARDEŞİMİZİN İŞLERİNİ YOLUNA KOY!ONU UMMADIĞI YERDEN RIZIKLANDIR YA İLAHİ! ŞÜPHESİZ Kİ SEN DİLEDİĞİNİ HESAPSIZ RIZIKLANDIRIRSIN!!
HASBİNALLAHÜ VENİMEL VEKİL.SEN NE GÜZEL VEKİLSİN ALLAHIM.
15 yunus a.s dusıda benden handanemru kardeşimize allah tez zamanda sıkıntısını gidersin inşallah amiiiin18 yıl önce gönderildi # -
mevlam acil sifalar versin canim ablamin guzel annesine. insallah hayirli haberleri aliriz en kissa zamanda. dualrimda handan ablama ve ailesine özellikle dua etcem mevlam kabul buyurur insallah
Rabbim sana ve ailene yardım etsin.Allah acil şifalar versin kardeşim.Amin amin
yarabbi sen nerde darda zorda olanvarsa sen yarveyardımcı ol allahım yarabbi sen rahmansın sen rahimsin senin gücün kudretin her şeye yeter sen herşeyi gizliyi olanı olmayanı bilensin sen teksin sen tüm dardakalanlara dermasın ey yücelerin yücesi karagecede karakarıncanın ayak seslerini duyup gören ve işiten allahım dertlilere deva hastalara şafi ismin ile şifa ver handan kardeşimin annesine acil şifalar nasip eyle yarabbi yazelcelali velikramsın senin gücün kudretin herşeye yeter.SEN BİZLERİN YAR VE YARDIMCISI OL HASBİNALLAHÜ VENİMEL VEKİL.SEN NE GÜZEL VEKİLSİN ALLAHIM AMİN
10 YUNUS PEYGAMBERİN DUASINI GÖNDERİYORUM18 yıl önce gönderildi # -
7 ayetel kürsi okuyorum. Rabbim maddi ve manevi bütün sıkıntılarını gidersin.
mervesafa güzel ablamın güzel kardeşi =) bunu bilmiyordum geçmiş olsun Rabbim şifalar versin anneciğinize tez zamanda inşallah
artık kendi adıma dua okuyup buraya aktarmıyorum ama tüm dostlar
canım handan ablam daima dualarımda
onu çok özledim Rabbim yar ve yardımcınız olsun
mübarek gecede dualarımdasınız18 yıl önce gönderildi # -
benden 1 miftahul cennet oan dua edceğim rabbim canım kardeşime yARDIMETSİN
RABBİM KOLAYLIKLAR VERSİN. SIKINTILARINI FERAHLIKLARA ÇEVİRSİN .
TEYZEMİZEDE HAYIRLISINDA ŞİFASINI VERSİN ....
3 ADET AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM RABBİM ŞİFA VE HUZUR VESİLESİ EYLESİN ....
SELAM İLE.
allahım handan ablamın annesine acil şifalar versin.
handan ablama ailesine kolaylıklar versin.
rabbim yar ve yardımcıları olsun
amin...
en kısa zamanda burda görmemiz dileğiyle
sağlıkla mutlulukla afiyetle
en önemlisi..
dua ile...18 yıl önce gönderildi # -
BENDE YUNUS ALEYHİSSELAMIN DUASINI OKUYORUM KARDESİM 20 TANE OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN
AYY BEN NASIL YAZMADIM BURAYA DUA BU ARALAR DARDAYIM BIRAZ HANDANEMRU KARDESIM GECIKTIGIM ICIN INSALLAH DARILMAZ BIZE ALLAH ENIN TEZ ZAMANDA YANINDA OLSUN ANNECIGINE TEZ ZAMANDA SIFA VERSIN KARDESIM BENIM ANNEM AMELIYATTA IKEN BANA ETTIGIN O BUTUN GUZEL DUALAR BUTUN GUZEL TEMENNILER SANA GITSIN KARDESIM INSALLAH ANNECIGIN ESKISINDEN DAHA IYI OLSUN SANADAGUC VERSIN ALLAH IM REFAKATCI OLMAK ZOR ALLAH IM SEN SAFI OLANSIN GERCETEN YUREGIMDEN GECE GECE ISTIYORUM BUNU SENDEN TEZ ZAMANDA HANDANCIGIMIN ANNESINE SIFA VER ONLARI UZME ALLAH IM NE OLUR AMIN
ablacım mübarek gecede sabah namazımda duamdaydın Rabbim yanında olsun
hayırlı haberlerinle gel aramıza18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.