ABLACIM BENİM O MÜBAREK GECE BENİ KENDİME GETİRDİĞİN İÇİN, DUALARINDA BENİ ANDIĞIN İÇİN 320.000 BELANIN YERYÜZÜNE DAĞILDIĞI SEFER AYININ SON GECESİNDE BENİ UYARIP O NAMAZIMA VESİLE OLDUĞUN İÇİN BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME, BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN RABBİM SENDEN... SEN BANA HIZIR GİBİ YETİŞTİN SİLKELEDİN DAHA YATSI NAMAZIMA MECALİM YOKKEN BANA BİR TOKAT ÇARPTIN Kİ KALK ABDESTİNİ AL DİYE İŞTE SEN BİR MELEKSİN RABBİM RAZI OLSUN ABLACIM SENDE DUALARIMDASIN ELİFİMDE DERİNİM DE RECAYİDE PINAR DA NECATİ ABİDE VE HEPSİ HEPSİ HAZİRAN SEVDE NE KADAR DOSTUM VARSA BURADA ALLAH RAZI OLSUN
HAYIRLI CUMALAR
ZERRİN ABLACIĞIMA... ALLAH RAZI OLSUN
(11 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
21 Besmele ablama
18 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar sefer ayının son gününe ve gecesine daha 2 gün yokmu benmi yanlış biliyorum yoksa????????
Oynakar canim kardesim beni sana öyle davrandiranda Büyük Rabbim bana, sana ne yapmani söyletende Büyük Rabbim bence bana tesekkür etme :-)canim kardesim Rabbime hamd olsunki burdaki dostlugumuz birbirimize güc veriyor biribirimizi ibadet ve duaya tesfik ediyoruz ..vesile oluyoruz bundan güzeli yok..Bunu bize yasatan Rabbime binlerce hamd olsun...Dostlugumuzu korusun bizleri duasiz birakmasin iyiki varsiniz hepinizi cok seviyorum...hayatimin parcasi oldu dualariniz ve varliginiz ....can dostlar,gercek öz dostlarsiniz.Allah hepinizden razi olsun.
tlaycim carsamba aksami diye biliyorduk ve o da gecti eger sen öyle biliyorsan öyle niyet et yap güzel kardesim kesin tarih nasil hesaplaniyor kim tam bilir aslinda diyanete sormak lazim belkide !!!!!!!!!!!!!! ama aslolan niyettir, Rabbim bilir...Rabbim hepimizi kazadan beladan ve kötülükten kötü insanlardan korusun.Amin.
zez ablacım bende çok teşekkür ederim size, dualarınızda eksik etmediğiniz için, siz de daima benim dualarımdasınız,tıpkı diğer dua dostlarımın olduğu gibi..Allah cc sizden razı olsun..
çarsamba gecesi safer ayinin son gecesi degildi ama bu ayin son çarsambasiydi, ve o safer ayini son çarsamba gecesi dua edilir dostlar...
"Gördüğünüzde size Allah'ı hatırlatan, bilginizi artıran,
ilmiyle de size ahireti hatırlatan, sizin için en hayırlı arkadaştır.."
Hz.Muhammed (s.a.v)ALLAH RAZI OLSUN BÖYLESİ, SİZ DOSTLARDAN...
Seher vaktinin nimetiyle dua ettim sitedeki tüm kardeslerime Rabbim bir eksiksiz gönüllerimizdeki muradlarimizi versin bizi darda koymasin imdadimiza yetissin..bizi cok sevsin istedim....kimin ne dilegi varsa seher vakti acilan eller hürmetine melekleri dileklerinizi yaniniza biraksin insallah.AMIN.
ALLAH TÜM DOSTLARIMDAN RAZI OLSUN.CUMANIN BEREKETI ÜSTÜNÜZE VE YUVANIZA YAGSIN INSALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM,KENDİNE İYİ BAK SENİN DUALARINA İHTİYACIMIZ VAR... HANİ CEMAATLE KILINAN NAMAZIN HAYRI FAZLA OLURMUŞYA HANGİ GÜNAHSIZIN DUASI KABUL OLUR BİLİNMEZ,BENDE BURADAKİ CEMAAATİN DUASINI ALINCA AYRI GAYRI BİR HUZURLUYUM,EVET SIKINTILARIMIZ VAR ELHAMDÜLİLLAH AMA SANKİ GÜCÜMÜ ARTIRDI DUALARINIZ... RABBİM SİZİN GİBİ DOSTLARI BENDEN AYIRMASIN...HAYIRLI CUMALAR AABLA BİLDİM ELLERİNDEN ÖPER HÜRMETLERİMİ SUNARIM.
amin allah razı olsun zerrin abla.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.