SELAMÜN ALEYKÜM TÜM DUA DOSTLARI ARKADASLAR.ARKADASLAR BELKİ COK SACMA GELİCEK AMA O KADAR BUNALDIM VE DARALDIMKI ARTIK TEK CIKIS YOLUM BILE KALMADI İŞLERİMİN BOZULMASINDAN SEBEB TEFECİLERE KADAR DÜSTÜM VE ARTIK ZAMANIM KALMADI YARINA KADAR PARAYI ÖDİYEMEZSEM BİTİŞİM OLCAK NE OLUR BANA YOL GÖSTERİN BİR MÜSLÜMAN YARDIM ELİ UZATSIN Bir müslümanın sıkıntısını gidereni veya bir mazluma yardım edeni, Allahü teâlâ affeder.) [Buhari]
SIRF BU HADİSLERE İNANCIMDAN BURADAN BÜTÜN MÜMİN KARDESLERİME SESLENİYORUM ALLAH RIZASI İCİN YARDIM EDİN
COK DARDAYIM YOL GÖSTERİN(zeynepbalm)
(33 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
:(( canım kardeşim çok üzüldüm,keşke elimden dua etmekten öte bişeyler gelebilse :((..Sizin için 7 yunus peygamberimizin duasından okuyorum şimdi..sizde ıokuyun bol bol dua edin, inşirah suresi okuyun, ayet-el kürsi okuyun..Rabbim yar ve yardımcınız olsun..amin amin amin..
18 yıl önce gönderildi # -
15 yunus a.s duası okudum allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
Allah yar ve yardımcınız olsun,
Hz. Yunus Aleyhisselamın duasını okuyorum sizin için
Mevla yardımcınız olsun,
En Emin' e emanetsiniz.18 yıl önce gönderildi # -
allah çok zor sana bu akşam çok dua edicem zeynep kardeşim içtem ve yürekten ne var ne yok edip bütün dualrını yazıcam sana rabim yardım eder
ondan umududnu kesme ve beklebu akşam büyük akşam saa dua edicem18 yıl önce gönderildi # -
La ilahe illa ente sübhaneke, inni küntü minez-zalimin.
40 adet okuyorun senin için. Rabbim bütün sıkıntılarını gidersin.18 yıl önce gönderildi # -
la havle vela kuvvette illa billahil aliyil azim
kardeşime 100 tane okudum inşallah hayırlı kapıları açtırır...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN NE OLUR COK İHTİYAC İÇİNDEYİM YARINA KADAR DUALARINIZA MUHTACIM ALLAH RIZASI İCİN YALVARIYORUM
gün doğmadan neler doğar kardeşim
bütün umutlar tükendiğinde bir tek yardımcı kalmıştır: ALLAH
sizi de yardımsız çaresiz boynu bükük bırakmasın ummadığınız yerlerden helal ve hayırlı rızıklar göndersin amin amin
hayırlı cumalar18 yıl önce gönderildi # -
KAHHAR :Dilediği herşeyi ortadan kaldıran.
VAHHAB : Karşılıksız olarak ihsânda bulunan.
REZZAK :Sonsuz mânâları ile sürekli besleyen.
FETTAH : Sürekli aşama kapıları açan,tüm kapanıklıkları geçirten.
Güzel kardesim,senin icin 300 KAHHAR 300 VAHHAB 300 REZZAK 300 FETTAH zikrediyorum....Rabbim hikmet meleklerinin yardimina yollasin.....sende zikir yap cagiralim meleklerini.....YA ALLAH.
YA KAHHAR YA VEHHAB YA REZZAK YA FETTAH YA HAYYU YA KAYYUMU YA LATİFU YA HALİMU
YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH YA ALLAH18 yıl önce gönderildi # -
Bir melek vardırki bu kelimeyi 3kere Ya Erhamerrahimın söyliyeni takip eder ve derki Ya Erhamerrahimın sana yöneldi buyur dile ne istersen verilicektir,der..
Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın
Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın Ya Erhamerrahimın Ya ErhamerrahimınBu kulun ihtiyaci var YA MEDET !!!
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN HICKIRIKLARA BOGDUNUZ BENI NE OLUR DEVAM EDIN DUALARINIZ MUHTACIM
zeynep ablacim salati tefriciye oku bol bol
Cihan abinin de dedigi gibi gün dogmadan neler dogar
lütfen senin tek yapman gereken buna inanman
RABBIM sana yardim edecek buna kalpten samimice inan
RABBIM yalniz birakmaz yeter ki iste
ALLAH yardimcin olsun ablacim
dualarimizdasin
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ A M I N ♥ ♥ ♥ ♥ ♥18 yıl önce gönderildi # -
HANİ BÜTÜN MÜSLÜMANLAR KARDESTI HANI BIRBIRLERININ DERTLERIYLE ILGILENECEKLERDI NEDEN SESIMI DUYAN KIMSE YOK GUNLERDIR YALVARIYORUM BILIYORUMKI RABBIM BENI IMTIHANA TABI TUTUYOR RAZIYIM RABBIMDEN GELEN HERSEYE AMA EVLADIMIN BU ACILARA SIKINTILARA GUCU YETMEZ ONUN YUZU SUYU HURMETINE ARKADASLAR YALVARIYORUM HEPINIZE
ALLAH Yardimcin olsun 50AYETEL KÜRSI,3INSIRAH 3 IHLAS 1 FATIHA OKUYORUM SENIN ICIN ALLAHim okunan DUAlarin vede bu DUALARI OKUYANLARIN YÜZÜSUYU HURMETINE TÜM SIKINTILARINI GIDERSIN: INSALLAH Aminnnn,.
Allahümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âl-i seyyidinâ Muhammedin salâten tüncînâ bihâ min cemî'il ehvâl-i vel-âfât ve takdî lenâ bihâ cemî'al hâcât ve tütahhirünâ bihâ min cemi'isseyyiât ve terfe'unâ bihâ a'ledderecât ve tübelligunâ bihâ akselgâyât min cemî'il hayrât-i fil hayâti ve ba'del-memât
Okuyorum senin ve oglun icin günlerdir yazdinda görmediysem kusura bakma o kadar cok topik varki hepsine yetisemiyorum..Rabbim YA MEDET!!!!! Bu kuluna YA MEDET!!18 yıl önce gönderildi # -
50 tane La ilahe illa ente sübhaneke, inni küntü minez-zalimin.
7 Ayetel kürsi
33 El bar-i gönderdim kardeşim
Rabbim sıkıntını gidersin hayırlı kapılar açsın namerde muhtaç etmesin,yavrunun yüzü suyu hürmetine seni dardan kurtarsın.
amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN DOSTLARIM
SANIRIM BAZI KARDESLERIM TARAFINDAN YANLIS ANLASILDIM AMA COK ZORUMA GITTI TEK İSTEGİM DUAYDI BASKA NE OLABILIRDIKI HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN OKUYANDANDA OKUMAYANDANDA ALLAH KIMSEYI MUHTAC DURUMA DUSRMESIN COK ZOR BİR DURUM
YANLIŞ ANLAMA YOK ÇARESİZLİĞİN ADI BU SESSİZ HAYKIRIŞLAR...ÇIRPINIŞLAR KORKU PANİK ..ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN SENİ ÇOK İYİ ANLADIM ALLAHIM ÇIRPINDIKÇA AĞLARA DOLANAN ASLAN GİBİ OLUYORUZ BEN DE SENİN GİBİYİM BUGÜN BANKALARDAN PATIR PATIR TELEFONLAR YAĞDI YİNE ..ÖDMENİN BİRİ BİTİP TAM OOOO --HHHH DİYEMEDEN BİR DİĞERİ GELİYOR..ALLAHIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN RABBİM UMULMADIK YERLERDEN HAYIRLI MUCİZE KAPILARI AÇSIN KARDEŞİM NE ACIMASIZLAR ..NE ACIMASIZLAR ..ZATEN HAKSIZ YERE DÜNYA KADAR KAT KAT ACISINI ÇIKARIYORLAR KANININ SON DAMLASINI DA VAMPİRLER GİBİ ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR UMUTSUZLUKTAN NE YAPACAĞINI ŞAŞIYOR İNSAN ALLAHIM YARDIM ET ZEYNEPBALM A DUY SESİNİ VE KORU ALLAHIM SANA SIĞINDIK BİR ÇIKIŞ KAPISI VER ALLAHIM AMİN AMİN AMİN 21 YUNUS DUASI OKUYORUM AMİN
:(( canım kardeşim benim yazdıklarımı yanlış anladıysanız özür dilerim, ben sizi kırmak amacıyla yada yazdıklarınızı yanlış anladığımdan öyle yazmadım, sıkıntınızı kendi sıkıntımmış gibi kabul edip, o an için bişeyler yapabilmeyi istedim ve çaresizliğimi paylaştım sadece..yanlış anladıysanız hakkınızı helal edin, kesinlikle kötü niyetle yazmamıştım..
ARKADASLAR BÜTÜN GECE UYUMAYACAGIM DUA ETCEM HEİNİZE NE OLUR SİZLERDE BENİM İCİN EDİN COK DARDAYIM COK KOTU DURUMDAYIM AMİNNNNNNNNN
ALLAH SANA GUC KUVVET VERSIN GOZ ACIP KAPAYINCAYA KADAR TEZ ZAMANDA DERTLERINDN SIKINTILARINDAN KURTARSIN KARDESIM ALLAH A EMANET OL AMIN
allah yardımcın olsun kardeşim inşallah ummadığın yerden hayır kapıları açar rabbim 100 er tane ya rezzak ya fettah okuyucam senin için rabbim kabul etsin amin amin amin ya erhamerrahimin
DUA KARDESLERIM BEN HALA DUA ETMEKLE MESGULUM SIZLERE VE KENDIME NE OLUR SIZLERDE BENI UNUTMEYIN COK DARDAYIM VE TEK CAREM DUALAR
hepınızın cuması mubarek olsun tum dua kardeslerım haftalrdır eve kapanmıs vazıyetteydım bırazdan cıkıp tanıdıgım ınsanlardan bu ılletten kurtulmak adına borc ısteyecegım sızlerden ıstegım benım ıcın dua edın el acıp yardım ısteyecegım kısılerın kalplerıne rabbım merhamet versınde bos cevırmesınler benı
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ABLACIM
ARDIMDA DUALARINIZLA CIKIYORUM YOLA ALLAHIM UTANDIRMA SEN BENI YARDIM ET RABBIM
ARDIMDA DUALARINIZLA CIKIYORUM YOLA ALLAHIM UTANDIRMA SEN BENI YARDIM ET RABBIM
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.