Kardeşlerim bende çok uzun zamandır dua ediyordum fakat kalpten etmediğimden olsa gerek dualarım kabul olmuyordu.Ama şimdi daha inançlıyım dualarım kabul olana dek dua ediceğim ama ne olur sizde bana dua edin çok ihtiyacım var .Mutlu olmak istiyorum bende herkes gibi ama çok üzülüyorum gece namaza kalkıp dua ediyorum dualarımın kabul olması için tabi sizede ediyorum. ne maddiyat ne bir başkasını üzecek bişey sadece mutlu olmak istiyorum. duamın kabul olduğunu görmek istiyorum .ALlahım sana yalvarıyorum sen gücü herşeye yetensin kardeşlerimin ve benim dualarımı kabul et Allahım senin için hiç bir şey güç değil.
duası kabul olan varsa
(35 mesaj) (18 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Amin kardeşim inşallah mutlu olursun kalbindeki muradına kavuşursun dualarımdasın inşallah. böyle inanmaya devam etmen çok güzel biz inandıkça Rabbim elimizi boş çevirmez inşallah.
19 yıl önce gönderildi # -
Ablacığım bu yazını okudum ve sevindim ne güzel bir istekte bulunmuşsun.Rabbim senin yüzünü güldürsün.
Sedef kardeşim mesajın beni çok mutlu etti. Allah razı olsun böyle devam ettikçe inanıyorum kabul olucak önceleri sadece dilimdeydi dualar ama şimdi inanıyorum daha iyi hissediyorum duam kabul olucak her ne kadar imkansız görünsede
Amin inşallah tez zamanda duanızın kabul haberinide duymak nasip olur.
amin amin amin
Rabbim dualarını tez zamanda kabul etsin ve çok mutlu ol inşaallah bunu gönülden isterim..19 yıl önce gönderildi # -
ben artık hep burdayım ya.ne güzel bir beraberlik Mucize Rabbim seninde dualarını kabul etsin
Ya kardeşlerim çok kılasik olcak ama şuan gözyaşlarına boğulmuş durumdayım saolun artık yalnız değilim
yalnız degilsin bir sürü dua dostun var :):)
bende ilk yazımdaki yorumları okuyunca çok aglamıştım..çok güzel dostlar var burda ayrılamazsın kopamazsın burdan :):)19 yıl önce gönderildi # -
zuzummmmmmmmmmmm
canım kardeşim benim böyle mutluluktan ve Allah için döktüğün gözyaşlarından başka ağlama inşallah. Allah senden razı olsun. hep burda ol hepimizin birbirine ihtiyacı var bugün yasin okuyacak 3 kişiden başka kimse bulmadım biliyor musun? Ama burda kardeşlerim bir "Ah" dememize yetişiyor, ben buraya girdiğimden beri yüzüm gülüyor herkese her zaman dua ediyorum, hepinizi çok seviyorum gerçek kardeşten farkınız yok.
amin amin amin
Allahim insaallah dualarini tez zamanda kabul eder kardesimAmin Amin Amin
Sedef kardeşim
gece hiç uyumam okurum kardeşim kaç tane gerekiyor yasin ve kimin için yazarsan sevinirim19 yıl önce gönderildi # -
kardeşim benim, Allah razı olsun. 1 tane burda hasta olan bi arkadaşımız var "acil" başlıklı konuda yazıyor. onun için aramıştım. onun adına okuyacaksın kardeşim.
GÜZEL KARDEŞİM RABBİM YÜREYİNDEKİ BİZİM BİLMEDİYİMİZ SENİN YAŞADIĞIN TÜM MUTSUZLUKLARA ACİLEN ŞİFAVERSİN BENDE ÇOK OLMADIM SİTEYE ÜYE OLALI BENİM DUYĞULARIMDA ŞU KARŞILIKSIZ ÇIKARSIZ YALANSIZ ÇOK KEYİFLİ ĞÜZEL İNSANLARIN BULUŞMASI BEN ÇOK MUTLUYUM İYKİ VARSINIZ
Hoş geldin kardeşim inşallah mutlu olursun
Sedef kardeşim bu gecel 5 tane okudum kardeşim ama yarın daha çok okuyacağım
Elif kardeşim hakikaten çıkarsız bir dostluk var burda Allah senden ve beni yalnız bırakmayan herkesten binlerce kez razı olsun işallah.
Nur kardeşim Hoşgeldin.
Adı NUR gönlü Nur ,hoşluklar getirdin.Allahım dualarını kabul etsin,benden sana hoşgeldin hediyesi 1 Ayetelkürsi,kabul et.
nur kardeşim allah yar ve yardımcın olsun..rabbim tez zamanda dualrını kabul buyursun.allaha emanet ol
kardeşlerim Allah hepinizden razı olsun,
saolun ne olur dualarınızı eksik etmeyin.artık çok yoruldum. benim burada olmamı Rabbim istedi biliyorum, duamı kabul etmek istediği için. böyle düşünüyorum işallahda öyledir19 yıl önce gönderildi # -
Meral kardeşim Allah razı olsun senden
Allah razı olsun kardeşim bende bu gece okudum senin için.
öncelikle aramıza hoşgeldin rabbin ne muradın varsa versin en kısa zamanda sonra bize burdan müjdeni bekliyoruz duan kabul oldu diye verirsin bize müjdeyi değilmi
Kardeşlerim Allah razı olun hepinizden.Ala kardeşim
işallah Rabbim duamı kabul ederde, müjdeyi veririm tabi hemde büyük bir sevinçle.19 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH ADIN GİBİ GÖNLÜNDE YAŞANTINDA NURLA DOSUN RABBİM TEZ VAKİT SANA BU SİTEYE MÜJDELİ HABERLER VERMEK NASİP ETSİN
NURCU İNŞALLAH RABBİM SENİN DUALARINI TEZ ZAMNADA KABUL EDER SENİ NURLANDIRIR KARDEŞİM İNAN Kİ RABBİME AÇILAN ELLER GERİ ÇEVRİLMEZ.
Ne olur dualarınızı esirgemeyin bende duası kabul olanlardan olmak istitorum, hemde çok .
Nur kardeşim hoşgeldin, burda birbirimiz için dua ediyoruz bende çok seviyorum bu ortamı. Rabbim inşallah hakkında hayırlı olanı nasip eder, hayırlı olanıda gönlüne kabul ettirir. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. AMİN AMİN AMİN.
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.