KARDESLERİM ARTIK SON SAATLERİME GİRDİM SU AN EVDEN CIKMAK UZEREYIM ARDIMDAN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ALLAH RIZASI İCİN OKUYABİLDİGİNİZ KADAR DUALARINIZI OKUYUN Kİ BUGÜN HAYIRLISIYLA BORC BATAGINDAN KURTULABILECEGIM KAPILAR ACILSIN ONUME RABBIM SU MUBAREK CUMA GUNUNUN YUZU SUYU HURMETINE BENLE BERABER TUM MUSLUMAN KARDESLERIMIZIN NE DILEGI HACETI VAR ISE KABUL BUYURSUN BEN YASINLE BASLIYORUM SIZLERDEN DEVAMI GELECEGINI BILIYORUM HEPINIZDEN SIMDIDEN ALLAH RAZI OLSUN AMİNNNNNNNNN
ALLAH RIZASI İCİN SON SAATLERİM SAAT 3'E KADAR VAKTİM VAR
(33 mesaj) (22 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Aminnn inşallah kardeşim. allahın melekleri yanında olsun. rabbim yar ve yardımcın olsun. sıkıntılarını feraha çevirsin.
18 yıl önce gönderildi # -
allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.
Senin icin insirah suresi okuyorum simdi Rabbim yar ve yardimcin olsun seni ve oglunu korusun kollasin ummadigin yerlerden kismetlendirsin diye Amin.
ALLAH TEZ ZAMANDA YARDIMCI OLSUN SANA ZEYNEP BALIM ALLAH SENINLE OLSUN AMIN TEKRAR GELINCE BIZE HABER VER NE YAPTIGINI TAMAMMI AMIN ALLAH A EMANETSIN
rabbım insallah isini rast getirir insallah sıkıntıların tez vakitte gecer dualarımız sizinle uzme tatlı canını amın
allah yardımcınız olsun.. 1 ayetl kürsü okudum işiniz rast gelsin inşallhhh....
allah kabul etsin bende düğümlerin çözülmesi dileğiyle 11 ıhlas hediye ediyorum allah yardımcınız olsun amin amin amin
Senin için sıkıntılardan kurtaracak duaları araştırdım biri imam-ı Cafer hz. sıkıntılı zamanında okudugu dua( YÂ UDDETİ INDE KÜRBETİ! ÜHRİSNİ Bİ-AYNİKELLETİ LÂ TENÂMÜ VEKFİNİ BİRÜKNİKE ELLEZİ LÂ YÜRÂMÜ )ANLAMI: GÜÇLÜKTE DESTEĞİM, SIKINTIDA İMDADIMA YETİŞEN, HER AN GÖRÜP GÖZETEN RABBİM, BENİ MUHAFAZA ET, SONSUZ KUDRETİNLE, BANA YARDIM EYLE! ben de senin için 1 AYETEL-KÜRSİ okuyorum kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun.
ARKADASLAR BELKI DONMEYEBILIRIM BEN OLMASAMDA COCUGUM ICIN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN HAKKINIZI HELAL EDIN
NE DIYOSUN ZEYNEP ALLAH KORUSUN ALLAH ISTEMEDEN HICBIRSEY OLMAZ ALLAH TAN BUYUK HICKIMSE YOK INSANOGLU GUCLU OLDUGUNU ZANNETSEDE YOK O ISTERSE HAYAT DURUR YAPMA ALLAH SENINLE OLSUN SENI HERTURLU SERDEN HER KOTULUKTEN KORUSUN SADECE ALLAH IM SANA SIGINDIMDA EGER ZALIMDEN KORKUYORSAN ONLARIN KARSINA GIDINCE 3 KERE SEYID ABDUL GEYLANI HZ LE DE ICINDE ALLAH A DUA EDECEKTIR SENIN ICIN BAK UNU TAKVIMDE OKUMUSTUM BIREBIR SAHIDIM GERCEKTENDE HEMEN KORUNACAKSIN KORKTUGUN KIILRIN ONUNDE CAGIR BU ISMI ALLAH IN IZNIYLE SANA DUA EDECEK KORUYACAKTIR RABBIME EMANETSIN AMIN
allah yar yardımcın olsun
işine kolaylık versin amin18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN INS HAYRILARLA DONERSINNN
Döneceksin.......Rabbime güven O yaninda yalniz degilsin.Cocugunda yalniz degil Rabbim seni ve onu korusun....Bu Cumayi unutmazsin.
33 yaa ganii
Rabbim şu an kılınan cumalar yüzü suyu hürmetine ve dünyada bugün kılınacak tüm cuma namazları yüzü suyu hürmetine yetiş zeynebin imdadına.
33 ya rezzak 33 yaa fettah 33 yaa vehhaab rabbim ulaştırsın tekrar aynı durumlara düşürmesin
3 İHLAS ,1 FATİHA OKUDUM.İNŞALLAH ALLAH BULUNDUGUNUZ SIKINTIDAN BİRANÖNCE KURTARIR.
RABBİM SENİN VE CÜMLEMİZİN SIKINTILARINI TEZ ZAMANDA GİDERSİN
AMİN 3İHLAS 1FATİHA SIKINTILARINA DARMAN OLUR İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
ZEYNEP SITEYE GERI GELDIGINDE HABER VERIRMISIN YUREGIM DARLASTI SENI DUSUNMEKTEN GELINCE MUTLAKA YAZ ALLAH YARDIMCINOLSUN INSLLAH AMIN
AFFF ALLAH'IM
INSA'ALLAH Zeynep abla mutlu haberlerlle döner
böyle düsün£up böyle dua edelim ki öyle olsun BI IZNILLAH
LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAHIL ALIYYÜL AZIM18 yıl önce gönderildi # -
EVET GARIPGUL YA INSALLAH ICIM FENA OLUYOR KAC TANE TOPIK ACTI DUA EDELIM DIYE ALLAHIM SEN NE OLUR ONUNLA BIRLIKTE OL SENIN HERSEYE AMA HERSEYE GUCUN YETER AMIN
kardeşim 3 ihlas 1 elham okudum inşallah dileklerin ve dileklerimiz kabul olunur.
allah yar ve yardımcın olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Şu anda ikindi ezanı okunuyor rabbim senin benim ve bütün inanların yardımcısı olsun sakın umudunu yitirip bir cahilik yapma. Bu dua dayanışması için rabbim yardımcın olacaktır sakın unutma Allah yardıncın olsun kardeşim az çok hepimiz sıkıntısı var Allah gören ve işitendir mutlak yardımcı olcaktır unutma. RABBİMİZ VAR BİZİ GÖRÜR,RABBİMİZ VAR BİZİ DÜŞÜNÜR BUNU AKLINDAN ÇIKARMA.
allah yardımcınız olsun işaallah 3 ihlas okudum
ZEYNEPP CIKTIN GITTIN BAK MORALIMDE BOZUK SENI MEAK EDIYORUM KENDI DERDIME YANAMIYORUM HAA LUTFEN GELIR GELMEZ MESAJ AZ ALLAH A EMANET OL
sernay kardesim herseyin hayirlisi olsun, RABBIM darda birakmaz
INSA'ALLAH iyi haberlerle döner18 yıl önce gönderildi # -
INSALLAH NE BILEYIM UZULDUM INSALLAH HAYIRLISIYLA GELIR ZOR DURUMDA BAKSANA BIR SURU TOPIK ACMIS ALLAH IM SEN BILIRSIN SNIN HERSEYE GUCUN YETER AMIN ALLAH ONLARLA BERABER OLSUN GITTIM3 SAATIM KALDI FALAN YAZMIS SASIRDIM NE BILEYIM UMARIM GELIR VE BIZEBIR ACIKLAMA YAPARSIN ZEYNEP KARDESIM ALLAH YANINDAS SENINLE OLSUN
bende şokdayım neyin son 3 saati bu belki dönemem de demiş.nasıl dönemez yani.bu nasıl bi borçki.allahım sen bu kuluna yardım et yalnız bırakma onu
arkadaslar zeynepten haberiniz varmı acıkcası merak ediyorum bu kadar neydiki problemi keske yardımcı olabilseydik borcu nekadardı ki bir bilginiz varmı arkadaslar rabbim kimseye acı vermesin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.