S.A. DOSTLARIM MUTLULUGUMU SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.15 GÜN SONRA UMREYE GİDİYORUM İNŞALAH.ÇOKDAN BERİ BELLİYDİDİDE AZ BİR VAKİT KALINCA SÖYLEMEK İSTİYODUM SİZLERE.AMA ARTIK KENDİMİ TUTAMAZ OLDUM.SİZLERELE PAYLAŞMAK İSTEDİM SEVİNCİMİ.ÇOK HEYECANLIYIM.SİZDEN RİCAM BENİ YÖNLENDİRMENİZ.MESELA ORDA YAPILACAK ANA GÖREVLERDEN BAŞKA NE YAPMALIYIMKİ DOLU DOLU GEÇİREYİM O MUBAREK GÜNLERİ.BU KONULARDA BİLGİNİZİ BEKLİYORUM.VE VARSAİSTEKLERİNİZİ SIRALAYIN.TEK TEK NOT TUTACAM VE SİZLER İÇİN PEYGAMBER EFENDİMİZİN HUZURUNDA DUALAR EDECEM,SELAMLARINIZI GÖTÜRECEM.A.E.OLUN
UMRE Nesrin_ce
(74 mesaj) (36 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Nesrin kardes senin adina cok sevindim allah hepimize nasip etsin ümren simdiden mübarek olsun, peygamber efendimize bizdende selam götür isimlerimizi tek tek söyle hayirl cumalar
18 yıl önce gönderildi # -
çok sevindim ablam o kutsal topraklarda bana allah rızası için dua edermisin adım süheyla untmaman için not al ne olursun ablam beni unutma
S.A.BEN BU YAZIYI YAZDIMKİ SİZLERİN İSTEKLERİNİ VE SELAMLARINI İLETEYİM DİYE.EMİN OLKİ ALA KARDEŞİM ÖNCE SİZLERİN SLMINI VE İSEKLERİNİ SIRALAYACAM .SONRA KENDİM İÇİN İSTEYECEM. ÇÜNKİ GÖRÜYORUMKİ BURDAKİ DOSTLAR KENDİLERİNİ İKİNCİ PLANA ATIP YARDIMA VE DUAYA MUHTAÇ OLANLAR İÇİN BİŞEYLER YAPMAYA ÇAIŞIYOLAR.KENDİ DERTLERİNİ UNUTUP ARKADAŞLARININ DERTLERİNE MERHHEM OLMAYA UGRAŞIYOLAR. BENDE BUNU ÖRNEK ALACAM İNŞALAH.
çok sevindim ablacım rabbim inşallah bizlerede gitmeyi nasip eder benim içinde orda dua edermisin n'ooolur unutma abla bide bende de peygamber efendimize selam götürürsen çok ama çok mutlu olurum allaha emanet ol ablam
KARDEŞİM BELKİ DE SENİN O KUTSAL TOPRAKLARDA
EFENDİMİZE BİZDEN SELAM GÖTÜRMENLE
ALLAH BİZE DE ORALARI ZİYARET ETMEYİ NASİP EDECEKTİR.
ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN
ALLAH MUBAREK EYLESİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
ÇOK SEVİNDİM DUA DOSTUM İNŞALLAH RABBİM KAZASIZ BELASIZ GİDİP DÖNMEK NASİP ETSİN ALLAH GÜÇ KUVVET VERSİN NE OLUR BENİM İÇİNDE DUA EDERMİSİN EŞİM BANA VE ÇOCUKLARIMA TEZ VAKİT DÖNSÜN
YAŞINI BİLMİYORUM ABLA DİYORUM KUSURA BAKMA NEOLUR ABLACIM RABİM UMRENİ KABUL ETSİN BİZLEREDE NASİP ETSİN NEMUTLU SANA ORALARI GÖRECEKSİN KEŞKE GÖZLERİN BEN OLSAYDIM ABLACIM SENDEN DİLEYİM PEYĞAMBERİMİZE 1 YASİN VE SELAM GÖTÜR BEN EŞİMİN NAMAZ KILMASINI ÇOK İSTİYORUM NAMAZA BAŞLARSA BAZI SORUNLAR KENDİLİYİDEN ÇÖZÜLÜR LÜTFEN ABLA BENİ UNUTMAALLAH RAZI OLSUN AMİN
ALLAH UMRENİ KABUL ETSİN ABLACIM RABBİM O GÜZEL TOPRAKLARDA İBADETLERİNİ EKSİKSİZ YAPMANI SAĞLASIN HEPİMİZE NASİP ETSİN SENDEN İSTEĞİM BİR ARKADAŞIMA KEFİL OLDUM PARASINI ÖDEMEDİ BEN ÖDÜYORUM ALLAH RIZASI İÇİN BU BORÇU TEZ ZAMANDA KAPATABİLMEM İÇİN BANA DUA EDERMİSİN ALLAHIMUATANDIRMASIN BENİ ABLACIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN AMİN.
Abla çok sevindim Allah bunu sana nasip ediyor. Allah kabul etsin. Peygamber efendimiz (Sav) benden de 1 yasin götürür müsün? Çok heyecanlandım Allah senden razı olsun bizlerden dualarla onun olduğu yere gidiyorsun çok sevindim. Benim isteğim de problerin kalkması ve bir an evvel düğünümün olması. Allah kabul etsin ablacım. adım gülce nişanlım onur.selametle...
Rabbim kabul etsin... Bizleri dualarında eksik etme kardeşim...
SEDEF KARDEŞİM.okadar çok sevindimki sizin adınıza Allah yolunuzu açık etsin kardeşim Allahım yoldaşınız olsun.SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ MUHAMMET MUSTAFA (S.A.V) HAZRETLERİ EFENDİMİZE.BENDEN ÇOK SELAM GÖTÜRÜN.neolursunuz kardeşim size minnettar kalırım selamımı ulaştırın ismim( Melike Şengül )Allahım razı olsun sizden.
şengül ablam sdef ablam değil giden nesrin ablam gidiyor
Afedersiniz kardeşim yazınızı okuyunca okadar heyanlandımki isminizi seher kardeşimin adı ile karıştırmış olmalıyım nesrin kardeşim benim.Allah çok hayırlı yolculuklar versin.
kutsal topraklara giderken yoldaşınız olsun sizin için bir yasin-i şerif okuyacağım Peygamber efendimize ve eşradına bol bol salat duaları okuyacağım inşallah.kardeşim Allaha emanet olun.
YARİN EVİNE DAVET HA,
RESULE SELAM HA,
AHHH BE DEĞERLİ DOSTUM BU NE DEVLET,BU NE NİMET,
RUHSAT ÇIKTI HA,GİDERKEN,HANİ KADİR BABAYI DA HEYBENİN EN ALTINA UFACIK BİR YERİNE İLİŞTİRSEN DİYORUM.
ALLAH MÜBAREK ETSİN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
rabbim mubarek etsin inşaallah bizlerede kısmet etsin selamlar salavatlar götür bizdende allaha emanet ol
SELAMLARINIZ BAŞ TACI ARKADAŞLAR.GİTMEK KISMET OLURSA YERİNE ULAŞTIRLIACAGINA EMİN OLABİLİRSİNİZ.KADİR BABA BEN BU HABERİ SABAH VERMİŞTİM SİTEYE EN EVVEL SENDEN CEVAP GELECEGİNİ SANIYODUM.GEÇ HABERDAR OLMUŞSUN ANLAŞILAN SELAMETLE...
DEĞERLİ DOSTUM,BİLGİSAYAR BAŞIMIN BELASI OLDU.SİTEYE KORKA KORKA GİRİYORUM.HER AN BAĞLANTI GİDER DİYE.SENİN HABERİNİ VE SEVİNCİNİ BEN DAHA ÖNCE DE OKUMUŞTUM,DÜN GECE BEN YAR KOYNUNDAYKEN DUASINI BİLE YAPTIM AMA.NASİP İŞTE.TAM OLARAK NE ZAMAN AYRILIYORSUNUZ TÜRKİYEDEN VE SİTEDEN,HEDİYELERİ YETİŞTİREBİLELİM.
ablacım..bnmde selamımı götürürmüsüm.güzeller güzeline adım ilke..şimdiden Allah razı olsun
HAYIRLI YOLCULUKLAR,RABBİM GÜLE GİDİP HAYIRLISIYLA DÖNMEYİ NASİP ETSİN.KUTSAL TOPRAKLARDA BEN DUA DOSTUNUZUDA UNUTMAZSANIZ SEVİNİRİM.TAM GİDECEGİNİZ ZAMANI BİLMİYORUM AMA BENİM GÖNLÜMDEN 1 YASİN HEDİYEMDİR.ALLAHA EMANET OLUN.
nesrin ablacım çok sevindim, hayırlıolsun şimdien :) O topraklarda hayırlısıyla güzel ibadetler yaparsın inşallah. Allah bu dünya ve ahiret için ne istiyorsan ne diliyorsan versin allahım sana tez zamanda. Benim içinde dua et nolur nesrin ablacım, tez zamanda hayırlı bir eş ile hayırlı bir evlilik yapmak istiyorum.... Evet Nesrin abla Ala'nın da dediği gibi nolur not al, o kutsal topraklar hürmetine , peygamber efendimiz ayak bastığı topraklar hürmetine bizim için de dua et nolur ablacım :):)
S.A. KADİR BABA MAYIS 26 GİDİŞ TARİHİM ALLAHIM KISMET DERSE 8 GÜN SÜRECEK.BACIM CENNET EMİN OL HEPİNİZİN DUALARINI VE SLM LARINI TEK TEK NOT EDİYORUM YERİNE ULAŞTIRSIN İNŞALAH RABBİM.
bende gelmek istiyorum nolur yaa :(:(:( ablacım benide götürürmüsün :(:(
HAYIRLI YOLCULUKLAR KARDEŞİM RABBİM BİZLEREDE KISMET EDER İNŞALLAH BENİMDE SELAMIMI GÖTÜRÜRMÜSÜN 1YASİN HEDİYEMLE BİRLİKTE ALLAH RAZI OLSUN
NURAYCIGIM KAÇ KİLOSUN? MİNYON TİPLİYSEN SENİ VALZİME SIGDIRIRIM.YANIMDA GİTMEN MÜMKÜN OLSA KEŞKE.MÜMKÜN OLSADA BURDAKİ DUA DOSLARIMIZLA KABENİN ETRAFINI SARSAK.HEP BİR AGIZDAN LEBBEYK ALLAHÜMME LEBEYK DESEK NASIL OLUR?
YAA TAMAM BEN MİNYON TİPLİYİM FAZLA KİLOLUDA DEGİLİM...SIKIŞIRIM VALİZE :):)
KEŞKE ÖYLE BİŞE OLSA..HEPBERABER LEBBEYK ALLAHÜMME LEBEYK ÇOK GÜZEL OLUR..BEN SENİN YERİNDE OLSAM GİTTİGİMDE EGİLİP TOPRAGINI ÖPERİM....
BENİM İÇİNDE DUA EDERSİN DİMİ ABLACIM :)18 yıl önce gönderildi # -
LİSTEDESİN NURAYCIGIM.
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM..BİRDE GİTMENE YAKIN BİRŞEYLER OKUSAM PYEGAMBER EFENDİMİZE(S.A.V.) GÖTÜRÜRMÜSÜN :)
TABİKİİ .SEN HAZIR ET PEYGAMBER EFENDİMİZE HEDİYENİ. BEN MEMNUNİYETLE İLETİRİM.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.