S.A ESRACIGIM ALLAH RAZI 0LSUN HEDİYENİ ALDIM.NUR GİZEM VE ESRA İSTEKLERİNİZİ KAYDA ALDIM BACIM.YERİNE ULAŞACAGINDAN EMİM OLABİLİRSİNİZ İNŞALAH BENİM GİTMEM NASİP OLURSA.RABBİM HERKESE NASİP ETSİN.
UMRE Nesrin_ce
(74 mesaj) (36 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
inşaaLlah amin..
ALLAH RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
Cennet kokusu
Allahin evi Kabeden,
Cennetin kokusu gelir.
Nice sanli Sahabeden,
Cennetin kokusu gelir.
Gönül olsa aska petek,
Dolassa gülleri tek tek,
Yüce Arstan etek etek,
Cennetin kokusu gelir.18 yıl önce gönderildi # -
Ask gölünde kugu olsan,
Velilerin tugu olsan,
Sen bir Hak tutugu olsan,
Cennetin kokusu gelir.Etse bir kez Isa nefes,
Kesilse dünyadan haves
Ask kusuna olsan kafes,
Cennetin kokusu gelir18 yıl önce gönderildi # -
Can Yar sesi duymus olsa,
Nefsi yere vurmus olsa,
Ask otagin kurmus olsa,
Cennetin kokusu gelir.Yan ey benim yüregim yan,
Hasret hicran sana kiyan,
Ravza-i Nebiden her an,
Cennetin kokusu gelir.
Selam ve dua18 yıl önce gönderildi # -
S.A.ZUHAALCİGİM BENİ MEKKEYE MEDİNEYE GİTMEDEN ORALARDAYMIŞIM GİBİ HİSETTİRDİN BACIM.TÜYLERİM DİKEN DİKEEN OLDU İNAN.RABBİM HEPİMİZE CENNETİN VE RAVZANIN GÜL KOKUSUNU KOKLAMAK NASİP ETSİN İNŞALAH.
18 yıl önce gönderildi # -
NESRİN ABLAM GERÇİ ÜSTTEKİ FATİHA BÖLÜMÜNEDE YAZACAĞIM AMA GÖRMEZSİN DİYE BURAYADA YAZAYIM DEDİM ABLACIM HAYIRLISI İLE GİDİP GELMEN İÇİN SANA 20 TANE FATİHA OKUYACAĞIM ALLAHIM ORADAKİ DUALARINI KABUL ETSİN ALLAHIM HEPİMİZE GİTMEYİ NASİP ETSİN AMİN AMİN AMİN
iNSALLAH ALLAH HEPIMIZE NASIP EDER ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN BIZDEN SELAMLAR GÖTÜR DUALARINDA BIZLERI DE UNUTMA SELAM VE DUA
S.A. GİZEMCİGİM ALLAH RAZI OLSUN.OKUNAN FATİHALAR ETRAFIMIZDA SİPER OLSUN.HER TÜRLÜ KÖTÜLÜGE KARŞI KORUSUN BİZLERİ İNŞALAH.GÖNDERDİGİNİZ SELAMLARI NOT ETTİM ZUHALCİGİM.RABBİM İLETMEK NASİP ETSİN İNŞALAH.
Nesrin kardeşim benden de selamımı götürüp içimi yakıpkavuran bir derdim var,Rabbim duygunun da dualarını kabul et bir de KPSS yi bu sene kazanmasını nasip et dermisin.Allahım kazasız belasız gitmeni nasip etsin.100 adet Salvat hediyemi de götürür müsün?
S.A. BAŞÜSTÜNE ARKADAŞIM.ALDIM NOTUMU.RABBİM KABUL ETSİN DUANI EN KISA ZAMANDA İNŞALAH.
nesrin ablacım...nasıl sevindim adınıza anlatamam..
inşallah bir günde hacca gitmeyi nasip eder allahım sizin için dua edicem...(belki gitmişsinizdir bile:))
ablacım hayırlısıyla gidp gelin inşallah..
benim sizden istediğim selamlarımı ve dualarıı iletmeniz..
dualarımı diyorum çünkü şu anda okadar sıkışık ve yoğunum ki...neyi kaç defa ederim bilemiyorum ..ama sayısını tutabilirsem size iletirim inşallah gitmeden..
ablacım sizden hakkımda iletmenizi istediğim tek dileğim var...
oda hayırlısıyla hayırlı bi eş bulup evlenmek..
en kısa zamanda hemde..
yani kısmetimin açılması için dua edin ablacım nolur.. bide okulumu bitirip başarılı olmam için..
ltfen benide unutmayın...:(18 yıl önce gönderildi # -
S.A. İYİLİK DİLEKLERİN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN BURCUCUGUM.HERŞEYİN BAŞI HAYIR DİYELİM HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA.DUALARIMDASIN BACIM...KARIŞIKLIK OLMMAASI İÇİN SORUYORUM SENİN ADINDAMI BURCU.SUSKUNKIZ NİCKİYLE GİREN BURCU DEYİLSİN DİMİ?
Nesrin Abla
Hayirlisi ile gidip gelmen icin sana 10 Ayetel-Kursi okuyacagim
Kabul et ltfBenim de hediyem olacak 7 Yasin Peygamber efendimize hediye gotur lutfen
Bi de benim icin dua et ltf olur mu
Adim Ainura, sevdigim adamla mutlu yuva kurabilmeyi nasip etsin Allah'im insaallah
tek dilegim buAllah'im simdiden razi olsun senden Nesrin Abla
Dualarimdasiniz
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.