Ben yeniyim ve duaya ihtiyacım var. 8 aylık evliyim ve eşimle aram çok kötü. Anlayamıyorum. Nasıl bu hala geldiğimizi. Çok üzgünüm Hep dua ediyorum kalpten, düzelsin herşey diye. Umarım benim için dua edersiniz. Yoksa daha senemiz durmadan ayrılacağız.
Allah hepinizden razı olsun
ben yeniyim
(25 mesaj) (19 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM EŞİNİN KALBİNE İYİLİK VERSİN 1 AYETEL KÜRSİ BENDEN CANIM İNŞALLAH YARARINI GÖRÜRÜSÜN.
19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Allah dilediğin herşeyi karşına çıkarsın Sağolasın
ALLAH yuvana huzur ve mutluluk versin ilk zamanlar böyle anlaşmzlıklar olur sabretmen lazım öfkeyle kalkan zararla oturur ya sabır
ÖZNURUM HOŞ GELDİN ARAMIZA 1AYETEL KÜRSİ 1 FATİHA HEDİYEM KABUL ET...ALLAHA EMANET OL
Sabrediyorum ve hep dua ediyorum önce sizin için sonrada kendim için istiyorum
Hoşbulduk Allah razı olsun nuraycım bende senin için 1 Ayetel Kürsi ve 1 Fatiha okudum umarım sende kabul edersin
Allaha emanet olun19 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ DOSTUM,BAK SANA 5.ADET YASİN BULDUM,DOSTLARDAN.YUVANA MERHEM OLSUN.1,TUFANDAN,4.Ü NURDAN.ALLAH YUVANI SAĞLAMA ALSIN İNŞALLAH.SENDE ONLARA NASIL TEŞEKKÜR EDECEĞİNİ BİLİRSİN ARTIK.SELAMETLE...
KADİR BABADANDA 11.FATİHA HEDİYE.LÜTFEN KABUL ET.19 yıl önce gönderildi # -
kabul ettim bile :):) Allah razı olsun...
ÖZNUR BACIM H.GELDİN SİTEYE.EVLİLİK YÜRÜTMEK DUNYADAKİ EN ZOR İŞLERDENDİR .İKİ AYRI İNSANIN BİR ÇATI ALTINDA BULUŞMASI.SİZ HADA ÇOK YENİSİNİZ.EVLİLİK FEDEKARLIK İSTER BACIM.. YERİ GELDİGİNDE SUSUMASINI BİLECEKSİN Kİ SORUN UZAMASIN SEVEN KALPLAR KIRILMASIN.RABBİM MUHABBETİNİZİ ARTIRSIN İNŞALAH.
hoşgeldin aramıza öznur abla rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda
Hoşgeldin kardeşim inşallah eşinle aran düzelir, çok mutlu olursun inşllah Allah yardımcın olsun.Allah muhabbetinizi artırır inşallah benden de 1 ayetel kürsi
selam bende bu siteye yeni katıldım benim gibi dertliler var allah hepimize yardımcı olsun benim derdim eşim le ve eşim oğlum geçimi hiç annaşamıyorlar evde hiç huzur yok her an tartışma cıkıyor oğlum 19 yaşında hiç baba yı sevmiyor ve tabi ben hep arada kalıyorum aşagı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık arkadaşlar senelerdir cekiyorum yoruldum eşimle aramda iyi degil
Ablacım Allah sana yardım etsin işallah. sabret her şey düzelicek dua etmeye devam et rabbim senin yüzünü güldürsün dualarımdasın ablacım
HOŞLUKLAR GETİRDİN.BENDEN SANA 100 ADET"YA VEDUD"KABUL ET.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.AMİN.
hoş geldiniz 10 ayetel kürsü gönderiyorum
KARDEŞİM HOŞGELDİNİZ RABBİM İNŞAALLAH EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜZE HAYIR KAPILARI AÇSIN...GÖNÜLLERİNİZİ HAYIRLA DOLDURSUN. MUHABBET HUZUR VERSİN.... SİZE 100 ALLAH'U EKBER YOLLUYORUM KABUL EDİN LÜTFEN.... SELAM VE DUA İLE.
KARDEŞİM HOŞGELDİN . BİZDEN AYRILMA . ALLAH EVİNİZE HUZUR VERSİN .
Kardeşim hoş geldin Allah yardım etsin.
Allah hepinizden razı olsun sabah 08:57 ben işe geldim hem yazılanları okuyup ağlıyorum hemde yüce Allahıma şükrediyorum beni sizin gibi güzel insanlarla karşılaştırdığı için Allah razı olsun Kadir baba Tufandanda Nurdandanda Allah nasip ederse eve gider gitme sizin için dua edip bende yasin okuyacağım nesrince nur ve ala Allah razı olsun Allah önünüze hep iyilik çıkarsın sedefçim Allah seninde gönlüne göre versin Meral Filiz ve Hebun dualarınız için Allah razı olsun Allah izin verirse söz veriyorum eve gidince sizin için ayrı ayrı dua edeceğim Fatih ve Recep kardeşim umarım bütün dualarınız kabul olsun Allah herkesten razı olsun
KARDEŞİM HOŞGELDİN ARAMIZA ALLAH DUANI KABUL ETSİN BENDEN DE SANA 30 AYETEL KÜRSİ ÜMİTSİZ OLMA DUANI ET ALLAHA SIĞIN ALLAH ÇOK BÜYÜK DUANI KABUL EDECEKTİR EN KISA ZAMANDA EVLİLİĞİNİN DUZELMESİ ÜMİDİYLE AMİN AMİN AMİN
Allah korusun canı kardeşim, yer gök dua ile duruyor, inşallah tez zamanda düzelirde feraha çıkarsın. Ben sana 10 fatiha okuyorum canım enim, Allahım yuvanı kurtarsın. İnan çok üzüldüm
HOŞGELDİN KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN RABBİM YUVANI KURTARSIN
ÖZNUR KARDEŞİM DİLERİM YÜCE RABBİM YARDIMCIN OLUR EVLİLİĞİN İNŞALLAH DÜZELİR BENDE SENİN İÇİN 5 YASİN 25 FATİHA OKUCAM RABBİM SANA SABIR VERSİN BENDE BU SİTEDE YENİYİM
VE RABBİME ŞÜKÜR EDİOM BENİ BU SİTEYLE BU GÜZEL KARDEŞLERİMLE KARŞILAŞTIRDIĞI İÇİN ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN (AMİN)19 yıl önce gönderildi # -
Hoşbulduk nisacım Allah razı olsun kabul edersen 10 Fatiha 10 Ayetel Kürsi okudum senin için Cennetcim sendende Allah razı olsun beni ayakta tutan Allaha olan inancım ve dualar başka birşey değil bende birazdan senin için 10 Ayetel Kürsi okuyacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun Elifkuadas izin verirsen sanada 10 fatiha okumak istiyorum Allah sendende razı olsun suskunkiz bende bu siteyi bulmadon önce kendimi yanlız hissediyordum şimdi ise bir süre dostum kardeşim var bende sana 25 Ayetel Kürsi okumak istiyorum Allah razı olsun hepinizden
ÖZNURCUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BENDE SANA 33LAHAVLE İŞLERİNİN KOLAYLAMASI İÇİN ALLAHA EMANETOL
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.