sevgili dua dostlarım.hepimiz büyük bir gayretle fatiha okuyoruz.farkındayım.sizden çok önemli bi isteğim var.bunu araya sıkıştırmak zorunda kaldığım için çok özür dilerim hepinizden.bu mesajı okuyan arkadaşlarım bana bir tane tefriciye duası okusalar bile yeter.çok önemli ve içinden çıkamadığım bi durum için 4444 tefriciye ye başladım.lütfen beni mazur görün ve bi tane bile olsa okuyun.ben hepsini okuyabilirim elbette kendi başıma ama istedim ki hepinizden bi parça olsun içinde çünkü hangimizin duası hürmetine dualarımız kabul oluyo bilmiyoruz.belki içinizden birinin okuduğu bi selavat hürmetine allah duamı kabul eder beni bu zor durumdan kurtarır.teşekkür ederim.ve kuzenimin işi inşallah onun için hayırlıdır da bozulmaz.amin.
çok acil ve çok önemli lütfen okuyun
(31 mesaj) (20 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
eve gidince okuycam sana sayısını bildiririm canım.
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olur inşallah, dileğin kabul olur ben şimdi 10 tane okuyorum.
25 tane benden Rabbim ne niyet için okunuyorsa hayırlısı ile lutuf göstersin amin.
ya allah hepinizden razı olsun dilerim allah yüzünüzü hep güldürsün ve hayırlı ve mutlu bi ömür sürmeyi size nasip etsin amin
Kardeşim Yasin ve Hatimi bitirmeye uğraşıyoruz inşaalah bir boşluğumuzda senin de isteğini yerine getiririz. Allah yardım etsin.
Bende 33 tane okuyacağım. Allahım Leylak ablamın ne muradı varsa bu okunan tefriciyeler hürmetine kabul eyle Ya Rabbim.
bende 10 tane okurum allah ne muradın varsa kabul eder inşallah
CANIM KARDEŞİM 50 DE BENDE ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
bende 20 tane okurum şimdi
saolun yasine ben de katıldım allahın izni ile onu da okuyacağım elimden geldiği kadar allah kabul etsin inşallah
5 tane daha okudum
ben de şimdilik 10 alayım sonrayine okurum arkadaşım
20 daha okudum
50 okuyorum allah kabul etsin
41 tane ben okudum Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin
41 tane ben okudum Allah dualarınızı hayırlısıyla kabul etsin
EĞER BİTMEDİYSE SANIRIMDA BİTMEMİŞTİR 100 TANEDE BENDEN BANA CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM RABBİM NE DİLEĞİN VARSA TEZİNDEN VERSİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH KARDEŞİM.AMİNN
50 adet okudum rabbim kabul etsin tez zamanda herşey gönlünce olsun inşaallah amin
200n tanede benden ALLAhım yüzünü güldürsün
21 tane de benden
allah hepinizden raı olsun sadece benim değil sizlerin de dilekleri için okunmuş olsun ve allah kabul etsin
OKUYACAĞIM ÇALIŞIYORUM FAZLA DEĞİL AMA KATILIRIM SAYISINI DAHA SONRA BİLDİRİRİM ALLAH YAR AYRDIMCIN OLSUN
leylak, benden de 20 tane..ancak bu kadar alabiliyorum kusura bakma. allah kabul etsin inşallah
selamunaleyküm ablam 100 tane okudu kardesım 100 tane okudu dahada okuyacaklar allah kabul etsın hepımızın duasını kabul etsın yuce mevlam AMİN
Leylak kardeşime bende 3 adet salat-ı tefriciye okuyacağım.
Allah kabul etsin.Allah ne muradı için okuyorsa kabul etsin.
Benim hatırlatmakta fayda gördüğüm bir husus var.
Biliyorsunuz tefriyeciyenin sayısı çok önemli 4444 ne bir eksik ne bir fazla.
Birde başlamadan önce bir tevbe-i istiğfar getirmek gerekiyor.
Estağfirullahel-Aziyme ve etubü ileyh bunu 3 beş yedi yada 11 hatta 25 100 bile olabilirmiş.
tevbeden sonra Eüzü billahimineş-şeytanir-raciym BiSMİLLAHİR-rAHMANİR-Rahiym
İnnallahe ve melaiketehü yussallune alen-Nebiyyi Ya eyyühel-leziyne amenü sallü aleyhi ve sellimü teslima ayeti okunup, sonra hangi iş ve dilek için okunacağına niyet edilerek başlanması gerekirmiş.
Hatırlatmak istedim.
Allah kabul etsin dileğini muradını Leylak kardeşim.
Amin.
Sayıları iyi takip et canım.
Benden 3 adet18 yıl önce gönderildi # -
Benden 7 adet daha yani benim toplamım 10 oldu
son sayıyı verirmisin herkes bilsin ona göre okusun.18 yıl önce gönderildi # -
Her duaya başlamadan önce estafirullah elhamdülillah salavat ve euzubesmele ile başlanırsa daha iyi olurmuş.
allah razı olsun arkadaşlar ben de sizin dualarınıza katılmak için elimden geleni yapıyorum allah dualarınızı kabul etsin
10 adet daha okudum Allahım inşallah mübarek gecelerin yüzüsuyu hürmetine hepimizn dualarını kabul eder
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.