Ey Rabbim bizlere sana yakınlaşmamıza vesile olacak eşler nasip et.
Hayırlı bir evlilik istemek
(62 mesaj) (46 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah herkezin evliliğinde nezaket sınırını korusun.evlenmek isteyen gençlerimize hayırlı eşler nasib etsin.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim sen Yasin kardeşimize ve tüm evlenmek isteyen bekarlarımıza iki cihandada beraber olacağı hayırlı eş nasip eyle, hepimizi iyi insanlarla karşılaştır. Senin rızanı kazanmaya vesile olacak hayırlı eş nasip eyle. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
AMIN AMIN
Amin kardeşim. Allah razı olsun...
AMİN AMİN AMİN . ALLAHIM NE OLUR KABUL ET .
AMİN ALLAHIM SEN BİZE BİZİ SANA YAKLAŞTIRACAK BİR EŞLE EVLENMYİ NASİP ET AMİN.
Amin amin amin
Allah'im sen benim gonlumden gecen kisiyi benim icin hayirli kil insaallah
Amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
AMİN AMİN AMİN ALLAH RAZI OLSUN
İNŞALLH BURDAKİ DUALARIMIZIN GÜCÜ ETKİSİNİ ENKISA ZAMANDA GÖSTERİR. RABBİM YALVARIYORUM SANA TEZ ZAMANDA HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ HAYIRLI OLARAK NASİP ET. AMİN.
amin amin amin nur kardes
Selamun aleyküm kardeşler. ne güzel niyetiniz var. Rabb'imizin emrini ve Efendimiz (s.a.v.)'in kavlini yerine getirmek için halis niyetlerle dua ve niyazda bulunuyorsunuz. İnşallah dualarınızı Rabb'im dergah-ı uluhiyyetinde kabul buyurur. Ben Allah'ın izniyle 1 ay önce nikahlandım. Evliliğe kadarki süreç zor ve sabır gerektiren bir süreç. Arasıra da düşünüyorum Ya Rabbi ikimizin arasına bir başka sevda soktum beni bağışla diye yakarıyorum. "Efendimiz (s.a.v.)'in aşkının yanına dünyevi bir aşk dahil ettim beni senden ve senin izzetinden uzaklaşmayanlardan eyle" dualarıyla yakarıyorum. Mutluluk veren bir girişim olduğu kadar bu hususlarda da acaip bir hale giriyor insan. Arkadaşlar. şükürler olsun ki eşim dilinde ve kalbinde Allah lafzını muhafaza edebiliyor. Ne olur siz de tercihlerinizde herşeyi bir kenara bırakın ve Efendimiz (s.a.v.)'in Hadis-i Şerif'in de buyurduğu gibi öncelikle imanına bakın. Zaman çok bozuk. Rabb'im fenalıklardan bütün Ümmet-i Muhammed'i muhafaza buyursun. Şeytanın şerrinden, zalimin zulmünden, nefsimizin fena isteklerinden, kötülükten musibetten felaketten ve O'ndan uzaklaşmamıza sebep olacak her türlü eşyadan insandan bizleri muhafaza buyursun. Amin. Selamun Aleyküm.
VEALEYKUMSELAM EMRULLAH KARDEŞİM.
Allah'ın rahmeti, bereketi, mağfireti, şefkati, merhameti, Efendimiz (s.a.v.)'in ve Sahabe-i Kiram'ın şefaati bütün Allah diyenlerin, bütün temiz kalplilerin ve bütn Ümmet-i Muhammed'in üzerine olsun. Senin de üzerine olsun. Selamımızın alınması mutlu etti. Mü'min Mü'minin aynasıdır hikmetinden yola çıkarak samimiyetinizi ve içtenliğinizi görür gibiyim. CUM'ANIZ MÜBAREK OLSUN.
Amin amin , Allahım ahşretliğimiz ve dünyalığımız için sen tüm bakarlara ve bana hayırlı eşler nasip et. Allahım kardeşime de kadir kıymet bilen hayırlı bir eş nasip eyle.
Benim çok sevdiğim kıymetli bir dostum var. Onun da gönlüne münasip, onunla birlikte Allah'ı zikredecek halisane duygulara sahip birini tespit edebilirsem buna vesile olmak beni çok mutlu edecek. Duyurulur... :)
RABBİM HEPİMİZİN HAYIRLI VE AFİYETLİ OLAN MURADINI VERSİN.
AMİN.AMİN.AMİN
S.A. YAZINIZI GEÇ OKUDUM EMRULLAH KARDEŞİM . SELAM VERMEK SÜNNET ALMAK FARZDIR DİYE BİLİYORUM BEN.O YÜZDEN MUTLAKA SELAM ALIRIM VE YAZILARIMDADA SLM LA BAŞLARIM.SELAM VERENDENDE ALANDANDA ALLAHIM RAZI OLSUNN...EVLİLİGİNİZ HUZURLU MUTLULUGUNUZ DAİM OLSUN.
Mevzu yu yeni fark ettim.
Benim yine sürekli ettiğim dualardan biride evlilikle alakalı .Bu konu da çok hassas olduğum için hala evlen medim..
Cenabı Allah talha ile Rumeysa gibi evlilik nasip etsin inşallah cümlemize.....
Tüm evlenmek isteyen arkadaşlarıma. sonra da bana...18 yıl önce gönderildi # -
allahın selmı uzerınıze olsun dostlarım dabbım sna yalvarrırım benım degerımı blecek ve senın sevdıgın kullarından hayırlı bır esım olasını bana ve ısteyen butun mumuın kullarına naasıp et allahım amın amı amın
AMIN AMIN
amin amin.allah razı olsun böyle güzel bir videoyu bizimle paylaştığın için.
rabbim hepimize hayırlı eşler nasip eylesin.o kadar çok dua ediyorumki bunun için.
rabbim gönlümüze göre verir inşallah.yanlış bir evlilik yapmaktan çok korkuyorum.
o nedenle sabrediyorum karşıma ahlaklı temiz sevebileceğim anlaşabileceğim insanın çıkması için.Sen büyüksün rabbim herşeye gücün yeter.Hayırlı bir eş nasip eyle.günahtan haramdan koru bizleri.evli olan dostlarda eşlerinin değerini bilsinler.
birbilerine hoşgörü ve sevgiyle yaklaşsınlar.allah aralarındaki sevgi bağını güçlendirsin amin.18 yıl önce gönderildi # -
amin
rabbim bizlere hayırlı eşler nasip etsin inşallah amin
ALLAHIM BENDE ARTIK VELENMEK İSTİYORUM KARŞIMA BENİM İÇİN HAYRILI DÜRÜST SENİN SEVDİĞİN BİR KULUNU ÇIKAR BANA NASİP EYLE YA RABBİM EVİMDEN TELLİ DUVAKLI ÇIKMAYI ALLAHIM SEN BÜTÜN GENÇ KIZLARIMIZIZ ART NİYETLİLERDEN KORU HAKLARINDA İSTEDİKLERİNİ DEĞİLDE HAYIRLI OLANI VER BİZ BAZEN KENDİMİZ İÇİN BİLE KÖTÜLÜK İSTEYEBİLİORUZ SEN HERŞEYİN HAYIRLISIN VER SEN BİLİRSİN YA RABBİM AMİN AMİN AMİN
video yu izleyince insanın içine huzur doluyo insan hemen evlenmek istiyo gerçekten teşekkür ederiz çok hoş allahım inşallah bizde hayırlısıyla evleniriz amin amin
AMİN HEPİMİZ İÇİN.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI VESİLELER TEMENNİ EDER İNŞALLAH.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
BELKİ SORMASI AYIP AMA KAÇ YAŞINDASINIZ.BEN 30 UMA YENİ GİRDİM VE BU ZAMANA KADAR BEKLEDİĞİM İÇİN ÇOK PİŞMANIM GELECEĞİMLE İLGİLİ KORKULARIM VAR.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.