amin cümlemize inşallah. rabbim gönlümüzdekini hayırlı kıl ve nasip eyle. amin
Hayırlı bir evlilik istemek
(62 mesaj) (46 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin. dualarınız kabul olsun. kardeşlerim evlilik çok güzel ve büyük bir sünnet. ama kendi nefsim için söylüyorum. gördüklerim ve yaşadıklarımdan dolayı evlenmekten çok korkuyorum. inşallah yanılırım. dua edin...
18 yıl önce gönderildi # -
aminn inşallah en hayırlısını nasip et yarabbim
http://www.delinetciler.com/forum/sh...lash-3137.html bu flash da cok guzel ama bıraz hatta baya bır gec acılıyor yuzden sayfayı baya bır acık bekletınız.
selamun aleyküm dostlar RABBİM hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze hoş eylesin İNŞALLAH...iki cihandada mutlu olabileceğimiz hayırlı insanlarla karşılaştırsın MEVLAM RABBİMİN hazinesi o kadar geiş ki dua edelim dostlar.aminler hep beraber olsun inş.DUA İLE...
ya rabbim evliliğimizde eşimizden daha güzelini görmeyelim ,eşimiz de bizden daha güzelini görmesin, ne bu dünyada ne de ahirette. evli dua doslarımızın muhabbetlerini arttır, bekar dua dostlarımıza da tez zamanda hayırlı eş nasip et ya rabbim...
ya rabb-i rahimim dualarımızı kabul et ne olursun ... amin amin amin...Allahümme salli ala seyyidina muhammed . amin amin amin...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
Amin amin amin...Rabbim hakkımızda hayırlı olanı bizlere nasip et
ALLAHIM hepimizin karşısına çok sevileceğimiz ve de çok seveceğimiz hayırlı insanlar çıkar.bizlere pişman olmayacağımız evlilikler nasip et
Selamun Aleyküm.
Allah'ın rahmeti bereketi mağfireti merhameti hepinizin üzerine olsun. Rabb'im cümlemizi razı olduğu kullar zümresine dahil eylesin. Efendimiz (s.a.v.)'e cennette komşu eylesin. O'nun şefaatine nail olabilmemizi nasip eylesin. Cafer-i Tayyar (r.a.) gibi ALlah için cihad aşkını bünyemizde taşıyabilmemizi, Zeynel Abidin (r.a.) gibi mübareklerin sırtında çuvallarla yiyecek taşıdığı gibi insanlığa hizmet edebilmemizi, komşumuzu aç bırakmama ahlakını içimizde barındırabilmemizi, bir karıncayı bile incitmemek gerektiği şefkatini bünyemizde yaşatabilmemizi nasip eylesin. Anne ve babamıza rahmet merhamet eylesin. Geçmişlerimize rahmet eylesin. Kabirlerini cennet eylesin. Son nefesimizde Kelime-i Şehadet getirerek ebediyete intikal edebilmemizi nasip eylesin. Amin Amin Amin. Amin diyen dilleri ateşten muhafaza buyursun.
Allah'ım, acziyet ve çaresizlik içerisinde huzurundayız. bilemedik, farkedemedik, gaflete düştük, hata ettik. sen mağfireti yüce Rahman ve Rahim'sin. Bağışla bizi Ya Rabbii. Rahmetinle kuşat bizi Allah'ım.
Efendimiz(s.a.v.)'i çok özledik. O'nu çoooook özledik. Sahabe-i Kiram olma şerefine nail olamadık, O'nu rüyada da olsa görebilmemizi nasip eyle Ya Rabbi...
Gözpınarları kurumuşlardan eyleme. Gözyaşımızla günahlarımzı dökebilmemizi nasip eyle.
Ey rahmeti ve merhameti bol Allah'ım. Affet bizi. Affet.
*************************************************************************************
Uhud'un en şiddetli anlarıydı. O gün İslam'ın büyük kurucuları, Ebu Bekir'ler, Ömer'ler, Osman'lar, Ali'ler ve daha niceleri Allah Resûlü'nün etrafından hiç ayrılmamışlar, cansiperane mücadele etmişlerdi. Akşama doğru neredeyse hepsi takatsiz kalmıştı. Abdurrahman bacağını, Hazreti Talha kolunu kaybetmişti. 20-30 kişiden müteşekkil bir düşman grubu Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem)'e son bir hücum yapıp bir darbe indirmek üzereyken Allah Resûlü, "Bunlara kim karşı çıkacak?" dedi. Hz. Ali kendini zorladı; ama yerinden kalkamadı. Sanki her şeyin bittiği o anda bir kadın atını sürdü ve düşman saflarına doğru ilerledi. Adı Nesibe'ydi bu kahraman kadının. "Ya Resûlallah, onlara ben karşı çıkacağım!" dedi. Onun esas vazifesi yaralanan Müslümanları tedavi etmek, yaralarını sarmaktı. Kocası ve iki oğlu da o gün Resûlullah'ın önünde ölümü göze almışlardı. Elindeki sargıları attı ve hemen sırtına oklarını, eline kılıcını aldı. Resûlullah'a hücum etmek üzere gelen birliğin karşısına çıktı ve bir yiğit gibi savaştı. Birinin ayağını kesti, birisinin tepesine darbe indirdi ve korkusuzca onların içine daldı. Bir aralık oğlunu gördü, oğlu kolundan ağır bir kılıç darbesi almıştı. Geldi, çocuğunun kolunu sardı ve ona şöyle dedi: "Git oğlum, Resulullah'ın önünde savaş." Allah Resûlü insanın kanını donduran bu vakayı görmüştü. Ona şöyle dedi: "Ya Nesibe, senin takat getirdiğin bu sıkıntıya kim katlanabilir?"
Oğlu, Nesibe'nin durumunu anlatırken diyor ki, "Annem vakanın sonuna doğru sırtından ağır bir yara almıştı. Vücudunda kılıç darbelerinden, ok yaralarından, mızrak dürtmelerine kadar bir sürü yara vardı. Bu arada sırtına bir ok saplanmıştı. Okun saplandığı yerden kanlar fışkırıyordu. Fakat o, ne okun saplanmasını, ne mızrağın dürtmesini, ne de kılıcın darbesini görüyordu."Allah Resûlü de Nesibe'nin o halini ifade buyururken der ki: "Vallahi o esnada ister sağıma ister soluma, nereye döndümse önümde onu savaşırken gördüm, bir tayfun bir hortum gibi bir sağa bir sola koşuyordu." Onun bu halini gören Efendiler Efendisi elbisesi omuzlarından düşecek kadar ellerini semalara doğru kaldırdı. Mübarek yüzü yaralanmıştı.
Kanlar vücudundan akarken dua etti: "Ya Rabbi, Nesibe'nin ailesini cennete bana arkadaş kıl." Nesibe bunu duyunca, "Ya Resûlallah, artık bundan sonra bana ne olursa olsun aldırmam. Kıyamet gününe kadar senin önünde bir mum gibi bitene kadar savaşırım." dedi.
***********************************************************************************
RABB'İM, YUKARIDAKİ YİĞİTLİĞİ OKUDUĞUNDA TÜYLERİ ÜRPEREN, GÖZLERİ YAŞARAN VE KALPLERİ ALLAH AŞKIYLA, EFENDİMİZ(S.A.V.)'İN HASRETİYLE YANIP KAVRULANLARDAN EYLESİN.RABB'İM, CEMALİNİ GÖSTERECEĞİ KULLARINDAN EYLESİN. EFENDİMİZ (S.A.V.)'İN ŞEFAATİNE NAİL OLABİLMEMİZİ NASİP EYLESİN.
RABB'İM RAZI OLDUĞU KULLARINDAN EYLESİN.
ALLAH'IM SENDEN YİNE SANA SIĞINIRIZ. GÜNAHLARIMIZI MAĞFİRET EYLE. TÖVBELERİMİZİ DUALARIMIZI İBADETLERİMİZİ KABUL EYLE. RAZI OLDUĞUN KULLARINDAN EYLE YA RABBİİ.
AMİN...SELAMUN ALEYKÜM...
ALLAH RAZI OLSUN
AMİNNN GERÇEKTEN VİDEO ÇOK GÜZEL RABBİM BENİM VE TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN HAYIRLI İNSANLARLA EVLENMEMİZİ NASİP EYLE ALLAHIMMMM!!
''EY RABBİMİZ BİZİ SANA BOYUN EYENLERDEN KIL!
NESLİMİZDEN SANA İTAAT EDEN BİR ÜMMET ÇIKAR''18 yıl önce gönderildi # -
evlenenleri tabrikler ve mutlu bi cgelecekk ..
Allahım 2.5 senedir bi ilişkim var. çok gel gitler yasadım.biiyorsun ben artık kimsyle birlikte olmamaya kendi kendime söz vermiştim. 1 sene kadar bu sözüm üzerinde dururken biriyle karsılastım. yok dedim ona istemedim. ama bırakmadı 11 ay kostu pesimden. çok ask acısı çekmiş ve canım çok yanmıştı zamanında hiç sevgimin ve fedakarlığımın karsılığını alamamıstım. o yüzden söz vermiştim kendime kimseyi sokmicam hayatıma diye. ama o 11 ay kostu pesimden ve ona inandım sevgisine güvendim ve askere gitmesine 1 ay kala ona tamam dedim. onu sevmiyordum ama o beni seviyordu..ben de zamanla severdim..sırf beni çok sevdiğine inandığım için ben onu çok sevemesemde aylarca bekledim onu. kısa dönmede değildi tam gün askerliğini yaptı ve ben bekledim. askerden geleli 7-8 ay oldu. artık burda ama... :(( birşeyler ters gidiyor sanki. ben deli gibi sevdim onu tam emin oldum sevgime uzaklasmaya basladı Allahım sanki. daha eskisi gibi değil.. ben acı çekmeye basladım onun bu ilgisizliğinden.. napıcam bilmiyorum. sabretmeye calışıyorum. yakında istemeye gelecekti aileler tanıstı artık tüm sülale biliyor.. ne yapıyor sıkıldımı basından savmayamı calışıyor. bir sürü soru işareti var aklımda.. ne olur Allahım biribirimizi çok sevelim üzmeyelim ve mutlu olalım.. ben artık acı cekemk istemiyorum..Allahım beni ask acısıyla terbiye etme nolur.çok canım yanıyor
allahım sen benim gönlümden geçen kişiyi bana nasip et benide ona nasip et sen benim dualrımı ve herkesi sevdiğine kavuştur yarabbim ama herşeyden önemlisi ALLAHIM SENDEN ERKEĞİN HAYIRLI VE İYİ AHLAKLI OLANINI NASİP ETMENİ DİLERİM. amin amin amin
allhım benide aşk acısıyla terbiye etme herkesin isteğini ve gönlüne göre ver yarabbi AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN
YARABBİ HAKKIMIZDA HAYIRLI OLAN NERDEYSE ONU BİZE BİZİDE ONA NASİP KIL BURDAKİ KULLARININ DUALARINI GERİ ÇEVİRME YARAB.AMİN AMİN AMİN
AMİN DOSTLARIM RABİM HERKESE HAYIRLI BİR YUVA NASİP ETSİN İNŞALLAH İÇİ SIRADA BANA AMİNNNN
ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI BİLENDİR.İNŞALLAH HAYIRKLI OLANI VERİR.EVLLİLİK ZOR BİR KURUMU İDARE ETME GİBİ.BU ZORLUĞU RAHATA ÇEVİRMEK İKİ KİŞİNİN ELİNDE.ALLAHIM YALVARIYORUM HAYIRLI UĞURLU EVİNE BAĞLI KIYMET BİLEN EŞ NASİP EYLE .AMİN.BANA VE KARDEŞLERİMEDE DUA EDERMİSİNİZ.
sağol kardeşim allah herkese ve bana gönlüne göre versin amin amin
Su yasamda aileden ve ailelerimizden daha degerli hic bir seyimiz yok.Allah hepimize cennet gibi yasayacagimiz ruh dengi,iman dengi esler versin.Amin.
amin amin amin
selamun aleykum kardeşler amin amin amin inşallah banada dua edin hayırlı bir insan olur inşallah RABBİM SENİ SEVENLERLE KARŞILAŞTIR AMİNNNNNNNNNNN...
amin
ALLAH RAZI OLSUN
amin RABBİM biziakva sahiplarine önder kıl.salihlerle karşılaştır.burdaki yazılanlardan çok güzel.inşallahözünde sözünde doğru hayırlı bir insan evladıyla karşılaştır.yalnız senden isteriz.en hayırlısını ver.amin...
allahım sen en hayırlısı ne ise onu ver.herkesin gönlüne göre ver.amin amin amin.iyi insanlarla karşılaştır.aminnnnn
AMİN AMİN AMİN.Rabbim bana ve tüm bekarlarımıza Allahdan korkan güzel ahlaklı imanlı cömert seven kıymet bilen hayırlı eş nasip et yarabbi.Anlaşabileceğimiz mutlu ve huzurlu evlilik nasip et.Allahım.AMİN..
çokkk güzel allah razı olsun.insallah hayırlı evlilikler yapmayı nasip eder rabbim bizlere.aminnn.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.