DUA DOSTLARIM SEDEF KARDEŞİM BANA Bİ AKIL VERDİ ALLAH RAZI OLSUN SÜHEYLA KARDEŞİMDE YAPMIŞ GECE YARISI ABDESTLİ OLARAK KIBLEYE KARŞI 313 AYETEL KÜRSİ OKUNUYORMUŞ BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM DUALARINIZI KABUL ETSİN
313 AYETEL KÜRSİ OKUMAMA YARDIM EDERMİSİNİZ[GİZEM]
(38 mesaj) (16 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben 50 alıyorum dün çok talep geldi isteklilere kalmadı. okuyan çok olsunki hemen kabul olsun inşallah.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN
bende 30 alıyorum gizem abla allah kabul etsin allah ne muradın varsa versin aminnnnnnnnnnnnnnnnn
25 tanede senin için okuycam süheyla kardeşim içinde okudum dün gece allah tez vakit muradını versin canım benim
hatice ablam allah senden razı olsun
ALLAH RAZI OLSUN ALLAHIM KABUL ETSİN
Ben de 10 alayım şimdilik canım.Rabbim kabul eder inşallah en kısa zamanda
AMİN ALLAHIM RAZI OLSUN DUALARINIZI KABUL ETSİN
100 TANEDE REYHAN ABLAM ALDI SİTEYE GİREMİYORMUŞ SORUN VARMIŞ ALLAHIM RAZI OLSUN
KIBLEYE KARŞI OKUNUNCA NE OLUYORMUŞ KARDEŞLERİM
25 daha aldım
BİLMİYORUM ABİ BU OLAYIDA BİLMİYORDUM YENİ ÖĞRENDİM AÇIKLARLARSA BENDE SEVİNİRİM
KAÇ KALDI ŞİMDİ
abicim ayetel kürsinin faziletleri adlı bir dua kitabında okumuştum işte 313 defa okuyacaksınız gece yarısından sonra abdestli olup kıbleye karşı okuyacaksınız diye yazıyordu
240 OLDU ABİCİM ABİMİN ADIDA FATİH BU ARADA
KİMİN ADI FATİH . BEN 10 TANE ALDIM . HERKESE NASİP OLSUN .
KENDİ ABİMİN ADIDA FATİH ALLAH RAZI OLSUN ABİCİM
250 OLDU18 yıl önce gönderildi # -
Kardeşim Fatih "KIBLEYE KARŞI OKUNUNCA NE OLUYORMUŞ KARDEŞLERİM" şu sorunu tam anlıyamadım ama bildiğin gibi Allah'a yapılan ibadetler, dualar, zikirler, kuran okumak Kabe karşınm yapılması daha sevaptır. Hatta farz olanda vardır. Namaz gibi.
BEN ŞU MANADA SORDUM GÜZEL ABİM . HANİ BİR AMACI BİR SEBEBİMİ DESEM NASIL DESEM . NE OLUYORMUŞ DERKEN SORUYUDA YANLIŞ SORDUM SANIRIM . NEDEN 313 OLABİLİR SORU ? MUHAKKAK BİR SEBEBİ VARDIR . 313 OKURSAM ŞÖYLE OLUR BÖYLE OLABİLİR DİYE .
canım bende 10 tane aldım..Rabbim gönlünden ne geçiyosa hayırlısıyla kabul etsin amin
ALLAH RAZI OLSUN BENDE 10 TANE ALDIM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
ALLAH RAZI OLSUN
Gizem dün Recep abi yapmıştı benim aklıma gelmediği için yapmadım bugün ayetel kürsiden sonra iki rekat namaz kılalım snein adına. yani her okuyan okuduktan sonra nafile namaz kılsın daha iyi olur. Sağolsun Recep abi yapmıştı dün.
BENİMDE AKLIMA GELDİ AMA HERKESE NASIL ULAŞACAĞIM REYHAN ABLAMA SÜHEYLAYA ULAŞABİLİRİM ANCAK İNŞALLAH AKILLARINA GELİR
inşallah o zaman yapabilenler yapsın. sen ulaşabildiğine ulaş.
TAMAM SENDE YAPARSAN SEVİNİRİM
yapacam zaten inşallah. gece yarısı da oldu okumaya başlıyorum şimdi.
10 tane de ben aldım namazını da kılarım merak etme.
ARKADAŞLAR KARDEŞİM BİR DERGHA GİDİYOR ORDA SAYI İLE BİR AYET OKUMANIN YANLIŞ OLDUĞUNU SÖYLMİLER NEDENİDE ŞU ALLAHIM SEN DUAMI KABUL ET BENDE ŞUKADAR OKUYCAM GİBİ PAZARLIK OLUYORMUŞ OYÜZDENDE SAYI KOYMAMAK GEREKİYORMUŞ SİZCE BÖYLE OLA BİLİRMİ ALLAHA EMANOLUN
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.