30 OLDU:)))
kadir baba için fetih suresi..
(80 mesaj) (33 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Arapça bilmiyorum ama latincede bir tane ben okurum akşam Allahın izniyle.Rabbim kurtarsın borçlarından feraha erdirsin inşallah.Amin...
18 yıl önce gönderildi # -
31 OLDU..
kadir abi için tez zamanda feraha çıkması için bendende 1 fetih suresi
32 oldu
YASİNİM HAZIR BURDA 32.ADET FETİH SURESİ VAR KAPI GİBİ.
HANİ DİYORUM Kİ BAŞLIĞA BİR MÜDAHALE ETSEN KADİR BABA İÇİN DEĞİLDE TÜM SİTE DOSTLARIMIZ İÇİN DEYİP YEŞİL BANDA TAŞISAN,(BORÇLULARIMIZ İÇİN,EVLERİMİZİN BEREKETİ İÇİN,RIZIK KAPILARIMIZIN RAHMETLE DOLUP TAŞMASI İÇİN)DA BEREKETİ RAHMETİ BİR ÇOĞALSAK DİYORUM.
ZATEN TALAP TE ÇOK.(MEMLEKETİN EKONOMİSİ EROR VERİYOR).
BİZ SÖYLE BİR YÜREKTEN KENETLENSEK DİYORUM.
AY SONUNA KADAR NE BİRİKTİREBİLİRSEK İNŞALLAH.SONRA DUASINI YAPARIZ.18 yıl önce gönderildi # -
Bence kadir babam çok iyi düşünmüşsün...
Orayada rahmet yağmuru yağar inş. ..18 yıl önce gönderildi # -
1.ADET BENDEN(ALLAH NASİP EDERSE AKŞAM OKUYACAĞIM İNŞALLAH.)
33.OLDU BAK.!
ama bi seferlikte olsa sadece kadir babamız için bişiy yapamıcakmıyız :(
Senin gönlün ne kadar büyük kadir babam.
Allah kalbine, gönlüne göre versin inş..18 yıl önce gönderildi # -
valla kadir baba ne gönlü geniş bir adamsın yaww sen değil tüm arkadaşlarımızın gönülleri genişş valla ben bu süreyibilmiyorum gerçekten ama int bulup okuyacamm çorbada benimde tuzumolsun allah kabul etsin
SİZLERİN VARLIĞI BANA VERİLEN EN BÜYÜK LUTUF MELEĞİM.
SEVGİ........BAŞKA SÖZE GEREK VARMI.O OLDUKTAN SONRA GERİSİ DÜĞÜM BAYRAM....18 yıl önce gönderildi # -
SANKİ SİZİN GÖNLÜNÜZ BENDEN KÜÇÜK.!
SON RAKKAM................................DEATHLYON Kİ İLE BİRLİKTE.34 OLDU BİLE...
kadir baba 26.ŞUBAT.1963 doğumlu ve sanırım sitede türkçe olmayan karakterler kullanmak yasaktı...
küsmeseydik yasine sorardım amaq w x kullanılmıo die biliom.
kadir baba süreyibuldum da kadir baba benimokadarr arapçam yok okusamda yanlışokurum faziletinden çok zararım olur abim ben türkçe mealiniokusam olurmuuuu???
zaten çoğumuz latince harflerden okuyoruz...ben şahsen hiç bi sureyi arapçadan okumadım..bi zararınıda görmedim çok şükür..
arkaadaşlar bu sure arapçamı okunması gerek değilse bende okuayayım
ben işteyim şimdi ve fetih suresini bilmiyorum, ama birşey yapmadan da durmak istemedim, benden de 15 ihlas kabul eder misiniz
ya ben hiç arapça okumadım ki..şimdi arapça bilmeyin dua etmeye hakkı yok mu:(((
neden böle düşünüyorsunuz anlamadım..arapça bilmioz die kurandan bişi okumayacakmıyız?
bütün dilleri allah yaratmadı mı..neyse ben bişi demiom nasılsa kümesteyim..herkesin kendi fikri.18 yıl önce gönderildi # -
ben okuduktan sonra söliyim dedim size ben de okudum.allahım kabul etsin.hepimizin dualarını tez zamanda kabul etsin.
ALLAH KABUL ETSİN 3 DEFA DA BEN OKUDUM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.