çok sevindim ablacığım rabbim bir daha darda koymasın seni(bnizleri)amin
DUALARIMIZ KABUL OLUYOR....
(42 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
çok sevindim Rabbim bütün sıkıntıdaki kullarınada nasip etsin amin
18 yıl önce gönderildi # -
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
sevgili dua kardeşlerim. yazdıklarınız için hepinize teşekkür ederim. Allah hepinizden razı osun. tüm dualarınızı kabul etsin inşallah. gizem, recep, meral, cennet, merln, reyhan, fatma, fatih, yldz, sudemeral, nurcan, cihan, mukadder, betül, yasemin, nur, derya23, nuray.. Allah tüm dualarınızı kabul etsin.. sizleri dualarımdan hiç eksik etmiyorum..
veee sedef,kadir baba ve burcu sizlerdende Allah razı olsun..
burcu kadir baba için 1 değil 5 fetih suresi okuacağım. bu akşam. kabulş edin olurmu.
ve sizlere sevgili dua kadeşlerim sizler için de bu akşam bol bol dua okuyacağım kabul edin. Allahü Teala kabul eder inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
ve ismini yazamadığım diğer dua kardeşlerim.. sizlerde dualarımdasınız. iyiki varsınız. Allah tez zamanda sıkıntılarınıdınlığa kavuşturur inşallah. AMİN AMİN. AMİN.
ABLAM ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN BİR DAHA SENİ DARA SOKMASIN AMİN AMİN AMİN
amin amin amin Allah razı olsun
ALLAHIM ZUHALİN DUASINI KABULE ETTİĞİN GİBİ BENİMKİNİDE KABUL EYLE YARABBİM. LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTİ MİNEZZALİMİN.
arkadaşım senin adına çok sevindim rabbimden hiç bir zaman için ümit kesilmez ALLAHU-EKBER
SENİN ADINA SEVİNDİM.İNŞALLAH ALLAH BİZE DE SEVİNCİMİZİ PAYLAŞMA ANINI GÖSTERİR
DUALARIMIZ KABUL OLMUYOR DİYENLER İÇİN ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEKSİN ÇOK SEVİNDİM ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN AMİN AMİN AMİN
AMİN.YÜREKTEN AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.