arkadaşlar kızkardeşim avukat işlerinin açılması ve sıkıntılarından kurtulması için 4444 kez tefriciye okumamıza yardım eder misiniz.Allah razı olsun şimdiden
tefriciye
(50 mesaj) (22 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
10 TANE BEN ALDIM ALLAH KABUL ETSİN ALLAH YARDIM ETSİN
19 yıl önce gönderildi # -
ben 33 tane okudum Allah kabul etsin amin amin amin
BEN DE BU GECE 100 ADET KESİN OKURUM.
çok önemli Allah razı olsun hepinizden
arkadaşlar lütfen
BEN ÖNCE 10 TANE OKUMUŞTUM SANA KISMETMİŞ ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞALLAH
ALLAH RAZI OLSUN SAĞOL
10 tane benden Behram abla
insaallah yarin da okurum okudukca yazarim
Allah kabul etsin amin amin19 yıl önce gönderildi # -
arkadaşlar kardeşler ne olur ucundan tutarmısınız bu mubarek günde haftaya cumaya kadar niyet ettim lütfen
33 aldım behram kardeşim,Allah niyetinizi kabul etsin
benden 10 tane allah kabul etsin
Allah razı olsun hepinizden inanın bende size dua ediyorum
10 adet okudum Rabbim yardımcınız olsun amin
benden de sana 1000 tane allah yardımcın olsun artık kendim için dua etmeyeceğim sizler için edeceğim
CANIM ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN AMİN
leylak kardeşim niye böyle bişey yazdın anlamadım.ben artık kendim için dua etmeyeceğim mi demek istedin.olurmu kendin içinde dua et mutlaka.bu dünyada olmasada ahirette mutlaka karşılığını alacaksın.
Allah okuyan herkesten razı olsun hepiniz için dua ediyorum Allah kabul eder inşeallah
hayır onu demek istemedim.darda kalan arkadaşlarım için edersem belki allah benden daha fazla razı olur ve onun hürmetine bana da yardım eder diye düşündüm.yoksa allah hiçbirimizi duadan mahrum etmesin.heminsanın dostuna yaptığı dua kendine yaptığı dua gibidir sanıyorum
arkadaşlar 1268 tane okundu hadi biraz daha gayret lütfen leylak kardeş Allah razı olsun
behram kardeşim, ben de 200 tane okurum.
Hakkını helal et,
biraz yoğun bir zaman denk geldi,
ümreye gidecek hediye paketinin hazırlığı bizim için çok güzel bir meşguliyet oldu,
Allah hep böyle yorgunluk versin.Sen gönlünü ferah tut, inşaallah yetiştiririz.
okunan : 1468 sayın.19 yıl önce gönderildi # -
BETÜL SEN Mİ GİDİYORSUN BİZİM İÇİN DE DUA ET ALLAH BİZLERE HİDAYETİ NASİP ETSİN ÖYLE DUA ET NOLURSUN PEYGAMBER EFENDİMİZE SELAM GÖTÜR BENDEN
Yok, bana daha kısmet olmadı.
Buradaki dua dostlarımızdan Nesrin kardeşimiz gidiyor ayın 26sına, haftaya cumartesi yani.
Biz de kendisiyle 300.000 fatiha ve görünen o ki iki Kur'an-ı Kerim hatmi hediyesi hazırlamaya çalışıyoruz. Sabit başlıklardan görebilirsin.
Hediye paketi dediğim oydu.İnşaallah siz de katılın kardeşim,
bunlar Resulullah (s.a.v) efendimize hediye edilecek. Hatta sizin için okunan tefriciyeleri de bu pakete katabilirsek ne muhteşem olur.
Allah'a emanet olun.19 yıl önce gönderildi # -
behram kardeşim Allah kız kardeşinizin işlerinin nasibini arttırsın Yüce Allahımdan bütün kalbimle diliyorum.bende 21 tane alıyorum.
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN 1489 OLDU DAHA VAR AMA ARKADAŞLAR
Behram ablacım aldığım 33 adeti okudum ,Allah kabul etsin.Tekrar alıcam inşallah yapmma gereken şeyler bittikten sonra...İnşallah herşey tez zamanda istediğin gibi olur
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ADIM SERAP OĞLUMUN ADI BEHRAM SEVGİ İLE KUCAKLIYORUM SENİ
BEHRAM KARDEŞİM 250 ALIYORUM.
Allah razı olsun 1739 hadi ne olur
ben okuyamıyorum pek bebeğim çok küçük daha gayret ediyorum ama nafile19 yıl önce gönderildi # -
BENDE 100 TANE ALIYORUM BEHRAM KARDES...
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.