bUGÜN DE YOKSUNUZ.nİMET ABLAMIN SEBEBİNİ BİLİYORUZ DA KADİR BABA SEN NERDESİN PEKİ.BUGÜN HİÇ OLMAZSA BIRAKMAZDIN BİZİ.KIRDIK MI SENİ.YOKSA BENİM YÜZÜMDEN Mİ?HANİ VAKIA SURESİ İLE İLGİLİ.....:((((((((((888
BEN MFD (KADİR BABA,NİMET ABLA:(
(35 mesaj) (6 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
yok ablacım ben zannetmiyorum..Kadir babam kırılmaz..belki bilgisayarı bozulmuştur..ne biliiim :(kötü bişe olmasında Allah korusun :(
19 yıl önce gönderildi # -
Evet evet kötü düşünmemek lazım.Ama Kadir baba yok,nimet abla yokcihan abi betül abla hastalar,recep abi sohbette şengül abla desen bu ara yoğun biraz.Çok yalnız kaldık Nuraycım.Yasin kardeş sen nerdesin yahu.)
NEKADAR KALDIKİ*
NEKADAR KALDIKİ*BİRTANE DAHA BİTİRMEK ÜZEREYİM
17 tane 101 kaldı canım
napalım kaderimiz buymuş herkez bizi terk etti...yasinde bıraktı bizi :(:(:(:(
NE KADAR KALDIKİ
reyhancım 17 adet 101 kaldıı
BİTİRDİM 101 OLDU
KADERİMDE BU DA VAR EŞİMİN TERK ETTİĞİ GİBİ BENİ YANLIZ BIRAKTILAR
ÖYLE DÜŞÜNME ARKADAŞIM LÜTFEN BAK,SİTENİN FARKLILAŞMASI BİRAZ SEBEP OLDU.LÜTFEN BEN SANA SÖZ VERİYORUM KİMSE KALMASA DA BİTİRECEĞİZ TAMAM MI?ZATEN 1500 TANE FALAN KALDI.MUHAKKAK SEBEPLERİ VARDIR KATILAMAYANLARIN BEN EMİNİM
reyhan abla aşk olsun bak biz burdayız üzülme ben şimdi sessizlige çekilicem...sana çook dua edicem ama önce tefriciyemi bitirmem lazım...reyhan abla hep dualarımdasın :):):):)
101DEBİTTİ
TAMAM ARKADAŞIM O ZAMAN NE KALDI:
14 TANE 101.BEN DE BİRAZDAN BİR TANE DAHA BİTİRCEM
101 DEBİTTİ SONUÇ NE
birazdan ben de bir 101 daha bitirecem onla beraber seninkisiyle 12 tane 101 kaldı
11 adet 101 kaldı
CANLARIM SİZLERİDE ÇOK SIKTIM AMA NEKADAR KALDIKİ
11 adet 101
reyhan ablacım bu duanın bigünde diil sekiz ile yedi günde bitmesinde bi sakınca yok..ayrıca dua edilir edilme< bıçakla kesmiş gibi herşey düzelmio abalcım...hayrılısı neyse gene oo oluyo..lütfen müsterih ol ablam
SESİNİZ HİÇ ÇIKMADI
DOĞRU SÖYLÜYOSUN BURCU
101 de ben bitirdim yazmışmıydım bilmiyorum alıcamı söylemiştim ya o 101 duygu ablammm
söylemştin canım Allah razı olsun
101 DAHA BİTİRDİM
9 TANE 101 KALDI
benim şu anda kendimed hayrım yok..başkasınada olacağını sanmıyorum..çünkü çok jkutszu ve umutsuzum..buhalde kimseye faydam dokunmaz..
öyle düşünme insanlar en umutsuz zamanlarda başkalarına yardım ederek mutlu ve umutlu olabilirler.Sen başkasını sevindirirsen Rabbim de seni sevindirir
REYHAN ABLAM SANA MESAJ GÖNDERİYORUM AMA OKUMUYORSUN BAK SADECE İKİMİZ KALDIK.VE ŞU ANDA 800 TANE FALAN KALDI.ONU DA YARIN ÖĞLEN 12 YE KADAR OKUYUP BİTİRELM BEN ZATEN TÜRBEDE BAĞIŞLICAM DUAMIZI OLMAZ MI NE DERSİN
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.