allahın selamı üzerinize olsun dostlarım.bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine ve peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine rabbim bizim dualarımızı kabul etsin...allahım neolur sevdiğime kavuşayım artık.çok yoruldum dostlarım çok.muhtacım dualarınıza.ben şuanda çıkmaz bi yoldayım.ne yapacağımı bilmiyorum.birsürü derdim var.hamdolsun halime yinede ama çok dardayım.hem maddi hem manevi zorluklar içindeyim.bu gece benim içinde ayrıca dua edermisiniz.rabbimin yolunu tam olarak bulmak için ve dertlerimin dermanı için ne olur dua istiyorum hepinizden.allahım yar ve yardımcınız olsun.burdaki bütün dualara bazen tek tek amin diyemiyorum beni affedin ama inanın yüreğimden hepiniz için dua ediyorum.allaha emanet olun...
lütfen benide unutmayınn
(23 mesaj) (15 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
S.A. YASEMİN . NOTLARIMA BAKTIM SEN BANA YAZMŞSIN .MADEM BİR İSTEGİN VAR DİLEGİN VAR BEN SENİDE NOT TUTUYORUM PEYGAMBER EFENDİMİZİN HUZURUNDA SENİN İÇİNDE DUA ETMEK NASİP EYLESİN RABBİM BANA.GERİ SAYIM BAŞLADI SON 8 GÜN KALDI
19 yıl önce gönderildi # -
YASEMİN KARDEŞİMİN BU GECE HÜRMETİNE DİLEĞİNİ VER ALLAHIM ONU SEVDİĞİNE KAVUŞTUR, ARADAKİ ENGELLERİ KALDIR, MADDİ AÇIDAN DURUMUNU DÜZELT VE ONA HAYIR KAPILARINI AÇ YA RABBİM.YA ERHAMAER RAHİMİYN
Allahım gönlünden ne geçiyosa..ne dilegin varsa Rabbim versin...ve çook mutlu ol..canım Allaha emanet ol..
allah razı olsun...
Allah istediğini sana nasip etsin kardeşim
ALLAH İNŞALLAH SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN ONUNLA HAYIRLI BİR YUVA KURMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH İNŞALLH AMİN ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNE MUHAMMET
amin canım dostlarım aminn
DUA ETTİKLERİMİN ARASINA SENDE KATILDIN KARDEŞİM RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH.AMİN.
Rabbimgönlünün muradını versin inşallah Amin Amin Amin.
nur kardeşim allah razı olsun.
rabbim hayırlı olan tüm dualarınızı kabul etsin
Allah yardımcınız olsun kardeşim
AH YASEMİN AH . YÜZÜM YOK SANA KARŞI . HALA SANA YAPACAĞIM TEFRİCİYYE DURUYOR . 70.000 LAİLAHE İLLALLAH OKUYORUM . O YÜZDEN TIKANDIM . SANA ÇOK DUA EDİCEM BİTİNCE KARDEŞİM . NE OLUR HAKKINI HELAL ET BANA .
fatih abicim valla böyle söylersen üzülürüm.önemli değil..hatta biz onu başkasıyla paylaşabiliriz.sen üzülme yeterki.dualarında olayım
allah yardımcın olsun kardeşim inşallah tez zmanda kurtulursun sıkıntılarından muradına kavuşursun amin.
allah yardımcın olsun sabırlı ol kardeşim bu bir sınav allah inşallah gönlüne göre san uygun olanın en hayırlısnı verir amin
Yasemincim benim, seninle konuşuyorum zaten hep, bazı şeyleri zaman bırak belki dualrımız ve duaların o düğümü çözücek.Allah'a emnat ol
inşallah öyle olur cennetim.canım dua dostlarım bana çok destek oluyorsonoz.hepiniz bana hakkınızı helal edin.allah hepinizden razı olsun..
yasemin kardeşim dua gecikmesin . ben zaten 50 adet okumuştum . üstünü siz tamamlayın . ben elimdekiler bitince özel dua açacam sana .
tamam ozaman 250 adet kaldı.bunuda birisiyle ben paylaşırım.olmazsa vaktim olunca kendim okurum...
Allahım sıkıntılarını gidersin gönlünüzdekini hayırlısıyla kısmet etsin bir ayetel kürs, 3 yunus duası okudum sizin için
allah razı olsun.ece kardeşim
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.