BİZLER KADİR BABAMIZ OLSUN CİHAN ABİMİZ OLSUN RECEP ABİMİZ OLSUN ŞENGÜL ABLA OLSUN BÜTÜN ABİLERİMİZİ VE ABLALARIMIZI O KADAR ÇOK SEVİYORUZKİ . BURDA HİÇ KİMSE KİMSEYİ AYIRMIYOR . BİRİMİZE EDİLEN BİR SÖZ YÜREĞİMİZİ DAĞLIYOR . HELE BU KADİR BABAMIZ OLUNCA. ŞİMDİ BENİM GÖNLÜMDEN GEÇENİ YAZACAĞIM . SİZLERİNDE DESTEK VERECEĞİNİZE İNANIYORUM YÜREKTEN . KADİR BABAM İÇİN NE KADAR YOĞUN BİR PROGRAMIMZ OLSADA FATİHALARIMIZ TEFRİCİYYELERİMİZ HATİMLERİMİZ OLSADA ALDIĞI 2000 FATİHA KARŞILIĞINDA RAKAM KOYMUYORUZ .... FATİHAYI BİZ ONA HEDİYE EDELİM . HAYDİ DOSTLAR HAYDİ .
KADİR BABA SENİ ÇOK SEVİYORUZ .
(93 mesaj) (27 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
BABAMA 1000 FATİHA
O GÜZEL GÖNLÜNÜ O GÜZEL YÜREĞİNİ BİZLERE HER DAİM AÇTIĞI İÇİN . ELLERİNDEN ÖPER ALNIMA KOYARIM BABACIM . ALLAH RAZI OLSUN SENDEN .
19 yıl önce gönderildi # -
BEN ŞİMDİLİK 100 OKUCAM.....BAŞLADIM BİLE..OKUYORUM...
BENDE ELLERİNDEN ÖPERİM BABACIM...
herşey helaldir kadirbabaya..keşke hızlı okuyabilsemde bir hatim etsem kadir kardeşime..
fatih sen sağol sağol kardeşim...19 yıl önce gönderildi # -
KONU BAŞLIĞINDA İSMİMİM GÖZÜKMESİNİ İSTEMİYORUM . BÖYLE BİRŞEY VARSA KALDIRMAK İSTİYORUM . BABACIM SENİ ÇOK SEVİYORUZ .
Babacım bir kere daha bu olay karşısında yüceliğini gösterdin. Diyecek şey bulamıyorum senin için.Evet hepimiz gerçekten allak bullak olduk ne yapıcağımızı ne yazıcağımızı şaşırdık ama demekki olabiirmiş böyle şeyler , herşey kardeşlik için, huzur için, Rabbim çin de olsa..
Benden de 100 fatiha babama helal olsun.19 yıl önce gönderildi # -
ben çok sinirlednim çok laflar sarfettim ama bakın ben haksız olduğum konuda bile şengül ablama laf söledim bu sitede ki sizin büyüklüğünüz bana bişi demediniz..ama ben çok pişman oldum..heleki bu olaydan sonra bin pişman oldum..allahım çok pişmanım şengül ablama laf sölediim için nolur affet allahım..ben şengül ablama bile cahilliğimle saçma sapan sitemler yaptım bide yüzsüz yüzsüz küsüp gittim..ben kendini olmayan hakkımı savunurken kadir babamın hakkını o kendini bilmeze savunmamak herşyden önce ona haksızlık olurdu...bence az bile söledim..çok stresliyim şu an..ben çok kötü bi insnaım bunu bugün bidaha anladım..bu olay bana bunu gösterdi..ama nolur seviyeyi düşürdüğüm için kusra bakmayın..ama o insana az bile söledimn ben..
BEN DE HEMEN OKUYORUM, ALLAHIM YARDIM ET. YAPTIĞI İYİLİĞİ ANLASIN ARKADAŞIMIZ.
KADİR BABAM BENDEN DE 100 TANE SANA HELAL OLSUN
BU DÜNYA DA HEP MUTLU OLCAK DEĞİLİZ TABİ.KADİR BABANIN YAŞADIKLARI KEFFARET OLACAĞI İNANCINDAYIM.BİZ SENİ SEVİYORUZ.BİLİYORSUN Kİ İKİ CİHAN SERVERİNİ(S.A) DA SEVMEYENLER VAR.SEN ÜZÜLME ...
ALLAH . NE GÜZEL SÖYLEDİN . ALLAH RAZI OLSUN
SENDEN DE RAZI OLSUN KARDEŞİM
BU OKUYACAĞINIZ FATİHALARI LÜTFEN SAYISI İLE BİRLİKTE,DOSTLARIMIZDAN BİRİSİ HESAPLARMI.
400 DE BENDEN KADİR BABA ÜZÜLMÜYORUM ARTIK DE DE İÇİMİZE SERİNLİK GELSİN
LÜTFEN .................19 yıl önce gönderildi # -
BABAM BEN BİLİYORUM SENİN GÖNLÜNÜ SEN RAHAT OL BABAM . BİTİNCE BEN SANA SÖLİCEM . CAN BABAM GÖNÜL BABAM .
"" O DAĞA BİR KUŞ KONDU...SONRADA UÇUP GİTTİ...BAKTA GÖR!! O DAĞDA NE BİR FAZLALIK, NE BİR EKSİLME VAR"" ( MEVLANA-CELALETTİN'İ-RUMİ ) KADİR AĞBİME:İTHAF EDİLDİ 100 ihlas suresi ile birlikte lütfen kabul etsin.
DOSTLAR,
ALLAHIMA YEMİN OLSUN,
HANİ BİR KUL VARMIŞ,DUASINDA ŞÖYLE DERMİŞ.ALLAHIM BENİM GÖVDEMİ OKADAR ÇOK BÜYÜTKİ CEHENNEMİN KAPISINDAN SIĞMAYAYIM Kİ KAPANSIN DEMİŞ.SORMUŞLAR NEDEN DEMİŞLER.DİĞER KULLARIN CEHENNEM ATEŞİ İLE YANMASINLAR YÜREĞİM KALDIRMAZ DEMİŞ.İŞTE BEN YAZILARINIZI,YADA MESAJLARINIZI OKUDUĞUM ZAMAN İÇİMDEN NE GELİR BİLİRMİSİNİZ.
HEPSİNE YETİR BENİ ALLAHIM DERİM.HANİ TAYYİ-MEKAN YAPABİLSEM ANLARDINIZDA.!OKUYABİLDİĞİM BÜTÜN MESAJLARDA SANKİ YÜREKLERİNİZİN ELİME GELDİĞİNİ HİSSEDİP,HER CEVAPTA İMTİNA EDİYORUM.AH DİYORUM RABBİM AH.
YANGINIM DAHADA BÜYÜYOR İÇİMDE.19 yıl önce gönderildi # -
O KUL HZ.EBUBEKİR ALLAHIM ONDAN ONU ANANLARDAN RAZI OLSUN....
HANİ DERLER YA KADİR BABAM EBU CEHİLLER ÖLMEDİ EVET BAZEN BAKIYORUMDA GERÇEKTEN ÖLMEMİŞ...AMA BİZİM GİBİ GENÇLERE NE MUTLU Kİ...ÇOK ŞÜKÜR DAHA EBU BEKİRLERDE ÖMERLERDE ALİLERDE ÖLMEDİ..MESELA SEN BİZLERE ÇOOOK İYİ BİR ÖRNEKSİN....KEŞKE HERKEZ SENİN GİBİ YÜCE GÖNÜLLÜ OLABİLSE..BEN RABBİME ŞÜKREDİYORUM TEKRAR TEKRAR ŞÜKREDİYORUM SENİ TANIMIŞIM BENİM SENDEN ÖGRENECEK ÇOK ŞEYİM VAR...19 yıl önce gönderildi # -
canım babacım inan yazdıklarına yazacak bişey bulamıyorum.Sana sadece babacım demek istiyorum.
Ahretlik kardeşim benim.
Sen anlatma kendini bize bunca sevgi bunca hürmet sana bilesin.
Burda büyük küçük herkes seni çok iyi tanıyor biliyor.
Hepimiz heybenden gelen dualarla az rahatlamadık.
Benim kızm bile düşünsene Sana Dayı demek istiyorum dedi.
Benden Sana 10 Fatiha
10 yeğeninden misafirimiz var az oldu ama.
Candan oldu inan.
Allaha emanet ol KADİR KARDEŞİM.
sEN BU SİTENİN AĞABEYİ, SEN BU SİTENİN BABASI,SEN BU SİTENİN KARDEŞİ
ZEYNEBİMİN DAYISI.
SENİ HEPİMİZ ÇOKK SEVİYORUZZZZ.19 yıl önce gönderildi # -
SEYREYLE GÖNLÜM DEVRANI.GELDE AĞLAMA.
AMA BİLESİNKİ HER DAMLA GÖZ YAŞINDA BİR DOSTUN HATIRASI VAR.!19 yıl önce gönderildi # -
Kadir Babam
cok gecmis olsun ya
islerim vardi giremedim siteye
ama girdim neler olmus oyle cok uzuldum...Dostlar, hepimiz bir aileyiz artik... Hepinizi o kadar cok seviyorum ki sizlerin yaninda huzur buluyorum... Ben burda 1000 kisilik bir santiyede kaliyorum, ama onlarin yaninda yalnizim. Bir tek sizlerle huzur buluyorum, Yuce yarabbi'm hep gzuel insanlari buraya biriktirmis, hepsinin kalbi ruhu birbirinden guzel...
Birkac tane yazismayi okudum isimsiz kardesle olan, uzulmemek elde degil...
Insaallah o kardesimiz de hatasini anlar, sizden ozur diler...
Bir seyi itiraf edeyim burda dostlarim, ben dunyada en cok sevdigim varlik babamdi. Ama 11 sene once universite ogrencisiyken kaybettim, cenazesine bile yetisemedim, kis ve cok uzaktaydim, hava sartlarindan dolayi ucak kalkmadi... Ben onu halen ozluyorum,
iste burda bu sitede Kadir Baba gibi yuregi temiz ruhu genis ve herkese babalik yapmaya calisan bir insani tanidim. Her ne kadar uzakta olsa bile, yakindan tanimiyor olsam bile ben onu BABAM yerine koyuyorum...Lutfen bir daha uzmesin kimse kimseyi bu site icinde... Son zamanlarda nedense cok olmaya basladi tatsiz tartismalar...
Allah'im hepimize huzur versin site icinde
Kadir Babam ellerinizden opuyorum, Allah'im sizi aramizdan eksik etmesin insaallah
amin amin amin
Size 1 ayetel-kursi hediyem olsun ltf kabul edin
kalbimin ta derininden geldi BabamDostalrim herkese hayirli geceler
burda saat gece 1
sabah erken ise gitmem lazimAllaha emanet olun hepiniz
Hepinizi cok seviyorum19 yıl önce gönderildi # -
kabir baba biz seni çok ama çokkkkkkk seviyoruz
Aika duygularına katılıyorum.
Ağzına sağlık eline sağlık19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH BİLİYOR DOSTLAR BEN YÜREĞİMİ ELİME ALIP GELDİM BU SOFRAYA.
BİR KURU DİLİM EKMEĞE,BİR BAŞ SOĞANA RAĞZIYDIM.ALLAH BANA ŞÖLEN HAZIRLAMIŞ.ELHAMDÜLİLLAH.AMA O KELİME VAR YA O KELİME.
HERİF.!
AMANNNNNNN KADİR BABA DAHA ÖNCE DE YAZDIM PEYGAMBER EFENDİMİZE BİLE NELER DEMİŞLER SEN DAHA İYİ BİLİRSİN AMA. DÜŞÜNME ARTIK BUNLARI OLMUŞ GEÇMİŞ
Ah Kadir baba ah keşke olmasaydı keşke...iyi ki başımızda senin gibi bir insan var hepimiz senden neler öğreniyoruz insan olmayı en başta. yürek yüreğe vermeyi öğreniyoruz senden. 200 fatiha bu acıyan kalbine merhem olsun inşallah.
üzülmene olur kadir baba sakın ha üzüllüpde bırakma bizi ne olur kadir baba
şükredelim ki daha kötüsü olmadı biz konuştukça onun günahları azalıp bizimki artıyor
boş verin biz sevap hanesini dolduralım19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.