aynı tür bir yanlış anlaşılma dün akşam tufan ile nur arasında oldu kevserlerle ayetel kürsilerle tatlıya bağlandı
isimsiz kardeşim ve kadir babama ben birer kevser okuyorum lütfen sizler de okuyarak kalbinizi yumuşatın
selam ile....
isimsize ve kadir babaya(cihan)
(38 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
HEMEN OKUYORUM ABİCİM . ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CAN ABİM .
18 yıl önce gönderildi # -
HER BİRİNE 10 ADET KEVSER. ALLAH RAZI OLSUN CİHAN ABİ,BÜYÜKLERİMİZ NE KADRA OLGUN ÇOK ŞÜKÜR.
BENDE OKUDUM...
Ben de okuyorum Cihan abicim.
TERAZİYİ YANLIŞ KURDUN DOSTUM.!
İYİNİYETİNDEN HİÇ ŞÜPHEM YOK BUNA ALLAHIMA İNANCIM NASIL KESİNSE SANADA ÖYLE.
TERAZİNİN BİR KEFESİNDE BEN VARIM.EVET ANACAK ÖBÜR KESESİNDE DE SİTEDEKİ AYAK İZLERİM VAR.ONLAR TAKİP EDİLMELİ SANIRIM.18 yıl önce gönderildi # -
.
anlamış mıyım ??!!
BENDE OKUYORUM CİHAN ABİ
bu nokta ve içeriği sizin ayak izlerinizden di ...
BENDEN YANA GAMLI OLMAYIN.KENDİ ADIMA SÖYLENMESİ GEREKEN HERŞEYİ DOSTLAR ZATEN SÖYLEDİ.
EĞER DİKKAT ETTİYSENİZ EDABİYATI ÇOK İYİ KULLANDIĞIMI GÖRÜRSÜNÜZ.BU EDEBİYATIN BİRDE TERSİ VAR.!
AMA O TERSTE DE BENLİK VAR.
BEN ONDAN KORKUYORUM.ALLAH HEPİMİZİN SAKİNLİĞİ OLSUN .AMİN.AMİN.AMİN...
SUBHANALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ECMAİN BABAM . AMİN ECMAİN
AMİN AMİN AMİN.
BİZ HEPİMİZ BİR NOKTADAYIZ ZATEN.BİR OLMUŞUZ.ONUN GÖSTERGESİDE BURDA BİRLİK OLMAMIZ,HAYIRDA,GÜZELLİKLERDE VE RAHMETTE.AMA BU AKŞAM YÜREĞİMİN SOĞUMAYA İHTİYACI VAR GALİBA,HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA.
YAŞ 45 OLUNCA SARSIYOR İNSANI,ATLATACAĞIZ İNŞALLAH DUALARLA.
HA BU ARADA BAĞIRA BAĞIRA AĞLAMAK DA GEÇMİYOR DEĞİL İÇİMDEN.18 yıl önce gönderildi # -
ben sadece kadir babama okrum:(
Yapma babacım , gerçekten hepimiz en az senin kadar darmadağan olduk, inan napıcağımızı şaşırdık ama sonuçta hepimiz seninleyiz, hepimiz seferber olduk senin için, ne kadar üzüleceğini bildik ama elimizden bişey yapmak gelmedi, keşke yazıyı silebilseydik. inan keşke yönetime girme talebini kabul etseydim de yazıyı babam görmeden silerdim dedim içimden ama olmadı...Seni inna tahmin ettiğinden de çok seviyor kalbimizin en başka köşesine koyduk. Başka bişey demeye ne hacet babacım
BABA .
EFENDİM FATİHİM.
VER ELİNİ BABAM . HARAB OLDUK .
HADİ KADİR BABA İYİYİM DE ARTIK İÇİMİZİ FERAHLATI VER
ben konuya henüz vakıf olamadım ama sanıyorum bir yanlışlık yapıldı
bu siteye çok yeni burcu vasıtsıyla dahil oldum
sevgili kadir amca benim babamın adı da kadir
küçük insanlar insanlarla, orta insanlar olaylarla, büyük insanlar fikirlerle uğraşırlar
ağlamak sonderece insani bir duygudur içinizden gelen gibi davranın ancak bu sizin sevinç gözyaşınız olmalı ne yazık ki şu fani dünyada kendimizi baki sanarız oysa buranın ne ilk sahipleri ne de son bekçileriyiz
içiniz ferah olsun bu kadar seveniniz varken
sizi emanet edilecek en iyi yere emanet ederim18 yıl önce gönderildi # -
BÜYÜK BİR NEFS MUHASEBESİNDEN ÇIKMIŞ ASLAN GİBİYİM EVVELALLAH.YÜREĞİM HALA DOSTLAR İÇİN ATIYOR VE ONUNLA DAHA ÇOĞUNUN KALBİNİ KAZANIRIM İNŞALLAH.
KADİR BABA . LAİLAHE İLLALLAH 100 ADET SANA . GÖNLÜNDEN ÖPERİM .
MAŞALLAH KADİR BABA İŞTE BÖYLE İÇİMİZ FERAHLADI ŞÜKÜR
SEN BENİM KALBİME TAHT KURMUŞSUN BE BABAM..YEMİN EDİYORUM SENİ ÇOK SEVİYORUM...
Benden de 100 lailahe illallah babama,Bize de babamdaki kadar sağlam nefis ver Allahım
BENDEKİ TAHT,LARI BİR GÖRSENİZ KISKANIRSINIZ VALLAHİ.RABBİMDEN SİZLER İÇİN ISMARLADIM.
O BİLİYOR HERŞEYİ.18 yıl önce gönderildi # -
sen bizim bababmızsın.
100 LAİLAHE İLLALLAH DAHA BABAMA . FERAHLIK VER ALLAHIM .
KÖTÜLER OLMASA İYİLERİN DEĞERİ ANLAŞILMAZ DEMİ. İŞTE BİZE BİR İŞARET RABBİM AKIL VERMİŞ KULLANALIM DİYE
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.