dün gece hayırlısıyla salatı tefriciye hatmini bitirdim.allah hepinizden razı olsun.4444 kere okudum.inşallah rabbim bu okuduğumuzu tefriciyeler hürmetine hepimimizin dualarını kabul eder.ben sevdiğimle kavuşmak ve evlenmek için okumuştum.neolur sizlerde bana dua edin.rabbim sevenleri kavuştursun.hastalara şifa dertlilere deva versin.borçlulara edalar nasip etsin.bu istedeki bütün herkesin dualrını kabul etsin.darda olnalara huzur versin.gönül yarası olanlara deva versin.tez vakitte dualrımızı kabul olsun inşallah.allahım ne olur bizlerin günahını bağışla ve affet.dualrımızın kabulunu önleyecek günahlarımızı affet allahım.senin gücün herşeye yeter.sen ol deyince olmazlar bile olur.reyhan ablamın eşide inşallah tez zamanda yuvasına dönsün.kadir babamın da borçlarını hayrılısıyle ödemesini nasip etsin.bu sitede ilk tanıdığım insanlardan mfd,kadir baba,nimet abla,şengül abla,derya,burcu,reyhan abla,ayşe abla,cennet,ali said abi, yasin abi v.s allah hepinizden razı olsun.(bu arada sıla diye bi kardeşimiz vardı nerde olduğunu bilen varmı hatta nalan vardı bide mevlanayı bulma yollarında diye ablam vardı bunlardan haberi olan varmı merak ediyorum onlarıda...)neyse dua dostalrım artık koskoca bi site olduk.dostlarımız çoğaldı.inşallah bundan sonrada artacak dua dostlarımız.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
allah rızası için amin deyin..
(42 mesaj) (32 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN ALLAH KABUL ETSİN CANIM KARDEŞİM DİLİNE SAĞLIK ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin Allah kabul etsin en kısa zamanda inşallah. Allah sevdiğine kavuşup yuva kurmayı nasip etsin bu tefriciyeler hürmetine duaların kabul olsun amin.Allahümme salli ala seyyidine muhammed.
Allah hakkındaki hayırlı dualarını kabul etsin AMİN
Allah'a emanet ol18 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin
Amin amin amin
amin amin rabbim duanı kabul etsin herşeyi gönlüne göre versin amin
içim huzurla doldu hayırdır inşallah. sanki hemen kavuşacakmışsın gibi geldi içime inşallah öyledir kardeşim.
İNŞ SEVENLERİ KAVUŞTURSUN RABBİM
AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABÜL ETSİN.AMİN.
kardeşim ettiğin güzel duaları Rabbim inşallah kabul eder inşallah bütün sevenler kavuşur.AMİN
ALLAH İNŞALLAH SEVDİĞİNİ SENİN İÇİN HAYIRLI KILAR VE NASİP EDER ALLAH HERKESİ SEVDİĞİNE KAVUŞTURSUN AMİN
AMİN ALLAH HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN
okuduğun selavatları vesile eylesin mevlam sevdiğini hayırlısıyla sana yazsın..
amin amin allah kabul etsin
TUFAN KARDEŞİM DARGIN DEĞİLSİN DEĞİLMİ BANA
ay canım nurcum çok takdir ettim seni. ne güzel Allah birliğimizi bozmasın.
olurmu dargınlıkda ne demek nur bir yanlış anlaşılmaydı ben unuttum bile hakkını helal et
HELAL OLSUN, SENDE HELAL ET DEDİĞİM GİBİ TAMAMEN BENLE İLGİLİ BİRŞEY SÖYLEDİĞİN O CÜMLE BEN ÜZÜLDÜM YANİ HİÇ HATIRLAMADIĞIM İÇİN DUA EDERKEN SENİNLE BİR İLGİSİ YOK KARDEŞİM .SANIRIM SENİN KARDEŞİNDİ RAHATSIZ OLAN O NUN İÇİNDE DUA EDİYORUM HEP DUALARIMDASINIZ KARDEŞİM
ALLAH KABUL ETSİN KENDİ NİYETİNE ETTİĞİN DUANI.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE HAKKINDA EN HAYIRLISINI NASİP ETSİN.
BİZİM İÇİN ETTİĞİN DUA İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.BİZLERDE ÇOK MEMNUNUZ DOSTLARDAN,ALLAH ONLARIN ÜZÜNTÜLERİNİ DEĞİL SEVİNÇLERİNİ VE MÜJDELERİNİ DUYMAYI NASİP ETSİN BİZLERE.AMİN.AMİN.AMİN.
SANA GÖNÜL HEYBEMİZDEN 21.LA HAVLE HEDİYE ETTİK.LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN KADİR BABA SENDEN DUALARIN İÇİNE SAOLASIN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BORÇLARINDAN KURTULMAYI NASİP EDER RABBİM SABRET KADİR BABA BUNLAR GEÇİCİ SIKINTILAR SANDA DUA LİSTEMDE YER AYIRDIM HER ZAMAN İÇİN BUNU UNUTMA TAKİ DUALARIN KABUL OLANA KADAR
amin allah kabul etsin
Allah kabul etsin kardeşim.
amin yıldız kardeş seni tanıyormuyum
ALLAH KABUL ETSİN CANIM İNŞALLAH TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ AMİN
AMİN İNŞ RABBİM TÜM KULLARININ DUALARINI KABUL ETSİN
amin amin allah her dileğini yerine getirsin
amin.allah kabul etsin.bütün sevenleri kavuştursun.hepimizin dualarını da kabul etsin.amin
AMİN AMİN AMİN
AMIN AMIN AMIN bizlerede nasip etsin
ALLAH RAZI OLSUN
AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.