canım dua dostlarım eşimin bir dileği var onun için 41 yasin okutmamk istiyorum çok istiyor ama bir türlü gerçekleşmiyor hoca bulupmu okutmalıyım yoksa ayrı kişileremi okutmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olurmusunuz 1 ayetel kursi hediyem
sizlere
41 yasin okutmak istiyorum ne yapmalıyım
(63 mesaj) (12 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
burada okuyalım hep beraber olmaz mı? herkes kaç tane okursa okur yani farketmez sanırım. 41 kişi şart değildir.
19 yıl önce gönderildi # -
susuz kalmış bir zamanda bir bardak su gibi Ayetel kürsi, Allah razı olsun.
sizdende allah razı olsun tabi çok sevinirim zahmet olmazsa ama sizide yormak istemiyorum usuluncede yapıyım diyorum yardımcı olurlarsa arkadaşlar tabiki çok sevinirim
estafirullah yormak ne demek yeter ki kabul olsun dualarımız. herkes zaten seve seve okur.
allah razı olsun ben okuyamadığım için yasini kimseye yardımcı olamadım onun mahcubiyetini yaşıyorum ama en kısa zaman da arapçasını öğrenicem inşallah türkçe sini okuyorum sadece o yuzden kimseye rica edicek yüzüm yok 1 ayetel kursi hediyem sedef size ilginize teşekkür ederim
OKUYALIM.NE KADAR İSTENİRSE OKURUM
KARDEŞİM NE DEMEK, OKURUZ TABİ BEN 5 TANE OKUYACAĞIM, YETERKİ İSTEYİN SEVE SEVE OKURUZ, DUALARINIZIN KABUL OLDUĞUNU DUYMAKTA İŞALLAH NASİP OLUR BİZE ÇOK SEVİNİRİM,RABBİM GÖNLÜNÜZDEN NE GEÇİYORSA HAYIRLISIYLA VERSİN AMİN
bende okurum başladığınızda haber verin
allah razı olsun ahmet bey binkere razı olsun hepinizden hakkınızı helal edin nasıl başlamak gerekiyor nasıl yapılıyor bilmiyorum ama okumak isteyenler olursa dağılım yapılır sanırım şuanda benimde bir bilgim yok 1 ayetel kursi de size hediyem allah razı olsun
bende 41 yasin okuttum bugün bitti cok sükür arkadaslar arasinda paylastir ne kadar cok kisi okursa o kadar iyi olurmus ama arabca okusunlar latince harflerle degil ben arabca okuyamadigim icin yardimci olamiyorum benimkileride arkadaslar okudu allah kabul etsin
nur ablam behram 1 ayetel kursi hediyem sizede allahım ben bilgi almak istedim neyle karşılaştım allah razı olsun sizden nur ablacım siz başlatırmısınız ben daha öncesinden hiç yapmadığım için karışıklık olur diye korkuyorum
zuhal allah kabul etsin evet bende arapça okuyamıyorum o yüzden okutacaktım allah razı olsun arkadaşlarımızdan biz okuruz dediler
bu arada 1 gündemi bitecek yoksa günlere yayıla biliyormu
kayın valdemde 2 tane okurum dedi çok sevindi selamı var sizlere19 yıl önce gönderildi # -
5 adet benden kabul edresen işte başladı allah kabul etsin dileğini amin
benim bildigim 7 günde bitmesi lazimmis benimkileri 7 günde bitirdiler
fatma ablam allah razı olsun ne demek kabul etmek binkere razı olsun sizden 5 tane nur ablam aldı 5 fatma ablam 2 tane annem toplam 12 fatma abla bir gündemi bitmesi lazım ablacım kalan 29
aleyküm selam, bizdende selam söyle kayınvalidene. bende hiç başlamadım ama sanırım zor bişey değilsadece okuyup bitireceğiz senin adına
1 tane bende bu gece okuyacağım nurgülcüğüm
allah razı olsun ablacım
ben de 2 tane bu gece okuyacağım inşallah sonra yine alırım kalırsa eğer...
allah razı olsun 2 tane sedef arkadaşım aldı 27 tane kaldı
1 behram cım allah razı olsun 1 tanede sen aldın kalan 26
Ben de okurum bu gece 1, yarın 1 tane inşaallah.
Kaldı 25 adet.19 yıl önce gönderildi # -
cihan abim allah razı olsun sizden binkere çok teşekkür ederim
Cihan'ın adı aktifmiş, afedersiniz.
Yukarıdaki mesaj bana ait.19 yıl önce gönderildi # -
canım illa şu günde okunmalı demedinse bittiği zaman duanı gönlüne göre yaparsın allaım kabul etsin
betül abla çok teşekkür ederim size
BENDE OKURUM 1 TANE NURGÜL ABLAMDAN SONRA BENİM İÇİNDE OKURMUSUNUS
gizemde birtane aldı kaldı 25 tane gizemcim allah razı olsun
ahmet kardeşim inşallah okursun biz yasini dağıtmaya yani baylaşılmaya başladı ama yeterli sayı olmadı almak istediğinizi söylemiştiniz haber vereyim dedim
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.