ŞUAN YAĞMUR YAĞIYOR VE HERKESE AĞLAYARAK DUA ETTİM DUALARIMIN KABUL OLMASI İÇİN AMİN DERMİSİNİZ
YAĞMUR YAĞIYOR
(40 mesaj) (28 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin amin amin amin aminnnnnnnnnnn
Allah razı olsun..Rabbim dualarını kabul etsin aminnnnnnnn19 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin
19 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin, Nur Allah dileğini versin inşallah kabul olur. Bende azönce akşamı kıldım sana da dua ettim herkese ettiğim gibi.
canım kardeşim ya çok iyisin seninde dileğini tezinden versin Allah razı olsun
Amin inşallah hepimizinkini versin sağol kardeşim. sadece dertli dertlinin halini anlıyor bir dert ne kadar batar insana bunu anlıyorum ve kimsenin dert çekmesini istemiyorum, Allahım hepimize yardım et.
amin canım ablam amin nur yüzlü güzel ablam duaların kabul olur inşallah
ALLAH razı olsun kardeşlerim
amin amin
ALLAHIM DUALARIMIZI KABUL ET HAYIRLISIYLA AMİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN SENİNDE DUALARIN KABUL OLSUN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
AMİNNNNNNNNNN
ALLAH RAZI OLSUN19 yıl önce gönderildi # -
Nur ablacım Allah razı olsun.Bişey söyliyim mi sana, hava durumunda yağmur geliyo dediklerinde o kadar mutlu oldum ki, rahmet yağacak ne güzel, dua edeceğim yağmurun her damlasında inşalah dedim ve Allag da nasip etti. Allahım senin de her ne dileğin her ne muadın varsa kabul etsin inşallah tez zamanada tez saatte
AMİN AMİN.AMİN CENNET KARDEŞİM SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN SENNDE GÖNLÜNDEN GEÇENİ MEVLAM NASİP ETSİN
AMİN ALLAH RAZI OLSUN
AMİN AMİN AMİN...
amin amin amin
amin amin amin amin
AMİN AMİN.. DUALARIN MAKBUL OLSUN İNŞAALLAH...
ALLAH RAZI OLSUN NUR ABLA ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
AMİN.AMİN.AMİN.
ALLAH KABUL ETSİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH
hepinizden Allah razı olsun
ne dua ettigine bagli diyormusum:)
saka bi yana yapilan her hayirli duayi mevlam kabul etsin ins.
yanlis birsey istemekten ona siginalim arkadaslar.cünkü bir tane ayet var.Allah insan kendisi icin hayirli oldugu gibi ser olanida ister diyor.Hayirli dualarda bulusmak dilegiyle ins.19 yıl önce gönderildi # -
anlamadım tam olarak ne demek istediğini ama sadece herkesin gönlünden geçenleri ve ism olarakta dua ettim cevap yeterlidir umarım
AMİN AMİN AMİN. Yarabbim okunan ezanların hürmetine sen nur kardeşimizin ve hepimizin dualarını kabul et. AMİN AMİN AMİN
AMİN.AMİN.AMİN.
ALLAH BÜTÜN SIKINTILARIMIZI SENİN DUAN YÜZÜHÜRMETİNE GİDERSİN İNŞALLAH.DEĞİLMİ Kİ ALLAH RAHMETİNİ GÖNDERİRKEN SENİN İÇİNDEN BİZİ GEÇİRMEK GELMİŞ.NİMET BİLDİK.AMİN.AMİN.AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN, SUDE, KADİR BABA, SİZEDE MEVLAM KOLAYLIKLAR VERSİN AMİN
ALLAH RAZI OLSUN, SUDE, KADİR BABA, SİZEDE MEVLAM KOLAYLIKLAR VERSİN AMİN
allah kabul etsin inşallah
allahım sen kabul et amin
Allah kabul etsin amin amin amin...
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.