MURAT KARDEŞ ŞU AN AĞLIYORUM RABBİM DERT ONDA DEVA ONDA ALLAHIM ANNENE ŞİFA VERSİN 33 FATİHA GÖNDERİYORUM.
Annem komada:(
(159 mesaj) (64 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım yardım et ya şafi ya şafi ya şafi çekmeye başlıyourm hemen...
18 yıl önce gönderildi # -
kardeşimizin durumuyla ilgili yukarıda sabit bir konu açtık dostlar...
allah hepinizden razı olsun ....
ALLAHIM yardımcın olsun dayanma gücü versin içim eridi çok üzgünüm RABBİM çok büyük dayan hepimizin dönüşü ona...Allah a emanet ol
s.a arkadaşlar şimdi yanına girdim o kadar güzel yatıyorki öptüm dua ettim ellerini okşadım sevdim onu gözünde yaş vardı hemen sildim bizim ailemize ağlamak yakışmaz ana dedim ...
doktorla görüştüm doktor diyor ki;
anneniz çook dayanıklı cook iradeli biz sabah'â cıkmaz diyoruz o 3 gündür yaşıyor mucize gibi diyor... ama annem sanki bir şey bekliyor cocukları hepsi kolu komsu herkes yanında ben zaten sabahlara kadar yanında kalıyorum tabi yanına almıyorlar ama ben kantinde oturuyorum sandalyede yatıyorum evimden daha rahat ediyorum ....
ama bir ümit var mı dediğimizde yok diyorlar annemin tansiyon sıfırlara kadar düşmüştü sonra bugun girdiğimde tansiyon 8-4 gördüm biraz daha iyiydi bakalım kurban oldugum allah bütün hasta yakınlara sabır ihsan eyledin
bacımda bugun girdi oda fenalastı öle ona dua edin bundan sonra annem olmazsa o benım anam olucak :(
neyse arkadaşlar Allah'a Emanet olun ...
Selametle ....
dualarınız gözyaşlarınız benim olsun ... üzmeyin sizde canınızı ...
idil ablacım Allah razi olsun senin gibi olup görüşlerini yazan dua eden hepsinden allah razı olsun ..
allah annenize yardım etsin..ona can versin..inşallah kurtulucak..o bizim dualarımızı bekliyor biliyorum..
rabbim yardımcınız olsun bende dua ettim rabbimin izniyle
acil şifalar ........18 yıl önce gönderildi # -
KEJKE kejke ama dualarımız yıkmıyor bizi yıkılmıyoruz hep dogucak bir cocuk bekler gibi hep yeni bir can cıkıcak gibi hamile bir kadını bekler gibi bekliyoruz içimizden
selametle
inşaallah ya inşaallah,o verirse olur...inşaallah annen sağlığına kavuşur..mevlam snin ve kardeşinin yar ve yardımcısı olur...
Rabbim acil şifalar versin.Annenizi size bağışlasın inşallah.
Amin...
Ya Vehhab...
Ya Vehhab...
Ya Vehhab...
Ya Vehhab...
Ya Vehhab...
Ya Vehhab...
Ya Vehhab...
Allahümme Salli Ala Seyyidine Muhammed...18 yıl önce gönderildi # -
allahım şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine yarabbim biran önce kalkar inaşallah anneniz ve bütün acil durumda olan duaya ihtiyacı olan hastalarda 5 adet tefriciye hediyem olsun allah kabul ederse allah acil şifalar versin amin
Allah c.c. acil şifa versin tum hastalara ve annenize inşallah
Allah acil şifalar versin ayetel kursi okuyorum.
Rabbim acil şifalar versin..10 İhlası okudum Rabbim annecigine şifalar versin...
Allah şifa versin tez zamanda inşa'Allah
10 ihlas suresi okudum Allah kabul etsin şifa olsun size
inşa'Allah herşey düzelirr18 yıl önce gönderildi # -
s.a arkadaslar
saat: 08:35
ip koptu
annemi bugun kaybettık
dualarınız ıcın allah sızden razı olsun
o ip içimde koptu kardeşim bu gerçk diil de nolur ..hermesajını bi korkuyla açıyorum..doğru diil de nolursun
Allah rahmet eylesin kardeşim başın sağolsun Rabbim sabir versin ne diyeceğimi bilmiyorum ben
valla burcu saka yapmak cook ısterdım ama bgn kendı elımle gomdum kokladım onu öle görmelidin guluyordu olsun bunada alısırız ınsallah
allahımız bıze böyle yaşamak nasip gördü
offf anlatıcak bir sey yok walla
ne dicemi bilemiyorum ki..bende de söz tükendi..beklediim en so haberdi bu..
allah sana sabır versin kardeşim..
annen için 3 ihlas bi fatiha okuyorum..
rabbim mekanını cennet etsin..
sana ne söz sölesem boş ki konuşacak takatim bile yook öle kötü oldum..rabbim yardımcın olsun..18 yıl önce gönderildi # -
burcu msn niye acık değil....
ımkanların kaadını o anam benım zaten
gömene kadar hiç inanmadım zaten ama elden avuctan hıcbırsey gelmıyor dua etmek en buyuk niyettir.....
allah herkese hayırlı ölümler nasip etsin
çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun
20 ihlas suresi okudum sizin için
Rabbim sabır versin inşa'Allah18 yıl önce gönderildi # -
kardeşim iyisin inş Rabbim gücünü veriyor değilmi onun için bol bol dua edelimde yattığı yerde rahat olsun
sağol papatya
nur ablacım iyiyim walla annem kabire yollculugu iyi geçicektir... hissediyorum o dünya şekeri idi ama gitti :(
ve çok acıda çekti muhakkak rabbim o nun mükafatını vericektir Allahım nur içinde yatırsın onu ve bütün müslümanları için rahat olsun kardeşim
amin amin amin
çok üzüldüm kardeşim,Allah anneciğinize rahmeti ve merhametiyle muamele eylesin.size de sabırlar versin.1 tebareke okuyacam ruhu için inşallah hemen şimdi.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.