Allah(c.c.) kabul etsin..
Allah(c.c.) Razı olsun..
Dua ve manevi desteğinize ihtiyacım var (acill) 2
(64 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Rabbi yessir ve la tuassir rabbi temmim bil hayr.
18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin...
kardeşim rabbim büyüktür,20 fatihada sana gönderiyorum, borçlarını ödeyebilmen için, Allah yardım etsin bütün darda olanlara inşallah AMİN
YUNUS (A.s) DUASINI ÇEK BENCE SIKINTILARINI HAFİFLETİR İNŞ
Amin Amin..
Allah(c.c.) Razı olsun Sizlerden18 yıl önce gönderildi # -
kardeş zor bi durum ama derdi veren ALLAH dermanınıda veriyo,sen hiç merak etme,dualarla altından kalkılamayacak hiçbişey yok,O ÇOK BÜYÜK!11 fatiha okuycam senin için,hayırlısı olur inşaallah
ALLAH yardımcın olsun kardeşim.Her şeyin bir çaresi var.
10 Fatiha da benden sana.Sebebinde belli.ALLAH büyüktür18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ KARDEŞİM RABBİMİZİN MERHAMETİ ÇOK BÜYÜK MUTLAKA SİZEDE BİR KAPI AÇACAKTIR BUNA EMİN OLUN ALLAHA EMANET OLUN AMİN
Allah(c.c.) Hepinizden Razı Olsun.
Allah yardımcın olsun...100 la havle okuyorum.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH SABIR VERSİN 3 AYETEL KÜRSİ OKUYORUM ALLAHIM SEN BU DİN KARDEŞİMİZİ İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMDAN KURTAR YA RABBİM AMİN
ALLAHIM SEN BU KARDEŞİMİZİ KURTAR YARABBİM 1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM KARDEŞİM
Yüce Rabbim yardımcınız olsun.Ayetle kürsi okdum sizin için.İnşallah müjdeli haberi verirsiniz tez zamanda bizlere.
İnşallah Amin.
Allah(c.c.) Hepinizden razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
Selahattin kardeşim bir gelişme var mı?
Maalesef tek gelişme ay sonunda ki maaş ödemesinde iki arkadaşım bana borç verebileceklerini beyan ettiler Allah(c.c.) razı olsun ama bu bir miktarını geçici olarak çözmeyi sağlıyor. Rabbim bilir en iyisini
Allah(c.c.) den umudumuz son nefese kadar kesilmeyecek inşallah her şey için.18 yıl önce gönderildi # -
iyi inşallah biraz rahatlamanı sağlamıştır inşallah dualara devam edelim de kurtul bu durumdan...
Sağol Allah(c.c.) Razı Olsun
sanmayın ki size dua etmiyorum..
Eyvallah Allah(c.c.) Razı Olsun.
Rabbim, sizinde sıkıntılarınızı sona erdirsin.18 yıl önce gönderildi # -
bizim ki sizinkinin yanında sıkıntı mı bilmiyorum tabi..önce sizin sonra benim sıkıntılarımı diyelim şuna:)
RABBİM YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH ATLATIRSIN KARDEŞİM.
Allah (c.c.) Razı Olsun
Sevgili kardeşlerim bu gun bir kardeşim bana uzun vadeli borç verdi yarında bir başka kardeşim açık olan rakamı hesabıma yatıracağını söyledi.
Dualarınız sayesinde. Hepinizden Allah(c.c.) razı olsun. Tabiki bu paralar borç.
Şimdi artık diğer vatandaşın parayı getirmesinde iş. İnşallah o da olacak dualarınız sayesinde.Mevlam hiç birinize dert sıkıntı vermesin.
İnşallah neyseki çok şükür en azından bu yükten kalkmış oldun getirir inşallah o kişi de parayı. helal paraya birşey olmaz korkma...
Selahattin kardeşim daha ne olsun.
Çokkkkk sevindim işte mucize buuu.
Olsun borç ödenir yeterki insanın şanı şerefi on paralık olmasın.
Allahım inşallah tez zamanda o parayı alanlar getirirler.
Allah sıkmasın Allah daraltmasun.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Mevlam kendini unutan kuluna dert veririmiş.
bizimkinide hayırlı dert diyelim hayır olsun. sonuda hayır olacak inşallah.
Şunu anladımki bu benim başıma niye geldi diye düşüneceksin ve anlayacaksın isyan etmeyeceksin Rabbinden umut kesmeyeceksin.Dertlilere deva butun kullara huzur hidayet nasip etsin rabbim.
Allah(c.c.) hepinizden razı olsun. hakkını helal edin...
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME DUALARIMIZA RAHMET EDİP MERHAMET EDİP CEVAP VERİYOR...RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM İŞLERİNİN YAVAŞ YAVAŞ DÜZENE GİRMEYE BAŞLADIĞINA ÇOK SEVİNDİM...DUA İLE.
Sevgili Kardeşlerim,
Bugün bir arkadaşım 5000 euro yolladı bir başka arkadaşımda 3000 euro
8000 euro bugun hesaba geri girdi. Dualarınız sayesinde utanıp sıkılmaktan kurtuldum.
8000 euro kadarda borcum vardı etti 16000 euro şimdi iş bu adamın alıp kaçtığı parayı geri getirmesinde inşallah oda olacak. Allah(c.c.) hepinizden razı olsun.Mevlam sizlere böyle sıkıntı vermesin.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.