değerli din kardeşlerim başımda olan tahlisiz bi olay yüzünden çok kötü ve acı günler geçirdim aile düzenim bozulmak üzereydi ama önce allah sonra sizin gibi din kardeşlerimin dualarıyla kurtuldum mutluyum huzurluyum umudumu yitirmemiştim gerçekten direndim allaha çok şükür allaha çok şükür bunları yazmak istedimn çünkü birliğimizin mükafatı bu arkadaşlar
ALLLAHIM SEN BENİM GİBİ ZOR DURUMDA OLANLARA SABIR DAYANMA GÜCÜ VER YA RABBİM SEN MERHAMETİNİ ESİRGEME BİZDEN ÇOK ŞÜKÜR SANA BİZİ BETERİNDEN KORU YA RABBİM amin
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN Kİ KURTULDUM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR
(28 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin amin amin...
Çok sevindim Sevda, çok şükür kurtuldun. Allahım nasıl yardım ediyor kimse inkar edemez bunu...çok rahatladım...1 ayatel kürsi hediyem olsun inşallah bir daha böyle kötü olaylarla karşılaşmazsın...amin.18 yıl önce gönderildi # -
EVET CANIM BENİM YA ALLAH NE KADAR BÜYÜK allah benim durumumdaki tüm kızları kurtarsın
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN ÇOK SEVİNDİM KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN BUNDAN SONRA İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN BANADA GÜZEL YÜREĞİNLE DUA EDERSEN BENDE FERAHA ERMEK İSTİYORUM ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
çok sevindim ve bi okadar da duygulandım.içten edilen tek bir dua bile yeterli kurtuluş için yeterki zamanını bekleyecek sabrımız olsun değil mi? ben de her yeni gün bi kurtuluş haberi alalım diye dua ediyorum dua dostlarından ve duamın kabulolduğunu görüyorum.o kadar duyguluyum ki şu anda anlatamam şükürler olsun Allahım..huzurun daim olsun sevda...Allah hepimize nasip etsin inşallah..
tabiki ederim akşaama abdest alıcam namaz kılıcam senin ve tüm sitedeki arkadaşlarım için içten dua edicem hepiniz feraha erin inşallah amin
amın sevdacım. inşallah bızde bende sıkıntılarımızdan kurtulup, senın gıbı feraha cıkarız. dualarını eksık etme bızlerden olur mu.
rabbım huzurunu, mutluluğunu daım kılsın
AMİM.AMİN.AMİN
amin amin inşallah inanın bende çok duygulandım ya ne kaadr güzel allah hepinize nasip etsin sadece sabır etmek ve duada ısrarcı olmak asla vazgeçmemek ve umudunu yitrimemek
allah siziz acı ve üzüntülerinize karşı dayanma gücü versin allah sizi korusn amin18 yıl önce gönderildi # -
Burayı açtığımda böyle müjdeli haberler görünce o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam size. İnşallah ben deçok yakında zamanda size müjdeli haberlerimi yszzarım,inanın o gününü hayali ile yaşıyorum yani ilk sizinle paylaşacağım canım dua dostlarım.Sevda kardeşim inan çok sevindim, Allah çok büyük , yer gök dua ile duruyo.Rabbim bir daha aile huzuzrsuzluğu vermesin sizlere, mutlulğunuz daim olsun inşallah.
amin canım kardeşim allah sizine yüzünüzü güldürsün inşallah amin
NE GÜZEL DEĞİLMİ DİLEKLERİNİN KABUL OLDUĞUNU GÖRMEK, İNŞALLAH HERKESİN DİLEKLERİ EN KISA ZAMANDA BİR BİR KABUL OLUR.. BÖYLE DUALARIN KABUL OLDUĞUNU GÖRMEK BANA MORAL VERİYO, İNŞALLAH KARDEŞİM HEP BÖYLE MUTLU OLURSUN,BANADA DUA EDERMİSİN KARDEŞİM ÇOK SEVDİĞİM BİRİ İÇİN AMA O BELKİDE VARLIĞIMDAN BİLE HABERSİZ O DA BENİ SEVSİN DİYE ÇÜNKÜ BEN ONU 7 YILDIR HEP SEVDİM UNUTAMADIM LÜTFEN KARDEŞİM BİR KEREDE OLSA DUA EDERMİSİN BENİMDE ÇOK İHTİYACIM VAR UMUDUM TÜKENİYOR, SEVDA KARDEŞİM RABBİM HEP YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN MUTLU OL İNŞALLAH AMİN AMİN. AMİN.
SEVDA ALLAH DAHADA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞAALLAH BU DİLEĞİN KABUL OLDUYSA DAHADA BUTÜN DİLEKLERİN KABUL OLSUN AMİN AMİN
RABBİM BİZLERİNDE DUALARIMIZI KABUL ETSİN TEZ ZAMANDA AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
değerli arkadaşım nur sevmek çok zordur bilirim hemde 7 yıl baya uzun bir süre bu canım benim senin için hayırlıysaallah san kısmet etsin onu bana sakın kızma hayırlı değilse isteme çünkü sonuç hüsran oluyo allah sana hayırlısını versin aam senin için bu akşam dua edicem canım benim
NİYE O ZAMAN 7 YIL SEVGİMİ ATAMADIM RABBİM İSTEDİĞİİÇİNDİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA ONDAN VAZGEÇMEK HİÇ İSTEMİYORUM BEN ONDAN BİR BAŞKASINI ASLA SEVEMEM BİRKAÇ AYDIR BU SEVGİ DAHA ÇOK ARTTI İÇİMDE ACABA DİYORUM RABBİM OLMASINI İSTEDİĞİ İÇİNMİ, İNŞALLAH ÖYLEDİR, NE OLUR HAYIRLI OLSUN DİYE DUA EDİN BİR BAŞKASI OLSA BİLE AYATIMDA BİR TEK ONU SEVERİM ÖLENE DEK,RABBİM EMİNİM BENİM GİBİ SEVENLERİ MUTLU ETMİŞTİR BENDE İSTİYORUM ALLAHIMDAN BENİ SEVMESİNİ SEVGİM BUNU HAKEDİYO ÇÜNKÜ BİRDE NELER YAPTIN DUANIN KABUL OLMASI İÇİN YAZARSAN SEVİNİRİM KARDEŞİM
baan amsn adresini yaz kardeşim san söleyeceklerim var benimki
sibelarslan85@hotmail.com hadi varsa gel18 yıl önce gönderildi # -
çok sevindim hepimize böye hayırlı mutlu haberler vermeyi allahım nasip etsin amin amin amin
sevgili Kardeşim nur ben birini çok seviodum 4 yıl sanıyordumki allah onu ban yazmış
içimde öle bi his vardı çok seviodum ma bi türlü olmuyodu hep engel çıkıodu veya hayırsızmı die istahere namazına yattım baktımki hakkımda hayırlısı değilmiş hastanelere düştüm üzüntüden ve anladımki ben kendi içimde büyütmüşüm onu ama o bana hayırlı olan değilmiş zaten evlendi gitti anladınmı şimdi beni duanda hep hayırlısını iste ve allaha hayırlı değilsede unutman için sığın san yardımcı olaacktır aslaad isyan etme18 yıl önce gönderildi # -
ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM.
Şükürler olsun.
Sevda kardeşim,
bela başından gittiğine göre,
haydi bakalım sıra tevbede.
Yeni bir yaratılış, yepyeni hücreler ve yeni umutlar için Rabbin kapısını çal.18 yıl önce gönderildi # -
Allaha hamdü senalar olsun.
amin. Allahım inşallah bizlerede yardım eder. Amin
amin arkadaşlar inşallha amin
çooooooook sevindim sevda kardeşim inşanlah bir gün bizde senin gibi duamızı alalh kabul ettiğinde burda açıklayıp hep birlikte paylaşırz allah hepimizin dualarını kabul etsin amin amin amin
allaha çok şükür.
çok şükür
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
sevda yani sibel ben serkan umarım kafan artık rahattır. ben senin için çok dua ettim Allah a emanet ol
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.