HAKLARINI ÖDEYEMEYECEĞİM DUA DOSTLARIM 5-6 GÜNDÜR SİTEYE GİREMİYORUM OKADAR HUZURSUZ OLUYORUM Kİ .TAYİNİM ÇIKTI MUĞLAYA GİDİYORUM YÜCE RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI VERSİN. BÜYÜK TELAŞ İÇERİSİNDEYİM .BATUHANIM BURADA RAHATSIZLANMIŞTI(HATAY) BURALARDAN GİTMEMİZ BELKİ HAYIRLI OLCAK. BİLMİYORUM. TAŞINMA HAZIRLIĞI İÇERİSİNDEYİM TEMMUZDA AYRILIŞ YAPACAĞIM OZAMANA KADAR FIRSAT BULDUKÇA SİTEYE GİRMEYE ÇALIŞICAM. NE OLUR DUALARINIZDA BENİ UNUTMAYIN.9. CÜZ BİTİRDİM FATİHALARIDA OKUDUKÇA YAZARIM. ARASIRA BANADA SİZ YAZARSANIZ OKUYUNCA ÇOK MUTLU OLUYORUM DUALARINIZ BİZİ AYAKTA TUTAN .GEÇEN HAFTA NÖBETTE SİZLERE 280 AYETEL KÜRSÜ OKUDUM LÜTFEN KABUL BUYURUN ALLAH TÜM DUA DOSTLARIMIN DUASINI KABUL ETSİN. NİMETCİM DUALARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERE HERZAMAN DUACIYIM UNUTMAYIN TEK TEK SAYMAK İSTEMİYORUM BİR DOSTUMU UNUTURSAM ÇOK ÜZÜLÜYORUM. HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN
BURALARDAN GİDİYORUM FİLİZ
(31 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. İnşaallah tekrar buluşuruz. Allah size, oğlunuza, eşinize sağlık ve afiyet versin. Amin.
18 yıl önce gönderildi # -
DEĞERLİ DOSTUM ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.VARDIR BİR HAYIR.ALLAH KOLAYLIK VERSİN.ARASIRADA OLSA BİZLERE BİR MERHABA DE AMA.BATUHANIMI ÖP BİZİM İÇİN.OLURMU.
11.FATİHA YOLLUYORUM SİZLERE SELAMET OLSUN İŞLERİNİZDE.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN SİZLERİ UNUTMAK MÜMKÜNMÜ. UÇURUMDAN DÜŞMEK ÜZEREYKEN KOLLARIMDAN TUTTUNUZ . UMUDUM OLDUNUZ BATUHAN İÇİN SÖNMEYEN IŞIK OLDUNUZ ALLAHA EMANET OLUN. SİZLERİ HABERSİZ BIRAKMAM
fİLİZ kardeşim Batuhanı ve seni her gün dualarımda anıyorum.
hayırlı taşınmalar
bu sabah yolda yürürken
ayetel kürsiler okudum sayısını bilmiyorum ama
Rabbim yardımcın olsun diye sana bağışlıyorum
nöbetinde ettiğin ayetel kürsiler için
Allahım bin kere razı olsun senden
meslektaşım,bende yakında özel bir hastahanede çalışıcağım heralde
tanıdığımın ricasını kıramıyacağım
Allah kolaylık versin filizciğim.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ABLACIM ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN GİDECEĞİNİZ YERLER SİZİN İÇİN HAYIRLI OLSUN AMİN
canım ablam öncelikle üzüldüm bizleri hep bırakıyorsun zannetdim ama senin ve batuhan için inşallah böylesi hayırlısı olur ve inşallah canım kardeşim bir an önce iyileşir rabbim senin ve ailenin yardımcısı olsun herzaman ablam ayetel kürsiler için çok teşekkür ederim o okuduğun ayetel kürsiler niyetine rabbim kardeşimi iyileştirsin amin
Canım Filizim öncelikle kolaylıklar diliyorum.
Allah yardımcın olsun.
Muğla sana inşallah şans ve mutlulu getirir.
Muğla Merkezmi? İlçelerimi?
Canım Batuhanı öp benim yerime herzaman sen ve Batuhan dualarımızda olacaksınız.
Fırsat Bulduça sende bizleri boşlama ama.
Allaha emanet ol allah her işinde yardımcın olsun.
Hayırlı ve uğurlu olsun Filizim.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Filiz Abla, hayırlı uğurlu olur inşallah gideceğiniz yeni yer. bütün sıkıntıların ve Batuhan tamamen iyileşir inşallah. Allah sana kolaylıklar versin her zaman dualarımdasın abla.
ABLACIM...HEP DUALARIMDASINIZ...SİZİ ÇOK SEVİYORUM..ALLAHA EMANET OLUN...ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN...
sende allaha emanet ol ablacım, inşallah oğlun en kısa zamanda iyileşir abla inan oğluna hep dua ediyorum listemde oda
ALLAHA EMANET OL ABLACIM UMARIM YENİ YER SANA HUZUR MUTLULUK SAĞLIK GETİRSİN SENİN İÇİN BAMBAŞKA BAŞLANGIÇ OLSUN
HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN AYETEL KÜRSİLERİNDEN ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH BATUHANA YENİ ŞEHİR UĞURLU GELİR BİZİ MERAKTA BIRAKMAYIN ALLAHA EMANET OLUN.
YOLUNDA BAHTINDA AÇIK OLSUN.HATIRLATMANA NE HACET HER ZAMAN DUALARIMDASIN,BATUHANIMIZA İYİ BAK.GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.
Filiz ablacım inşallah yenilikler sana huzur ve mutlulk getitir. Batuhanıma belki oranın havası daha da iyi gelir inşallah. İnşallah büyük kolaylıkla taşınma işlerini halledersin. Bize az da olsa yaz tamam mı? Dualarımız hep seninle olucak.Allah'a emanet olun...
Filiz kardeşim,
Allah sana yeni kapılar açsın.
Yeni yerde taze umutlar, sağlık ve afiyet dolu günlerle sevindirsin seni.
Batuhan'ı tüm sıkıntılarından kurtarsın. amin amin amin.18 yıl önce gönderildi # -
allahım hakkınızda hayırlı etsin herşey gönlünce olsun yavrunda en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşaallah amin 3 ayetel kürsi hedyem olsun kabul edin
allah hayırlı etsin.gittiğin yerde daha da mutlu ol inşallah.
Hayırlısıyla git kardeşim. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Cuma ve cumartesi sürekli batuhan aklıma geldi. İnşallah düzelmiştir sağlığı. Dua ettim onun içinde. Rabbim şifalar versin inşallah. AMİN AMİN AMİN.
RABBİM GİTTİĞİN YERDE SAĞLIK VE HUZUR VERSİN İNŞAALLAH ÇOK ÇOK MUTLU OLURSUN SENDE BİZLERİ UNUTMA!!!
BENİM GÜZEL YÜREKLİ ABLAM ALLAH SENDNE RAZI OLSUN . ALLAH KABUL ETSİN . BATUHANI ÖP LÜTFEN BİZİM İÇİN . DUALARIMIZDAN SENİ EKSİK ETMEYİZ HİÇ ABLAM . SEN HİÇ MERAKLANMA .
Allah hakkınızda hayırlısını verisn kardeşim
inşallah Batuhan için de faydalı olsun diye dua ediyorum bu değişim
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
cenabu allah cümlenizden razı olsun hediyelerinizi aldım yüce rabbim otemiz yüreklerinizi feraha çıkarsın 300 fatiha okudum tüm dua kardeşlerimin dilekleri kabul olsun inşallah. siteye giremeyince boşlukta gibiyim .batuhan şu an hamdolsun iyi ama bu sene dersleri algılamada çok zorluk çekti kalırsa 3. sınıfı gittiğimiz yerde tekrar okur .rabbim bütün hasta kardeşlerime şifa verir. eşya topluyorum fakat her akşam yasin sizlere göndermeden uyumuyorum rabbim kabul etsin sizleri çok seviyorum allaha emanet olun
YAHU DEĞERLİ DOSTUM SADECE YER DEĞİŞTİRİYORSUN HEPSİ BU.ÜZME BİZİ.YANINDA BİLGİSAYARI GÖTÜRMÜYORMUSUN ALLAHINI SEVERSEN.
VEDA KONUŞMASI GİBİ.
GİT YENİ YERİNBE İNŞALLAH.TAK BİLGİSAYARIN DA FİŞİNİ.BİR MERHABA DE.BATUHANIMIZI BİZSİZ BIRAKMA.TAMAMMI.18 yıl önce gönderildi # -
SİZLERİ ÜZMEK DEĞİLDİ AMACIM HAKKINIZI HELAL EDİN KADİR BABA. OKUDUĞUM YASİNLERİ HEDİYE ETMEK İSTEDİM YAZINIZI GÖRDÜM KUSURUMA BAKMAYIN SULU GÖZLÜNÜN BİRİ OLUNCA BÖYLE OLUYOR .BUGÜN DE SİZLERLE DERTLEŞMEK OKADAR ÇOK İSTEDİMKİ NEYSE DAHA FAZLA ÜZMEYEYİM 3 YASİN OKUDUM ALLAHIM KABUL ETSİN DUA DOSTLARIMIN NE MURADI VARSA VER RABBİM ONLARI DARDA BIRAKMA AMİN
...
filiz abla hayırlı yolculuklar dualarımızdasın. 7 ayetel kürsi hediyem hayırlı haberlerini bekliyoruz.
s.a arkadaşlar ilk defa bu raya girdim çok güzel çok beyendim böyle dua kardeşliği görmek çok güzel Allah devamını arttırsın inşallah filiz abla ben burcu benden sana bi yasin hediyem olsun ne olur benide dualarına kat Allaha emanet ol
Allaha emanet ol filizcim batuhanda inşallah sağlığına kavuşur Allahım herzamn sizin yardımcınız olsun inşallah 1 ayetül kürsi hediyem olsun size
Batuhanım güzel annesi.
Hala yerleşemedinmi?
iKİ SATIR OLSADA YAZSAN.
sen buraya yazamasanda bizler Batuhanımızı ve Filizimizi dualarımızdan eksik etmeyeceğiz.
Allah her işinde yar ve yardımcın olsun.
Amin.18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.