allahım küçük meleğim fatmacerenimin kontrolu var ne olur bu defa herşey düzelmiş olsun dostlarım benim küçük meleğimin kalbinde delik var doğuştan ikizlerde genelde olurmuş 6 ayda bir takip ediliyor inşaallah bu sefer iyleşmiş desinler dualarınızı bekliyorum allahım hepinizden razı olsun amin
meleğimin kontrolu var bir mucize allahım
(36 mesaj) (26 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allahım yardım et sen şifasını ver bu meleğimizin Rabbim bu küçük bedenlerden al bu hastalıkları, sağlık ver onlara hayat ver...hastalığı veren sensin şifasını da ver Rabbim...Her şey senden Allahım...
18 yıl önce gönderildi # -
ablacım inşallah iyileşmiş hiç bişeyi yok haberini alırsın allahım çocuğuna şifa versin ablacım
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH DÜZELME VARDIR 1 AYETEL KÜRSİ BENDEN KABUL EDİN LÜTFEN
Senin ve meleğin için bugün Allahın izniyle kehf suresini okuyacağım.Allah kabul eder inşallah..Allah acil şifalar versin size ve tüm müminlere....
Rabbim acil şifalar ihsan eylesin.Mutlu haberler ile bizleri sevindirsin.
ALLAH ŞİFASINI VERSİN VE DAİM EYLESİN
SAĞLIK HABERLERİNİ BEKLİYORUZ İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
allah yardım etsin inşallh allahım sen bağışla amin
Allah yardım etsin. Allah şifalar versin kardeşim.
rabbim yardımcınız olsun acil şifalar versin dualarımdasınız güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah bizi güzel haberlerinizle mutlu edersiniz
ALLAHIM SEVİNDİRSİN.ACİL ŞİFALAR.
Ah canım Fatma ablacım benimm.
Allah ikiz yavrularına çok acil şifa versin
hemen şimdi 21 ayetel kürsi okuyacağım
şifa olsun ikisinede
benim için öpüverin olurmu...18 yıl önce gönderildi # -
Fatma ablacım inşallah inşallah müjdeli haber alıp bize de yetiştiririsin hemen.allah şifasını versin inşallah.
Allah'ım acil şifalar versin,
ellerinizi boş çevirmesin dergahından. Amin amin amin.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin allahım cümlenizden razı olsun inşaallah yarın hayırlı haberler alırım sizlerle paylaşırım
ABLACIM AYETEL KÜRSİLERİMİN HÜRMETİNE İYİ HABERLER GELİR İNŞAALLAH . CAN ABLAM BENİM .
amin amin amin allah meleğine yakışır bir mucize nasip etsin inşallah..
AMİN AMİN AMİNNN ALLAHIM ALLAHIM ALLAHIMM SEN ŞİFA VER YA RABBİM SEN FATMA ABLAMIN DUALARINI KABUL ET AMİNNN
YA RAUF YA RAUF YA RAUF YA RAUF YA RAUF YA RAUF YA RAUF
YA RAHMAN YA RAHMAN YA RAHMAN YA RAHMAN YA RAHMAN YA RAHMAN18 yıl önce gönderildi # -
allahım razı olsun hepinizden meleğimin kontrolleri 6 ayda bir devam edecek şu anda korkulacak bir durumu yok ilerleme yada gerileme olmamış inşaallah ameliyatsız kapanır diyorlar rabbim cümlesinede bizede yardımcı olsun allaha emanet olun dua ile
çok şükür ilerlememiş hastalığı olmamış inşallah kısa sürede düzelir ve tamamen kurtulur abla bebeğin. inşallah ameliyata gerek kalmaz...Allah şifasını versin.
Rabbim şifa versin ablam. YA ŞAFİ YA ŞAFİ YA ŞAFİ rabbim sen meleğimize şifa ver bundan sonrada inşallah hiç ilerlemez, düzelir yarabbim. AMİN AMİN AMİN.
ALLAHIM ACİL ŞİFALAR VERSİN .RABBİM DERT VERİPDE DERMAN ARATMASINN.
DUALARIMIZDASINIZ18 yıl önce gönderildi # -
Bu duanın gücü işte birliğin gücü.Rabbimin ne mucizeleri var görebilene.Görebilenlerden eyle Allahım bizleri....
rabbimin izniyle iyi olacak inşaallah.fatma abla benim kızımdada vardı doğduğunda.çok şükür şimdi hiç birşey yok bebek geliştikce kapanıyor.allahım şifasını verecek inşaallah...hasbiyallahu ve nimel vekil..
3 ihlas 1 fatiha 12 ayetel kursi okudum allahım şifa versin ablacım iyi haberlerini bekliyorum
ablacım gelişme varmı merak ettim
nurgule canım 6 aylık takiplere devam inşaallah büyüdükçe sorun kalmaz kapanır şu an ilerleme yada gerileme yok allaha emanet ol dua ile
Yaradanımız, Rabbimiz acil şifalar versin. Kardeşimizi bi Ayetel Kürsi okudum.
Rabbim şifa bekleyen yavrularınıza merhamet etsin onları size bağışlasın inşeallah
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.