Dostlar Resulü Ekremi rüyasında görme şerefine nail olan varmı aranızda.Paylaşırmısınız onun aşkıyla yanıp tutuşan bu kalple.Ne büyük sevap işledinizde göründü size.Anlatmak istemezseniz anlarım ama anlatırsanız Allah razı olsun derim.Çok büyük ibret olacak bana.Anlatın nolur...Belki onu hiç göremem ben bari duyayım istiyorum görenlerden.Paylaşın nolur...
Resulü Gören varmı dostlar.
(33 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Abalacığım inşallah bizlerede nasip olur.
Anahtar onun istediği gibi yaşamak olsa gerek.
18 yıl önce gönderildi # -
.
.
.
İKİDE TEK OLMUŞ
ÜÇÜNCÜDE DE TEK OLMUŞ
VAR ŞİFREYİ SEN ÇÖZ
Düşünüyorum.Lakin varmı bir ipucu?
VAR CANIM
İNŞALLAH BULACAKSIN
YETER Kİ İSTEMEKTEN VE DUADAN VAZGEÇME
Sen gördün diymi rüyanda..Ne mutlu sana Allah affetsin inşallah cennetinde komşu oalım hep beraber...Zor soru sanki ama Allah yardım etsin.Elimden geleni yapıcam çözmek için.Çok merak ediyorum anlamını.
Canım kardeşim.
annemim,babamın,ve eşim bildiği çok mübarek rüyalarım var
Allah rızası için,size bir kaçını anlatayım
ilk kez sevgili peygamberimi
14 yaşımda gördüm...
en son,sizlere anlatmadım üzülmeyeseniz diye
geçenlerde kendi vasıtam ile kaza yapıp ölümden döndüm burnum bile kanamadı,
bir gece önce RESULÜ EKREM rüyamda idi.
Kardeşim Peygamber efendimizin aşkıile yanıp tutuşan biri daha var karşında
Kenzul arş duasını çok sık oku.18 yıl önce gönderildi # -
Allahın izniyle hergün okuyorum.İnşallah o güzel yüzünü görmek nasip olur.İnşallah hepimizede nasip olur.Allahım bunu esirgemesin bizlerden inşallah.
AMİN AMİN AMİN
Fatma ablacım Şengül ablacım ne kadar Allah'ın sevdiği kullarsınız o zaman.Allah bizlere de nasip eder inşallah o gül yüzlüyü görmeyi...
Ben rüyamda 4 sene önce Fatima annemizi gördüm. Ramazan ayinda orucumu zemzem suyuyla acmistim bana 3 defa ya Sabir dedi hic unutamiyorum tadi hala damagimda, birde 1 kac hafta önce rüyamda Imdat ya Ahmet diye bagiriyordum cok yükseklerden, bildigimiz gibi peygamber efendimizin bir ismide Ahmet, yorum yapan varmi?
.
.
.
İKİDE TEK OLMUŞ
ÜÇÜNCÜDE DE TEK OLMUŞ
VAR ŞİFREYİ SEN ÇÖZ
Çok merak içindeyim.Bilen, paylaşmak isteyen varmı şifreyi????
YA ARKADAŞLAR SİZLER GERÇEK MİSİNİZ , GERÇEK DEN VAR MISINIZ .. YOKSA BEN RÜYA MI GÖRÜYORUM.
GERÇEKDEN BU SORUYU TÜM SAMİMİYETİMLE SORUYORUM. BİRBİRLERİ İÇİN DUA EDEN
İNSANLAR KALDI MI... GALİBA BİZ PROVOKANDALARA İNANMIYORUZ DESEKDE ,,ETKİLENMİŞİZ.
YA BEN GERÇEKDEN MUTLUYUM ,, SAMİMİ İMAN SAHİBLERİ VARMIŞ.
CENABI ALLAH SOYUNUZU ÇOĞALTSIN,TÜM DUALARINIZI KABUL EYLESİN....18 yıl önce gönderildi # -
AMİNNNN
Amin Amin Amin...
Kardeşim de geçen rüyasında güzel bir bahçede güzel bir meyve ağacı görmüş ağacın yanında da adam varmış. ama başka insanlar bu ağaçı taşlamaya başlamışlar taşlar adama da isabet ediyormuş. taşlardan dolayı adam yere düşmüş ama hala taş atıyorlarmış... adam yerden birden doğrulmuş ellerini iki yana açarak dua eder gibi "ALLAH, KURAN..ALLAH KURAN" demiş adamın bu haykırışıyla birden gök gürlemiş şimşek çakmış ışıklar çıkmış ve gerisini hatırlamıyor...
Hayırdır inşallah...
evet 2 gün önce de ben gördüm.ama öyle sevaplık bi durumum yoktu benim.üstelik bi günah işleyip te yatmıştım.rüyama geldi.sitede de anlayyım rüyamı.allah herkese nasip etsin.
Onu rüyada görmek bile hayata tutunmak için okadar büyük bir sebep ki,en dar en sıkıntılı zamanlarınızda Allaha sığınırsanız çaresizseniz kalben hissederseniz varlığını o yanıbaşınızda inanın.rüyayı da aştığı zamanları ve kişileri biliyorum.ameliyat öncesi gelip üzülme iyileşiceksin dediği kişileri de gördüm. yeter ki ona layık bir ümmet rabbime layık bir kul olmayı seçin ve kalbinizi temiz tutun, hep bir umudunuz olsun.inanarak başlayın duaya,hissederek dileyin ve bi bakmışsınız kafanızı kaldırdığınızda peygamberimiz yanıbaşınızda size gülümsemekte....
Reyhan kardeşim çok haklısın
bazen rüyalarınızıda aşar.....
yüce Peygammberimiz(s.a.v)
bazen yanınıza oturur
bazen elinizi o mubarek elleriyle tutar
bazen yüzünüzü okşar sımsıcacık...
sadece,sadece kalbi temiz tutmaktır
ona ulaşmak
ve onu çok sevmek.....18 yıl önce gönderildi # -
BEN OLMADIM . GÖRMEK İÇİN DENEMELERİM OLDU ANCAK GÖREMEDİM :((
kim cuma gecesi yatacaı vakit abdestli olarak 33 kere la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim okursa peygamber efendimiz A.S rüyada görme şerefine erer yasin kitabımdan yazdım cümlemize nasibetsin amin
Amin Allahım o güzelliği bizlerden esirgemesin inşallah
RAVZASINI GÖRMEK,ORDA NAMAZ KILMAK NASİP OLURSA ONADA RAZIYIM.
.
.
.
İKİDE TEK OLMUŞ
ÜÇÜNCÜDE DE TEK OLMUŞ
VAR ŞİFREYİ SEN ÇÖZ
bütün gece bunu düşündüm.Bulmak için can atıyorum.Fatma kardeşim en azından bir ipucu versen????
ALLAHIM HABİBİNİ GÖRMEYİ LÜTFET.AMİN.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Her gece yatarken Allah zikrini kalbinize indirir ve o şekilde yatarsanız umarım görürsünüz.Allah razı olsun.Çünkü önemli olan kalbi kirden arındırmak.
Allahım kirlerimizi al üzerimizden. Amin.18 yıl önce gönderildi # -
. . . . . allahım . . .habibini görmeyi nasip et bizlere .ben secde ederken akan gözyaşlarımı serin serin bir elin sildiğini tarif edemiyeceğim kokular içinde kalbimin avuçlarımda gümbür gümbür attığını aldığım hazzın ve mutluluğun adını koyamıyorum .dönem dönem yaşıyorum bunu .en güzel salatüselamlar sevgili peygamberimiz (s.a.v) efendimize olsun.
Canım dostum İdil.Allah rızası için bize dua et.Peygamberin kokusu hürmetine Rabbim dualarını geri çevirmeyecektir güzel insan.
biz kimizki güzel dostum burda öyle yürekli öyle güzel insanlar varki bu yolda karşılaşmak bile allahımın bir lütfu diye düşünüyorum sana 3 ayetel kürsi hediye ediyorum
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.