sizlere bi dua yazmak istedim.bunu yapın mutlaka.allah hayırlısı ile duanızı kabul edecektir.çünkü ben bu duayı edip te dleğimin olmadığını görmedim.zaten ismini unuttum büyük bi zat demiş ki bu duayı yapıp da dileği olmayan olursa allah bana lanet etsin.sabah namazını kıldıktan sonra 100 tane okuyacaksınız.
bismillahirrahmanirrahim.
vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.allahümme inni es'elüke ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitrü ya ehadü ya samedü ya hayyü ya kayyümü ya zel celali vel ikram fein tevellev fekül hasbiyallahüla ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azim
dualarınıza beni de ekleyin lütfen
birisine aşık olanlar için....
(28 mesaj) (15 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun Allah da seni sevdiğine kavuştursun hemen yapacağım inşallah.
19 yıl önce gönderildi # -
başka dilekler için de olur mu?
ALLAH RAZI OLSUN KISMETSE YARIN SABAH BENDE YAPACAĞIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIM. İNŞALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI RABBIM GERİ CEVİRMEZ.
yap.inşallah tez zamanda kavuşursun.sedef.ben de daha çok hacet duaları var zaman zaman onları da yazarım.uygularsın.
evet her dilek için olur
ALLAH razı olsun yazmış olduğun bu dua inşallah ihtiyacı olanlar için tez vakitte duanın kabulü için bir vesile olur ...
tamam inşallah Allah razı olsun...
amin.dileğim sadece birinin derdine deva olacak bir vesile sunmak.inanıyorum ki insanlara yardım ettiğimiz ölçüde allah da bize yardım edecektir
şimdi benim anlamadığım birşey var
zaten aşık olduğum eşime
bu duayı okuyunca dahadamı çok aşık olucağım:)))19 yıl önce gönderildi # -
BAŞKA VARSA BÖYLE DUALAR YAZARMISIN ALLAHIM RAZI OLSUN SENDEN NE MURADIN VARSA VERSİN
ay inşallah kardeşim Allah izin ederse yarın sabah namazında yapacağım
seninde ne muradın varsa tezinden hayırlısıyla versin Amin.
*leylak* duanin anlaminida yazabilirmisin bi zahmet?
beni yanlis anlamayin arkadaslar ancak bir hususu paylasmak istedim.leylakcim basligi asik olanlar icin basligi altinda acmissin.ama duada her dilek icin yazmissin.acikcasi buna bir anlam veremedim.ayrica sanirim asl olan bu tarz dualarda anlamini bilmek duanin.ayrica 100 defa mesela okumak yerine kalpten ,anlaminida bilerek ihlasla bir defa bile söylense rabbimin icabet edecegine inaniyorum.
selamlar
valla bir defa okumak oluyor mu bunu bilmiyorum.başlığı da bu şekilde açmamın sebebi bu gün sitede bir aşık ben değilmişim onu anladım ve etkilendim.bu yüzden özellikle bu kardeşlerimin faydalanmasını istedim.duanın anlamı kitabımda yazmıyor malesef.parça parça biliyorum sadece onları yazayım.mesela ya kadimü ya daimü ya ferdü ya vitrü ya ehedü ya samedü ya zel celali vel ikram allahın isimleri.hasbiyallahü ile başlayan kısmın anlamı da allahtan başka ilah yoktur ve bana vekil olarak allah yeter.bu dua isa peygamberin okuyarak ölüleri dirilttiği dua imiş.bu şekilde araştırırsanız anlamına ulaşabilirsiniz sanıyorum
ALLAH RAZI OLSUN BİZİMDE DUAMIZ TEZ VAKİTTE KABUL OLUR İNŞ
leylak ALLAH senden razı olsun başka dualarda biliyorum demişsin bizimle paylaşırmısın RABBİM ne muradın varsa versin
karşına hep iyilikler güzellikler çıksın şansında bahtında hep açık olsun
ALLAH yar ve yardımcın olsun19 yıl önce gönderildi # -
gerçekten oluyo mu edince leylak..sen kavuştun mu aşkına sevdiğine?
öleyse bende ediyim..soruyorum çünkü boşa umut etmekten yoruldum artık..
ALLAHIM TÜM AŞIKLARI KAVUŞTUR BENİDE.........
AŞIK OLANLAR KAVUŞACAKTA EŞLERİ AYRI OLANLAR KAVUŞMASIN MI BENDE OKUYACAĞIM ALLAHIN İZNİYLE RABBİM EŞİMİ TEZ ZAMANDA YUVASINA DÖNDÜRSÜN İNŞ
amin.ahmet inşallah en kısa zamanda eşin döner ve mutlu olursuuz
Allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
bende okuycam allah razi olsun rabbim kabul eyler inşallah..
elinden gelen herşeyi yap mervecim yani burda verilen bütün duaları oku allah kabul eder inşallah.
inşallah ablacim inşallahh..
Allah'ım kabul et lütfen...:(
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.