EYÜP SULTAN CAMİSİNDE DUA EDİP DUALAR KABUL OLUYORMUŞ TIPKI KABE GİBİ İLK KABEYİ GÖRÜNCE DUAN KABUL OLUYOR BUNU BİLİYORUMDA EYÜP SULTAN CAMİSİNDEKİ YAPILANI BİLEMİYORUM BİLGİNİZ VARSA YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM...
BİR SORUM VAR(ESRA)
(10 mesaj) (3 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
kardeşim eyüp sultan camiisi bildiğimiz kadarıyla EBU EYYUB EL ENSARİ(mekkeden medineye hicret edenleri kabul edip barındıran medineli müslümanlara ensar denir) hazretleri adına yapılmış. istanbulda ikamet edenler daha iyi bilir.
Bu yiğit sahabenin hatırına Allah'ın hem de kabul edileceği inancıyla gelen kullarına icabet etmesinin mümkün olduğuna inanıyoruz.
bizim inancımız bir yana mutlaka bu mekanda dualarına icabet gören insanlar da vardır.
eğer mekan önemli mi diye soruyorsanız mekan önemlidir ama illa ki belli bir mekanda olacak diye kayıt koymak şüpheli bir tutumdur çünkü insanlar bu kayıtlarla kendilerine ve başkalarına zorluklar çıkarabilmekte ve aşırılığa gidip mekanın sahibi(o mekanda yatan zat) hakkında yanılgılara düşebilmektedir. bunlara dikkat edip VEREN ALLAH'TIR ÇÜNKÜ İSTENENLERİN, MEKANLARIN VE BÜTÜN MÜLKÜN SAHİBİ ALLAH'TIR ilkesi de unutulmazsa inşaallah dualarımızın kabulüne her zaman ümitvar olabiliriz.
Allah en doğrusunu bilir.
selam ile...19 yıl önce gönderildi # -
BU KADAR GENİŞ BİLGİLERİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN...
O ZAMAN YÜCE RABBİM BİZİ BURDA DUYUYORDUR İNŞAALLAH DUALARIMIZ KABUL OLUR AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
ve şunuda eklemek istiyorum dostlar..Peygamber efendimiz(s.a.v.) medineye göç ettginde EBU EYYUB EL ENSARİ hazretlerinin evinde kalmıştır..yani Onu(s.a.v.) görmüş Onunla(s.a.v.) aynı evi paylaşmış ne güzel ne mutlu degilmi..ben EYYUP SULTANA gittigimde çok etkileniyorum...acip oluyorum şuanda bile içim titriyor..uzun zamandır gitmedim..inşaallah yakında gidicem..ve sizlere dua edicem..Cihan abi siz Adana'dasınız uzaksınız ama merak etme ben kardeşin senin selamınıda götürürüm :)
hayırlı gceler19 yıl önce gönderildi # -
:):) SEN VARYA SENNN :):)
19 yıl önce gönderildi # -
evet bennn :):)
evet ben seni çoook seviyorum .....19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Nuray kardeşim
selam ile..19 yıl önce gönderildi # -
amin cümlemizden razı olsun Rabbim....
19 yıl önce gönderildi # -
CANIMMMMMMM :):) BENDE ÇOOOOOK SEVİYORUM SENİ
ŞU GECE SAATİNDE RABBİM GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN ŞU DAKİKADA AMİN AMİN
HAYIRLI GECELER BEN ÇIKIYORUM ARTIK NET'TEN HEPİNİZE SELAMLAR19 yıl önce gönderildi # -
ABLACIMM ALLAH RAZI OLSUN..RABBİM SENİNDE DUALARINI KABUL ETSİN..HAYIRLI GECELER...
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.