S.A. BEN DİYORUMKİ YAZILARI ÇOK SATIRBAŞI AÇMADAN AYNI SIRADA YAZSAKDA 1 2 3 V.S. SAYFALAR UZAMASA.DİGER SAYFAYI AÇMAK İÇİN VAKİT GEÇİYO.BİZİM İNT YAVAŞMIDIR NEDİR.ÖRNEGİN YUKARDAKİ SUSUKUNKIZ NİCKLİ ARKADAŞINIZINKİ GİBİ.SAYGILAR...
LÜTFEN DİKKAT DEĞERLİ DOSTLARIM.
(114 mesaj) (28 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
S.A. BEN DİYORUMKİ YAZILARI ÇOK SATIRBAŞI AÇMADAN AYNI SIRADA YAZSAKDA 1 2 3 V.S. SAYFALAR UZAMASA.DİGER SAYFAYI AÇMAK İÇİN VAKİT GEÇİYO.BİZİM İNT YAVAŞMIDIR NEDİR.ÖRNEGİN YUKARDAKİ SUSUKUNKIZ NİCKLİ ARKADAŞINIZINKİ GİBİ.SAYGILAR...
18 yıl önce gönderildi # -
ben sitemizin bir yemini olsun istiyorum..
üyeler bu yemini okuyup yemin ediom die onaylayıp öle üye olabilsinler..
bölece bizde iki dua isteyip kaçanlardan bi nebze olsun kurtuluruz...
ben şaka yapmıyorum.doğru sölüyorum bu arada..ciddiyim yani..dua dostluğu yemini olsun ve allahımıza yemin edelim...
art niyetli kişiler belki azıcık allah inancı varsa o yemine kabul etmezde öle kaçıp gitme derdi varsa...bizde kurtuluruz:s18 yıl önce gönderildi # -
değerli mucize-net ve sitedeki tüm arkadaşlarım Allah cümlenizi iki cihanda aziz kılsın
sorularıma cevap aldığımda inanın çok duygulanıyorum
bu zamanda böyle insanların hala bulunuyor olması benim yaşam kaynağım içim sevinçle gözlerim yaşla doluyor
dilerim sitemizin ömrü uzun akıbeti hayır neticesi Rabbimizn rızası olur18 yıl önce gönderildi # -
Arkadaşlar,
Bence burada yalnızca dua edelim.Buradaki tanışıklıklarla başka kapılar açılacaksa, o kendiliğinden olur zaten.
Genç arkadaşlarımızın samimiyetine tabii ki güveniyorum, onlar henüz dış dünyanın ne kadar kirlenmiş olduğunun farkında değiller.Bu ortama gelecek her zarar bizi ziyadesiyle üzer. Çünkü burada çok büyük bir iş yapılıyor. Gök kapıları Allah'ın isimleriyle çalınıyor. Bunun bir ağırlığı var.
Dini bilgiler sormak isteyen kardeşlerim için derim ki, bu ihtiyaçlara uygun bir sürü site vardır mutlaka. Fıkıh, hakkında görüş ayrılıkları olan bir konudur. İnsanların mezhebine ve meşrebine bakılmaksızın dua edilen bir ortamdayız. Ve bu birlik duygumuz, hepimizi saran bu heyecan ve coşku, emin olun burada "sadece dua ettiğimiz" için oluyor.
Yardım kampanyaları güzel, sormak öğrenmek güzel, ama bu ihtiyaçlar için halihazırda bir çok seçenek var. Ve dedim ya, dünya sandığımız kadar temiz değil.
O halde, kimsenin yapamadığını, dua etmeyi ve birbiri için dua etmeyi yapalım, sürdürelim. Başka hiç bir şey yapmayalım. Başka güzel meyveler de olacaksa kendiliğinden olsun. Bizim müdahalemiz olmasın. insanın müdahalesi olan yerde musibet eksik olmuyor, bütün işlerin Allah'a bırakıldığı yerde ise kesinlikle rahmet vardır.
Unutmayın, buradaki coşkunun nedeni masumiyettir. Benliğin araya gireceği her işten "burada" uzak olmalıyız, özel hayatlarımızda ne yaparsak yapalım.
Selametle kalın...
Ben birşey eklemek istiyorum ;
Kadir Baba bunu aslında bir süre önce dile getirmişti.Konu şu; burada birçok dua yazılıyo ve o dualara amin demeden başka bi başlık açıyoruz ve bana öyle geliyoki sanki o amin bekleyen duanın hakını yiyormuşuz , o duayı rahmeten mahrum bırakıyoruz gibi geliyor bana.. Ve yeni konular eklendikçe de tabi o amin bekleyen dua aşağı daha sonra da arka sayfalara geçiyor.
Rahmet ve amin bekleyen duaları yanlız bırakmayalım canım dua dostlarım. Ben elimden geldiğince önce onlara amin diyor sonrada yazacağım bir dua varsa yazıyorum. Ama bazen inanın öyle oluyo ki arka arkaya 5- 6 tane konu açılmış.
Kırdıysam sizleri özür dilerim. Aslında yeni üye olan dua dostlarımız biraz daha alıştıkça onlarda biliyorum ki dualara amin demeden geçemeyecekler:)
Sizleri çok seviyorum18 yıl önce gönderildi # -
daha yenı gırdım neler yapabılecegımı bılemıyorum hatta bu yazıma bır cevapalacaksm nasıl ogrenecegım annemın sıfa bulmasını dılyorum allahımdan hayırlı bır esım olsun ıstıyorum yaradanımdan ve allahıın bu dunyadda ahırettede herkese af afıyet dılıyorum rabbımden.
Arkadaşlar ben bu sitede yeni sayılırım gördüğüm olumsuzluklar var diyemem ama yeni olanları pek kaile almıyorsunuz gibi siz eskiler sadece kendi aranızda gidip geliyor gibi benim birde öğrenmek istediğim çok şey var doğru ağızdan öğrenmek ve cevap almak isterim saygılar
ŞU ANDA SİTEDE 261.ÜYE KAYDIMIZ VAR VE KATILIM AZ.BU BİRAZ DÜŞÜNDÜRÜCÜ DOSTLAR.!
MESELA BEN LANET OKUNMASINA,CİNLERDEN,BÜYÜLERDEN VE SİHİRDEN BAHSEDİLMESİNE,DUADA OLMADIKÇA ŞEYTANIN ANILMASINA,FUTURSUZCA MEYDAN OKUNMASINA,ANLAMSIZ BAŞLIKLAR AÇILMASINA,BAYAĞI İÇERLİYORUM VE RAHATSIZ OLUYORUM.
YA SİZLER.HİÇMİ BEYAN EDECEK DÜŞÜNCELERİNİZ YOK.LÜTFEN SAHİPLENİN SİTEMİZİ.
BEYAN EDECEK DÜŞÜNCELER VAR
BİZ DAHA YENİYİZ
BELKİ DAHA SONRA18 yıl önce gönderildi # -
ELBETTE SÖYLENECEK ELEŞTİRİLECEK ŞEYLER VAR AMA...BENDE BELKİ DAHA SONRA DİYORUM.
yasin bey hala yemin konusunda ısrarlıyım..gelen kişiler dualrı kapıp kaçmasın diye:(
bu yeminn içeriğini daha sonra özelden size anlatırım..
değerli arkadaşlarım
bu siteye yazı yazarken heyecanda mı coşkumdan mı bilmiyorum ama bazen yazım hataları olabiliyor bunları sonradan farkedince "1 gün sonra gibi" düzltme imkanı olmuyor bu konuda ne yapılabilir
Allah'a emanet olun18 yıl önce gönderildi # -
bir dua dostumun dediği gb sırf dua edelim diyorum daha önce sorular demiştim ama başka sitelerden cevaplar alınabilir dediler şu andaki formatı güzel hepimiz dua kardeşiyiz.dualarımızla aminlerle rabbimize el açıyoruz iştigal konuları detaylandıkça istismarlar olacaktır.birde akşam objektifi seyrederken bir konu dikkatimi çekti dua radyosuyla karşılıklı bir tartışma vardı . dedilerki müminin mümine duası makbuldur kabuldur.ama ısmarlama dua allahla araya başkasını sokarak şirk yapmış olursunuz.kafam karıştı üzüldüm daha v.s. demek istediğim dua amacımızın dışında detaylanırsak aramızdada olumsuz şeyler olacağı düşüncesinden üzün tü duymam .şu anda farklıyız hepimiz iyi niyetli çıkarsız menfaatsiz yüreklerimizde mevlanın sevgisi s.a.v efendimizin sevgisiyle yakarışlarımız biz inanan mümin kulları arasında dualarla yardımlaşıp bütünleşmemiz var . dilerim .umarım bu zihniyetle gaflete düşmeden büyürüz.
peki yok bişi:(
siteye bayrak konulsun talebindeyim..terörle mücadele için..ankaradaki bu eylem için..o ölenlerden biride ben yada siz olabilridiniz..
yasin kardeş bi espiri yapmak istediim zaman bölüm bulamıyorum...birazda mizah die bi bölüm açamaz mısın..hem bende sistemde kişileri rahatsızedeceğini sitenn formatını kaçırdıklarını düşündükleri msjları buraya yazarım,istemeyende okumaz..ama yapamam diosan bende heybeye yazarım..şaka şaka..ama genel bölümüne de yazmak istemiom benim esprilerim gene diil ki..kamuya ait der gibi oluyo:p
hem güzel fıkra falanda koyarız..aslında benm her günüm fıkra gibi:)
nasıl üzüntülerimizi paylaşıosak bölü güzel komik şeylerde paylaşamaz mıyız...
hem gülmek bazen sadaka diil midir...
hem kalbede ii gelir..nolur lütfen:((((18 yıl önce gönderildi # -
YENİ DOSTLARIMIZA VE ESKİ DOSTLARIMIZA HADDİM OLMADAN HATIRLATMAK İSTİYORUM.
EĞER KATILIM HAKKINIZI KULLANMAZSANIZ,EŞELTİRME HAKKINI KENDİNİZDE NASIL BULACAKSINIZ.AÇIK AÇIK İSTEKLERİNİZİ İFADE EDİN Kİ,ORTAK KANI OLUŞSUN.VE KERKES MUTLU OLSUN.
KİMSE KIRILACAK DİYE ÜZÜLMEYİN.SİZİN ÜZÜLÜYOR OLMANIZ ZATEN GEÇERLİ SEBEP.AMA SUSMANIZ GEÇERLİ SEBEP DEĞİL.GENEL İSTEK NE İSE O OLUŞTURUL İNŞALLAH.ÇÜNKİ BAZI ŞEYLERİ KENDİ HALİNE BIRAKTIKÇA VE SUSTUKÇA MEMNUNİYETSİZLİKLER ARTMAYA BAŞLADI DEĞERLİ DOSTLAR.
SİTEYİ TERKETME EĞİLİMİ OLAN DOSTLAR,OKUNMADAN GEÇEN DUALAR,DEFALARCA AÇILAN GEREKSİZ KONULAR,TEPKİ OLARAK VERİLEN ANLAMSIZ İŞARETLER,SİZLERİ RAHATSIZ ETMİYORMU...LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BU SÖYLEDİKLERİMİ BİREBİR ÜSTÜNÜZE ALMADAN GENEL ANLAMDA DEĞERLENDİREBİLİRSENİZ HEPİMİZ ÇOK MUTLU OLACAĞIZ İNŞALLAH....
HER AN İHTAR ALIP SİTEDEN UZAKLAŞTIRILACAKMIŞIM GİBİ BİR DUYGU TAŞIYORUM
FİKİRLERİMİ SÖYLEYEMİYORUM
DEĞERLİ DOSTUM LÜTFEN GÖNÜL GÖZÜYLE BİR BAKARMISIN.KİMİN HADDİNE BÖYLE BİR ŞEY.
DÜNYA BENDEN O KADAR UZAK KALDI Kİ
HİÇBİRŞEYİ SAHİPLENMEMEYİ ÖĞRENDİM DOSTUMMÜSAADE EDİN DÜŞÜNELİM
ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN18 yıl önce gönderildi # -
YANLIŞ ANLAŞILMALAR VE ÇABUK KIRILMALAR BİRAZ FAZLA OLUYOR BURDA
BUNU NASIL AŞABİLİRİZ PEKİ ?
ŞİMDİYE KADAR HİÇ YANLIŞ ANLAŞILMA, YANLIŞ ANLAMA GİBİ
VEYA ŞİKAYETİMİZ OLMADIBİZ MEMNUNUZ
ANLAŞILIYORMUYUZ DİYE SADECE BEKLEMEKTEYİZ
Dün actığım konu kilitlenmiş benim actığım konuda kötü bir sey yoktu aksine bana yorum yapan arkadas sapkınlık falan yazmıs sizlerde biliyorsunuz ki benim yazdığım konuyla ilgili olarak bir cok arkadas burada dua yazıyor dua soruyor ve sürekli dua alısverisi oluyor.Neden bana bu sekilde davranıldı öğrenmek istiyorum bu siteye uzun zamandır giriyorum konu kilitlemesi yapılacak bu sitede hiç yapılmayan birsey yapmadım o zaman tüm bu konuyla ilgili başlıkların kilitlenmesi gerekiyor adalet gereği yada benim KONUM LÜTFEN ACILSIN.Ama eğer hayır acılmayacak diyorsanız bir daha siteye girmem ama bu sekilde özellikle böyle bir sitede bu davranıs bu sitenin doğasına ne kadar uyar bilmiyorum.Bu site benim üye olup forma katıldığım tek site ve gercekten benim için cok değerli olduğu için bu kadar kaale alıp suan derdimi anlatma ihtiyacı duyuyorum.Ben sabahtan aksama kadar bu sitedeyim ve bircok arkadasıma tavsiye ettim.Bu bağlılığın karsılığı buysa olanları Allaha havale ediyorum.Allaha emanet olun
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.