Kadir Babam iki gündür beni o kadar mutlu ediyorsun ki. Senin benim için yazdıklarını, dualarını, dileklerini okurken o kadar duygulanıyorum ki işte olmama rağmen kendimi tutamayıp ağlıyorum. Allah bana verdiğin mutluluğun, huzurun binlerce katını sana nasip eyler inşallah. O güzel yazılarını, dualarını, nasihatlerini hep kulaklarımda çınlatıyorum. Ve seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam. Sen gönlü kocaman, sevgi dolu, şefkat dolu, erdem dolu bir insansın. Allah seni başımızdan eksik etmesin, bizi yalnız bırakma sakın. Daha senden çok şey öğrenip, alacağım ben.
Allah senden razı olsun, ne muradın varsa tez zamanda versin inş. , Allah tüm sıkıntılarını, dertlerini tez zamanda ortadan kaldırır inş. Rabbim o güzel kalbin için dualarını tez zamanda kabul eyler inş.
Ben bugün üye oldum buraya ama haftalardır yazılarınızı, hayır dualarınızı, Allaha olan feryatlarınızı, yakarışlarınızı, birbirinize olan yardımlarınız, manevi desteklerinizi, esirgemeden, menfaatsizce birbiriniz için yaptığınız duaları, hepsini takip ediyorum ve uzaktan da olsa ablam vesilesiyle dualarımı sizlerle buluşturuyorum, sizler için haftalardır dua ediyorum. Hepinizle ilgili az çok bilgim var Artık dayanamayıp aranıza katılmak istedim, o güzel dualarınıza bende âmin âmin âmin demek istiyorum. İçimde öyle büyük bir huzur var ki ilk öncellikle canım ablam( Cennet), her şeyim olan bitanem sayesinde yattığım gaflet uykusundan uyandım ve sizlerin sayesinde Allah’ıma, dualarıma daha çok sığındım. Allah’ım dedim nasıl bu kadar zaman sana yüzümü çevirmişim, ben ne büyük günahkârım dedim. Allah’ım affetsin beni, hepimizin günahlarını affetsin. Üzerimizden rahmetini eksik etmesin. Şefaat Ya Rabbim Şefaat!
Kadir Babam, Fatih Abim, Yasin Abim, Şengül Ablam, Fatma Ablam, Filiz Ablam, Nimet Ablam ve bütün dua dostlarım, hepiniz için 7 Ayet-el Kürsü okudum. Sıkıntılarımızın defi için, muradlarımız için, Allah rıza için size hediye ediyorum. Kabul eyleyin.
Bundan sonra bende aranızdayım, buradayım elimden geldiğince, işimden zamanım kaldıkça dualarımda siz olacaksınız ve hep sizinle olacağım inşallah Allah’ım nasip ettikçe.
Hepinize çooooook teşekkür ediyorum beni tekrar hak yoluna döndürdüğünüz içinnnn!!!
Allah hepinizden razı olsun!!
Bende varım artık!! :)
(48 mesaj) (24 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
MUCİZEYİ AĞZINDAN TANIMAK İSTEYEN DEĞERLİ DOSTLARIM,BAKIN SABAH DUA ETTİM ALLAH KABUL ETTİ.
BANA,PARDON BİZE BİR MELEK GÖNDERDİ.HEMDE AĞZINDA 7.AYETEL KÜRSİ İLE BİRLİKTE.
BEN KENDİM İÇİN İSTEMİŞTİM AMA ONUN RAHMETİ O KADAR GENİŞ Kİ HEPİMİZE BİR MELEK YOLLAMIŞ.
ŞİM Dİ BENİM İÇİN SEYRETME ZAMANIM BAKALIM,KENDİ HEDİYESİNİ DE BULABİLECEKMİ.19 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun kardeşim. Allah hak yolundan bizleri ayırmasın.
19 yıl önce gönderildi # -
Çok güzel Rabbim senden razı olsun kardeşim. Sitemizin Asıl Meleğide geldi ya artık daha mutlu olacağımıza eminim.:-)
Hoşgeldin aramıza canım kardeşim,meleğim...
HOŞGELDİN ARAMIZA ALLAH RAZI OLSUN DUALARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER RABBİM KABUL ETSİN AMİN.
Amin babacım emin hepimizin hediyelerini allahım tez zamanda buldurur inş.
Recep abim ve yasin abim allah sizdende de razı olsun amin ayırmasın inş. Allahım bizi..19 yıl önce gönderildi # -
Amin hepimizinkini inş.
HOŞGELDİN ARAMIZA MELEKCİM
Hoşgeldin melekcim. Duaların içinde rabbim razı olsun. İki cihanda yar ve yardımcın olsun AMİN AMİN AMİN
Hoşbulduk cnm ablam :)
Allah senden binlerce kez razı olsun, hepinizden razı olsun içimdeki bu büyük huzuru sizin sayenizde buldum.Bundan sonra hep dualarımda olucaksınız hepiniz...19 yıl önce gönderildi # -
OH NE GÜZEL CENNETİMİZ VARDI ŞİMDİDE MELEGİMİZ OLDU NE MUTLU BİZE ...İNŞAALLAH YAKINDA HURİLERİMİZDE OLUR :)
CANIM HOŞ GELDİN SENİ TANIDIGIMA ÇOOOK MUTLU OLDUM..SANA KADİR BABAMIN DEYİMİYLE AYAK BASTI HEDİYESİ 10 AYETEL KÜRSİ...ÖPÜYORUM SENİ ALLAHA EMANET OL...19 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin Amin.
hoşgeldin aramıza melek abla artık dualarımızdasın
Nuray Ablam allah dualarını kabul etsin. Allah razı olsun. Amin Amin Amin.
Sende Allaha emanet ol :)19 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin Melek kardeşim...Sefalar getirdin. Allah razı olsun Allah senin dualarını kabul etsin. Ne güzel şimdi Cennet iyi kalpli bir kardeşimiz daha oldu.
Hoşbulduk alacım :)
Sizlerde benim..
Allah rahmetini üzerimizden hiç eksik etmesin!19 yıl önce gönderildi # -
Ne güzel benimde sizler gibi iyi kalpli abilerim,ablalarım,kardeşlerim oldu çok şükürki allahıma :)
allah kabul etsinnnn
hoşgeldin safalar getirdin boş gelmedin allah razı olsun sanada 3 ayetel kürsi sende kabul et
Allah razı olsun Fatma Abla , Allah kabul etsin.
.
hoşgeldin .dualarla ne güzel geldin.bende sana 10 ihlas hediye ediyorum kardeşim.
amin amin
hoşgeldin ismin melek zananediyorumki melek kadar iyi ve güzelsindir :):)19 yıl önce gönderildi # -
HOŞGELDİN MELEK..
SAFALAR GETİRDİN...BENDEN SANA HOŞGELDİN HEDİYESİ
7 FATİHA
1 AYETEL KÜRSİ19 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizden razı olsun...
Allah hepinizin dualarını kabul etsin rabbim tez zamanda inşallah..
Amin Amin Amin19 yıl önce gönderildi # -
hosgeldin Melek
Sefalar getirdinAllah'im dualarini kabul etsin insaallah
Amin amin amin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kim gelmişşşşşşşşşşşşşşş:))))))
hoşgeldin melekcim..:)
hoşbulduukkkkkkk cnmmm nihayet gelebildim işten:)
ve hemen sabırsızlıkla buraya geldim zaten :)19 yıl önce gönderildi # -
hoş geldin sefalar getirdin melekcim inşallah adının güzelligi gibi şans ve kaderinde güzel olur amin
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.