Selamun Aleyküm Dostlar... Esra hn. bu sitede bende çok yeniyim..
Yeni yeni,bu sitedeki isimlere alışıyorum.Sizlerle bu şekilde bile olsa tanışmış olmak çok güzel..
Dua ' ma gelince sadece salih bir evlat, ve salih bir kul olmak istiyorum....
Bu iki şeye sahip olunca gerisinin çorap söküğü gibi gelicenden eminim.
DUA'MA DUA'CI OLUN GÖNÜL DOSTLARIM.........
İSİMLERİ OLANLARIN DİKKATİNE ! ! ! ! ! !
(68 mesaj) (45 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BENIMDE ADIM YOK..BENIDE YAZIN LUTFEN..ALLAH KABU LETSIN..
18 yıl önce gönderildi # -
Esra Kardeşim,
Benimd eadım yok. Allah rızası için banada dua et lütfen. Birçok sıkıntım var ama aile sorunlarım, eşimden ayrılık durumumun ortadan kalkması için dua edersen çok sevinirim. Benim için en önemlisi bu. Rabbimin eşimi ıslah etmesi kalbine onun hem sevgisini hemde korkusunu koyması ve vijdan sahibi bir insan olması için dua et ne olur. Allah senden razı olur inşaallah...18 yıl önce gönderildi # -
esracığım o ceylan benim halisane duygularınızla beni çok duygulandırdınız
Allah cümle dua dostlarımın akıbetini hayır eylesin
sevgilerimle18 yıl önce gönderildi # -
benim oğlum bu seneyle beraber 3 kez üniversite imtahanına girecek tüm arkadaşlardan hayırlıysa bir yeri kazanması için dualarını istiyorum allah herkesin kalbindekini versin amin
güzel kardeşim Esra allah senden binlerce kere razı olsun ne bu dünya da ne öbür dünya da darda bırakmasın. benim isteğim önce sağlı birde hayılısı ile borçlarımdan kurtulmak aileme sağlık afiyet iş yerime hayırlı rızklar .Allah senin de hakkında hayırlı olan kısmetini tez saatte karşına çıkarsın hayırlı bir yuva nasip etsin inşallah.selametle.
selam esra yazılarını takip edemedim.finallerim vardı.uzun zamandır girmiyordum.o yüzden yazamadım.benim duam allah sevdiğim insanı bana en hayırlı şekli ile nasip etsin.beni hastalığımdan kurtarsın ve iyi bir ahlak nasip etsin.benim nezdimde cümle insanların da dualarını kabul etsin.amin
benim üç dileğim için de dua edrseniz sevinirim.
ESRACIM EŞİMİN YUVASINA DÖNMESİ İÇİN DUA EDERMİSİN.RABBİM SENİNDE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN AMİN AMİN
ben bugün başlık attım ( AZİZ MAHMUD HÜDAYİ HAZRETLERİNE GİTTİM )diye.....
merak etmeyin notumda sizlerde varsınız leylak,dilekglen,ahmet(reyhan abla)hepinize dua ettim ALLAH KABUL ETSİN amin.
rabbim teztez zamanda muradlarınızı versin amin.
yazmanız yinede iyi oldu olurya olmayabilirdiniz..18 yıl önce gönderildi # -
esra cım kardeşin ümre için nesrin kardeşe yazacaklarımı sana yazmışım.
şimdi farkına vardım.özür diliyorum kimbilir belki ne saçmalıyor demişsindir
zaman bazen kısıtlı oluyor karıştırdım demekki.çocuklar başımda bekleyip hadi kalk dedikce kafa karışıyor kusuruma bakma...dualarında unutma18 yıl önce gönderildi # -
MUKDERCİGİM YAZIN BU SAYFADA OLSA BİLE ADIN ORDA ANILDI SENİN ADINADA DUA EDİLDİ.RAHAT OL SEN.SLM LARINIZ İLETİLDİ.RABBİM EN KISA ZAMANDA SENİNDE BİZİM SELAMLARIMIZI EFENDİMİZE ULAŞTRMANI NASİP ETSİN
ALLAH RAZI OLSUN NESRİNİM
BAK BU SAYFADADA BULDURDU MEVLAM
İNŞAALLAH BİZEDE SİZİN SELAMLARINIZI GÖTÜRMEK NASİP ETSİN TEZ VAKİTDE
ALLAHA EMANET OLASIN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN BACIM AMİN
s.a kardeşimmmmmmm ben burcuu üniversite sınavına gircam suanki hayalim öss inşallah olur Allah öss ye gircek kardeşlerime yardım etsin inşallah sohbetimiz artar benden bir ayetül kürsü sana güzel kardeşim Allaha emanet ol
esra ablam ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN.
esracım benim adımda yok benim duam sadece yavrumun sağlığı başka hiç birşey istemiyorum
kıs burcuuuu hani evlenmek istiyordun ne oldu??? :):)
şaka şaka inşallah hayırlısıyla sınavı kazanırsın iyi mesleğin olur ilerde inşaallah. canım duan için çok teşekkürederim ALLAH kabul etsin amin.filizcim senin ismin fidan oğlunun ismide batuhan değilmi eğer sizseniz fidan abla listemde varsınız dua ettim.
isim yazmak istemedim sadece; muradın olmasını isteyenler,hastalarımız sifa bulmak isteyenler diye yazdım.
birinin ismi olmazsa hem o üzülürdü hemde ben üzülürdüm biraz fazla ifade edemiyorum kusura bakmayın...
YAZINIZ YAZINIZ YENİ GİRENLER BİLE YAZSINLAR...18 yıl önce gönderildi # -
SELAMLAR BEN BU MESAJI YENİ OKUDUM.
İSMİM GEÇMİŞ. TÜH DUALARI KAÇIRDIM MI ŞİMDİ ? :)ALLAH RAZI OLSUN İSMİMİZİ ANAN HERKESDEN.
BENİM İÇİN HERŞEYİN HAYIRLISI,AİLEME SAĞLIK VE HUZUR DOLU BİR YAŞAM DİYE DUA EDEBİLİRSENİZ.BU MUTLULUĞU VE HUZURU YÜREĞİMDE HİSSEDERİM.
ALLAH SİZİNDE SEVGİ DOLU YÜREĞİNİZİ HİÇ DARALTMASIN VE SİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMASIN.
AMİN
AMİN AMİN HAZAN KARDEŞİM DUAN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN MERAK ETME SANADA ETTİM SADECE İSTEDİĞİN DEĞİL AMA GEÇ OLDU EVET:(
Esra Kardeşim,bende şu ana kadar dua eden kardeşlerimin dualarının kabul olması için dua ediyorum.Amin dermisin.
BORÇLARIMDAN KURTULMAK
İŞLERİMİZİN YOLUNA GİRMESİ
ALLAH RAZI OLSUN GÖNLÜNÜN MUREDINI VERSİN.BANADA DUA EDERMİSİNİZ LTFEN.18 yıl önce gönderildi # -
Selenay Kardeşim tüm dertlerinin sona ermesi için amin amin amin.
amin amin amin
esracım mesajını yeni okudum Allah senden razı olsun kardeşim benim elhamdülillah
çok şükür bir sıkıntım yok ama çok sevdiğim yakınımın maddi sorunları var o beni üzüyor sitedekiler ve senden dua bekliyorum ve tüm dua isteyenlere Allah ne muratları varsa versin18 yıl önce gönderildi # -
BORÇLARIMDAN KURTULMAK
İŞLERİMİZİN YOLUNA GİRMESİ
ALLAH RAZI OLSUN GÖNLÜNÜN MUADINI VERSİN.BANADA DUA EDERMİSİNİZ LTFEN.18 yıl önce gönderildi # -
AliSaidEr kardeşim ALLAH razı olsun sizdende.böyle bir site hazırlayan kardeşimizdende.
esracım benide dularına alır mısın haftaya sınava girecem ve benim için öyle önemli ki Rabbim inşallah nasip eder bir de gönlümde bir dua var ki bunun kabul omasınıda çok istiyorum bunun içinde dua eder misin benden san bir fatiha
esracım adım yoktu listede ama, belki biliyorsun dileğimin ne olduğunu ya da sen sormadan ben söyleyeyim, gönlümdeki kişinin kalbinin bana çevrilmesni ve onunla hayırlı bir evlilik yapmayı çok istiyorum. bu belki de benim rabbimden tek dileğim ve benim için çok önemli. benim için de dua eder miisn.. allah razı olsun senden. amin
CANIM YÜREĞİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN.
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.