AİLEM DAĞILMAK ÜZERE BABAM ANNEMİN YÜZÜNE BİLE BAKAMIYORMUŞ ANNEMDE YÜZÜNE BAKAMAYACAK KADAR KÖTÜ DÜŞÜNCELER İÇİNDE OLDUĞUNU SANIYOR ŞİMDİ KONUŞTUK AĞLIYOR ÇOK MUTLULARDI KÖTÜ NİYETLİ İNSANLAR AİLEMİN HUZURUNU BOZDU ALLAHIM SEN ONLARI HUZURA KAVUŞTUR AMİN
annem ve babam için Allah rızası için (merlin)
(38 mesaj) (24 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Canım Allah tez zamanda alsın bu dertleri inşallah.Kötülerden korusun hepimizi.Ailen dağılmasın düzelsin inşallah.
19 yıl önce gönderildi # -
canım benim ah canım ya şimdi san dua edicem 3 ayetl kürsi akşamada oturup san dua edicem canım benim ya allahım sen yardım eyle sana sığınıyoruz ya rabbim huzur ver onlara sabır eyle amin
MERLİN ARKDAŞIM ALLAH ANNENİDE BABANIDA DOĞRU YOLA ERDİRSİN HİDAYET VERSİN .. GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALH AYRILMAZLAR VE MUTLU -HUZURLU OLURSUNUZ.. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ...
ALAH ISLAH VE MAĞFİRET ETSİN CÜMLEMİZİ19 yıl önce gönderildi # -
AİLE GEÇİMSİZLİĞİNE KARŞI DUA
Her sabah ve akşam önce 1 Fatiha, 3 İhlâs, sonra bu dua 7 defa okunur:
Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâhu aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm
Rabbim mutluklarını sağlasın.Bir daha aralarına soğukluk girmesin İnşallah.
Allah'ım o kötü insanların şerrinden korusun aileni.
Hayırlısıyla tez zamanda aileni huzura kavuştursun tekrar inş..
Sabredin allah dualarınızı elbet hayırlısıyla kabul eder.
Ailenin hidayeti için dualarım sizinle..19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.DERTLERİNİZDEN BİR AN ÖNCE SELAMETE ÇIKARSINIZ İNŞALLAH.AMİN.
Allah'im bir an once MERLN23 kardesimin dualarini kabul et insaallah ailesine huzur ver
Amin amin amin
1 ayetel kursi annene 1 ayetel kursi de babana allah yardımcıları olsun allah mutluluk versin merlin cim ben en kötü günlerimde ayetel kursi yel bağlandım hayata her seferinde ayetel kursi okumamın sebebi bu anneciğine de söyle sürekli okusun faydasını görecektir
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN
AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM AİLENİN ÜZERİNDEKİ KARA BULUTLARI TEZ ZAMANDA KALDIRSIN HERŞEY ESKİSİ GİBİ OLSUN MUTLU MESUT HAYATINIZA DEVAM EDİN İNŞALLAH
Kalpler Allah'ın elindedir.
O'nun rahmetine sığınalım, ailenize dua edelim inşaallah. Bu zamanda aileyi korumak ne kadar zor. Ama inanıyorum ki Rabbimiz ailesini korumak isteyenlere yardım ediyor, edecektir.Allah'a emanet olun.19 yıl önce gönderildi # -
allah sizden razı olsun çok direncim kırıldı devamlı işten kafamı kaldırdığım an duaya başlıyorum rabbim sen kabul et allah sizden razı olsun iyiki varsınız sevda canım çok saol hepiniz çok sağolun rabbim sizlerinde dualarınızı kabulş etsin amin.
ALLAH BERABERLİKLERİNE MUHABBET KATSIN
YAŞAMLARI BİRLİKTE ŞERBET TADINDA OLSUN
AMİN19 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun fatma ablacım
MErlin ablacım inşallah annen ve baban eskisinden de daha mutlu olurlar. Onlar için ayetel kürsi okuyacağım.
bendende annen ve babana birer ayetel kürsi kardeşim.Allah kabul eder inşallah.
10 ayetel kürsi benden Allahım birbirlerine olan muhabbetlerini arttırsın yuvanıza dirlik düzen huzur versin ve sizin gibi sıkıntıda olan herkese amin amin amin
Amin
Yarabbim sen Merlin kardeşimizin anne ve babasının arasını düzelt onlara mutlu huzurlu aile ortamı sağla yarabbim. Sen aralarındaki sogukluğu muhabbete sevgi ve saygıya dönüştür yar ve yardımcıları ol. Evliliklerinde hep senin rızanı kazanmalarını nasip et, kardeşimizin sıkıntılarını gider. AMİN AMİN AMİN. YAERHAMERRAHİMİN
AMİN ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN AMİN.
3 ihlas 1 fatiha oku efendimize (sav) hediye et ve arkasından sabah ve akşam 7 şer defa
hasbiyallahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbil arşil aziym oku19 yıl önce gönderildi # -
La ilahe illa ente subhaneke innî küntü minez-zalimîn
La ilahe illa ente subhaneke innî küntü minez-zalimînRAbbim sen kabul et dualarımızı.Amin...
ALLAH ANNENİZE BABANIZA SAĞLIKLI DÜŞÜNCELER VERSİN ,
AİLE HUZURUNUZU NASİP ETSİN İNŞAALLAH19 yıl önce gönderildi # -
AMİN ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM SIKINTILARNIZA DERMAN VERSİN ÇOK SAĞOLUN RABBİM DİLEKLERİNİZE KAVUŞTURSUN AMİN.
allah yardımcınız olsun inşallah. 1 fatiha 3 ihlas 1 de ayetel kürsü okudum, kabul edersen..
ALLAH RAZI OLSUN FATMA ABLAM NE MURADIN VARSA TEZ ZAMANDA KAVUŞP İNŞALLAH BENDE 1 AYETEL KÜRSİ SANA OKUDUM
allahım cümlemizden razı olsun kardeşim, inşallah tez zamanda sıkıntılarınız gider.
böyle bir durumda Âl-i İmrân sûresini okumak çok iyi olur
Cenab-ı Allah sıkıntılarını feraha çevirsin inşallah
Allah'a emanet olun hepiniz kardeşlerim19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.