Tez zamanda Allahım kavuşmalarını nasip eder inşallah Yüce Rabbim.
Fatih Kardeşimiz için....
(87 mesaj) (41 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah hayırlısını versin hakkında daah hayırlısı bu olur amin
18 yıl önce gönderildi # -
fıtratım gereği merak içindeyim fatih kardeşim.N'OLLLDUUUUU....
fatihcim rabbim sana yardım etsin ikiniz için en hayırlı yol hangisi ise oyolu açsın amin
ONLAR KAVUŞUR İNŞALLAH DA
YİNE BİZLERLE OLURLAR18 yıl önce gönderildi # -
fatih kardeş inşallah muradına ermişindir. allah gönlündekine seni kavuştursun 100 salavat hediyem hakkında hayırlı olanı mevlam nasip etsin.
Sevgili Fatih kardeşim.
belki geç kaldım,ancak dualarım şuandan itibaren hep senin mutluluğun için
hiç ümidini kırma.
sevginin peşinden git.
benim eşim benimle evlenebilmek için ne mücadeleler verdi anlatsam
belki sayfalar yetmez...
Allah yardımcın olsun ablam.18 yıl önce gönderildi # -
amin Şengül ablacım amin,Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.
Allahım allahım Allahım sana yalvarırım Fatih abimle Selmayı kavuştur,Selma'ya dirayet ver Rabbim, ona da mücadele gücü ver Rabbim. Annesininde kalbini yumuşat Rabbim.
Allahım allahım Allahım sana yalvarırım Fatih abimle Selmayı kavuştur,Selma'ya dirayet ver Rabbim, ona da mücadele gücü ver Rabbim. Annesininde kalbini yumuşat Rabbim.
FATİHİM 100.LA HAVLE YOLLADIM CUMANIN BEREKETİ İLE.ALLAH HAYIRLI HABERLERLE DÖNDÜRSÜN.İNŞALLAH.
:(
Fatih abicim ben geç okudum yaaa
neoldu ne zaman konuşcan????
inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın dua edicem sana...1oo tevhid yardımcın olsun abimmmmm Allaha emanet ol...18 yıl önce gönderildi # -
Fatih abiden haber var mı????????????????????????????????????????
merak ve ümitle hayırlı haberlerini bekliyoruz kardeşim
Fatih kardeşim Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşaallah...sana 10 fatiha yolluyorum karşılıklı gönüller yumuşasın diye... Kendine dikkat et...VESSELAM
Ya vedud Ya vedud Ya Vedud
sübhanallahi ve bi hamdihi sübhanallahil azim ve bi hamdihi...
Selmayla görüşemedim . İstanbula gitti. Telefonda görüştüm . Yapılacak hiçbirşey olmadığını özetleyebilirim . Cennet canım kardeşim böyle bir başlık atarak beni fazlasıyla sevindirdin . Büyük ümitle gitmiştim . Ancak gene olmadı . Selma açık açık zaten söyledi telefonda . Senin gardını düşürmek zorundayım diye . Sevmediğini söyle dedim onuda söylemedi. Malum artık . Sanırım benimde bu kör kuyudan çıkma vaktim geldi . Hayatta insanlar her zaman hata yapabilirler hata yaparak çok şey öğrendiğimi düşünüyorum . Artık kavuşmak gibi bir kavram içinde olmam doğru değil. En büyük korkumu zaten siz biliyorsunuz . Ben selmayı bazen bilerek kasıtlı olarak zorluyordum . Çünkü onun acı çekmesini istemiyordum . Ben heralde aptalım kusura bakmayın . İstemeyeni istemek gibi bir lüksü taşıyorum . Kendimi kurtarmamı söyledi selma .
Bende kendisine
Beni sevmediğini hissettiğim an seni bırakacağım dedim .
Benden dualarınızı eksik etmediniz. Size diyecek söyliyecek güzel kelimelerim var ancak sizler benim kapasitemin içindeki güzel sözlerin çok daha fazlasını hakediyorsunuz. Allah hepinizden gani gani razı olsun . Hepinizi öyle çok seviyorum ki..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ .
BEN HAVA ALICAM BİRAZ DOLAŞIP . KALBİMDESİNİZ .
FATİHİM GEÇECEK BUNLAR GEÇECEK.HAKKINDA EN HAYIRLISINI RABBİM BİLİR.ŞİMDİ SANA HİÇBİRŞEY DUA ETMEMİZDEN DAHA HAYIRLI OLMAZ.
O YÜZDEN KADİR BABADAN SANA SELAMET DİLEKLERİ İLE BİRLİKTE 100.LA HAVLE.
LÜTFEN HERHANGİ BİR KARAR ALMA.SAĞLIKLI OLMAZ TAMAM MI KOÇUM.
ALLAH DE SEYRET BAKALIM DEVRANI.18 yıl önce gönderildi # -
BABAM GÖNLÜNDEN ÖPÜYORUM . SENİN YÜREĞİNDEN ÖPÜYORUM . SENİN YÜREĞİNDEN ÖPÜYORUM .
FATİHİM,
RABBİN SANA NE DARILDI,NEDE SENİ BIRAKTI.ADLI MESAJI BİR OKU BE BABAM.18 yıl önce gönderildi # -
fatih kardeşim hakında ne hayırlıysa rabbim edilen duaları o yönde kabul etsin amin
Fatih kardeşim,aşık olabilme vasfı olanın,ilahi aşka ermede şansı da çokmuş.Hep izliyorum seni.sevgin için sabırla yüksünmeden çok emek verdin.Bizi de çok duygulandırdın.Ablan olduk,dualar ettik.yine diliyoruz Rabbimden Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.
Amin inşallah Allah tamamına erdirir. bu sefer olmadı diye bir daha hiç olmayacak diye birşey yokki. inşallah olur belki daha zamanı vardır. Allah yardımcın olsun..Allah sizi ayırmasın inşallah...
Fatih için,Allahın bu hayırlı işlerini hayırlı ve olumlu neticelendirmesi için 11 Fatiha da benden.
HAK ŞERLERİ HAYR EYLER,
ZANNETMEKİ GAYR EYLER,
ARİF,ANI SEYREYLER,
MEVLA GÖRELİM NEYLER,
NEYLERSE GÜZEL EYLER..
Bir zamanlar benzer sıkıntıları yaşarken yılmamama ve ayakta kalmama neden olmuştu bu sözler..Belki bir nebze olsa sizide rahatlatır diye paylaşmak istedim Fatih kardeş..
Hakkınızda hayırlısı olsun...18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun
ya fatih abi nooldu sölesene öldürdün ben..ne msja cvp verdin ne sitede ne msndesin
aklıma neler gedlide bişi diemedim kimseye aşlkolsun yaaa..insan bi haber veriir..olmadıda bişimi yaptın kendine dedim korktumm..ay ağlıcam şimdi abişko nooldu sana neden yoksun kaç günüdür:((((bişi söle nolursun:((18 yıl önce gönderildi # -
Yazdım burcu üst tarafa :(
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.