FAHİH KARDEŞİM RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN İNŞAALLAH....
Fatih Kardeşimiz için....
(87 mesaj) (41 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
FATİH ABİCİM YA SANA HAYIRLI DEĞİLMİŞ ALLAHIM SENİN O GÜZEL KALBİNE GÖRE VERSİN SENİN KIYMETİNİ BİLECEK İNSANLARLA KARŞILAŞTIRSIN AMA YİNEDE SENİN İÇİN BU HAYIRLISIYSA GERİ DÖNSÜN HERŞEY DÜZELSİN AMİN AMİN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
FAHİH KARDEŞİM İNAN BİZ HER NE KADAR BİR ŞEYLERİ AYARLAMAYA VE PLANLAMAYA ÇALIŞALIM BİZDEN ÇOK ÖTE BİR AYARLAYICIMIZ VE PLANLAYACIMIZ VAR.... ÇOĞUNLUKLA İNSANA KOLAY GELİR SABIR ET DEMEK AMA BİLİNMEZ Kİ YÜREK ACISI OLANIN SABIR ETMESİ ÇOK ZORDUR ... BELKİ ÇOK KLASİK BİR SÖZ OLACAK AMA GERÇEKTEN SABIRIN SONU SELAMETTİR... İNŞAALLAH
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
abişko sen yeşil gördün rüyanda..olacak biliom ama zamanı diil.. bak bana bi yıl sonra geldi..yanlış zaman ama doğru insanlarsınız sizde...
abişko sadece yanlış zaman inan bana oluyo..olmasa benim ki olmazdı..ben okadar isyan ettim ölmek istedim..aa sen herzamanşükrettin..olcak biliom ben:(((noluyusun üzüyme:(((
ben teni tok teviyom:(((
fatiy abi
:)18 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM BİRDE DENİR Kİ BİR İNSANA AŞIK OLMADAN İLAHİ AŞK OLMAZMIŞ... BELKİ RABBİM SENİ BAŞKA BİR ŞEKLE HAZIRLIYOR.. BUNU DÜŞÜNSENE KARDEŞİM EMİN OL BU HER KESE VERİLMEZ ETRAFINA BAK BAKALIM BİR İNSANA AŞIK KAÇ TANE GERÇEK AŞIK GÖRECEKSİN....
fatih abi çok üzüldüm çok dua etmişitim bende diğer dostlarımız gibi ama olmaması olmayacağı anlamına gelmezRABBİM İSTERSE ÖNÜNDE KİMSE DURAMAZ BELKİ BİRAZ DAHA DUA ETMEN GEREKİYODUR BELKİDE ZAMANI HENÜZ GELMEDİ BİZ BİLİMİYORUZ AMA RABBİMİZ HERŞEYİ BİLİYO BÖYLE OLDUĞUNA GÖRE ŞU AN İÇİN BU HAYIRLI DEMEKKİ AMA ŞU Bİ GERÇEKKİ SELMA HANIM SANA NASİPSE DÖNER DOLAŞIR YİNE GELİR SEN ZATEN İNANÇLI Bİ İNSANSIN BUNLARI BİLİYOSUN MÜSTERİH OL ALLAH BÜYÜKTÜR YİNE DUA ETMEYE DEVAM EDELİM BEN SENİN İÇİN TÜM KALBİMLE DUA EDİCEM İNAN AĞLAYARAK YAZIYORUM ÇOK ÜZÜLDÜM İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH RABBİM SENİN İÇİN NEHAYIRLIYSA ONU TAKDİR ETSİN İNŞALLAH HEM BU DÜNYADA HEM ÖBÜR DÜNYADA SEVDİĞİNİN İNSANIN EŞİN OLMASINI NASİP ETSİN VE HAYIRLI KILSIN AMİN
abişko hadi üzme bizi..biliom sen hep şükredersin..hep umut edersin..hadi güzel bişiler yaz noluysun..bak benim yazıma..taaa eylülde yazmışım geçen yıl..şimdi bu yıl mayıstayız..rabbim sanada böle bi yazı yazmayı nasip etsin..ki inanıom olcak..
hadi lütfen..abişkoo hadi:(((18 yıl önce gönderildi # -
SENI COK IYI ANLIYORUM, CUNKU AYNI SIKINTIYI YAŞIYORUZ KARDEŞİM....
DUALARIMIZ, RUYALARIMIZ ÇOK GUZEL AMA SABAH OLUNCA HERŞEY COK FARKLI....
O KADAR IYI ANLIYORUM KI SENI UFACIK BIR UMUT, MUCIZE OLUR MU DIYE BEKLIYOSUN...ELIMIZ KOLUMUZ BAĞLI, DUA VE SABIR KARDEŞİM, DUA VE SABIR.....
kezban ablacım ama bak bende bi hafta öncesine kadar aynı durumdaydm..benim kide bi mucize diil mi sizce...biliom ki fatih abide bi gün aynı benim gibi bi msj atıcak çook mutluyum die haykırıcak biliom sende öle yapcan..
nolur umutsz olmayın..belki daha zamanı var..bilemezsiniz ki:((((
verin ben konuşiim onlarla belki bi işe yarar yardımım olur size..eğer varsa böle bi talebiniz seve seve yaparım..ama yeter ki üzülmeyin...
bakın ben nerdeyse bi yıldır bekledim en olmaz dediim kabul oldu dileklerim..sizde bekleyin,sizin zamanınız belki gelmedi:((((nolur üzülmeyin allah aşkına sıkmayın canınızı..
hem varsın sevmesinler sizi,ben sizi onların yerinede severim olmaz mı:((18 yıl önce gönderildi # -
CANIM YA:((
Hayırlı pazarlar . Selma bütün yazılanları zaten okuyor. O buraya üye zaten . Ben kendisinden buraya gelip cevap vermesini istedim . Ama gene ben cevabı verdim .
selma ablaya benm msnimi verir misin abişko...ben onla yarın konuşmayı çok istiom..lütfn bu benm için çok önemli..
Burcu boşver . Ben dönüyorum bursaya birazdan zaten .
abişko ben bugün diil ama yarın konuşabilrim..boşvermem eğer vermezsen gece yarıları sana sessiz msjlar yollar seni rahatsız ederim:p
FATİH KARDEŞİM RABBİM HAKKINDA HAYIRLISINI VEWRSİN KENDİNİ ÜZME KISMETİNSE YİNE OLUR .BENİM BİR İŞİM VARDI OLMADI BİLİYORSUN İŞ BAĞLANTISI BU KADAR DUA EDLİDİ DEMEKKİ HAKKIMDA HAYIRLI DEĞİLMİŞ DEDİM TOPARLANDIM.SENİ SEVİYORUZ EŞİM TARAFINDAN HEMŞEHRİYİZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN GÜZEL KARDEŞİM BENİM.
bide abicim sna pes etmek hiç yakışmıyor:(((
sen inancı çok kuvvetli birisin..ben inanıom ki azıcık daha zaman lazım size..doğru zaman pek yakında gelicek insallah..
Fatih abi yazını okuyunca üzüldüm ama sonra da şöyle düşündün "cefa olmadan sefa olmaz ".Selma neden bu kadar diretiyor onu da anlayamıyorum yani tabiikş de kendi içinde yaşadıklarını biz bilemeyiz ama ben anlmmıyorum eğer seviyorsan ki ben selma'nın hala seni çok sevdiğini düşünyorum, neden bu kadar kendini kıstlamak neden. ( Dua dostlarım ben bazı başka şeylerde biliyorum o yüzden böyle konuşuyorum )
Fatih abi belki çok keskin bir çizgi çekme ama hiç olmazsa biraz bu yoğun düşüncelerden kendini arındır. Selma da çok iyidir buna inanıyorum ve bunu sana da sölemiştim, Selam'yı çok sevdim diye, ama bazı insanlar hayatta neler kaçırdığının farkında olmazlar.
Fatih abicim bence sende artık bu sevgiyi kafanın arkasına at ve yepyeni bir hayata başla.Belki de senin içn hayırlı olan da budur. Zaman geçtikçe sen de belki de evet iyiki de olmamış diyeceksin. Kendine yeni bir yol çizmenin vakti geldi...
bazen insanlar herşeyini kaybettikten sonra gerçekleri görebilirler , sen nasıl kaybettikten sonra anladın...O da o zaman anlayacak buna eminim, çünkü senin yerini doldurması imkansız.
Fatih abicim çok üzüldüm gerçekten ama...sabretmektende başka çare yok ....herşeyde var bir hayır dicem çok duydun bu lafı biliyom..ama öyle .....zaman ne olacagını gösterir bence bitmiş birşey yok..dur bakalım Rabbim sizi birbirinize yazmışsa inşaallah olur..sen o güzel yüregini üzme abicim....Allaha emanet ol..
neyse göstermiom vazgeçtim..ama yapacaıomı biliom ben sen daha dur de bana:)
istersen benle ömür boyu konuşma ama ben bişi buldum yarın finalimden sonra yapcam bunu..
Cennetim bende öyle düşünüyorum artık yeni bir hayat .. ( öyle meşhur bir söz vardı yeni bir aşk , yeni bir iş ) hiç unutmam bu sözü söyleyenide !
OKUDUĞUM KADARIYLA FATİH KARDEŞİM;ANNESİ ÇOK OLUMSUZ,ONDAN ÇOK ETKİLENİYOR OLABİLİR.BELKİ SANA GÖRE MANTIK DAHA ÖN PLANDADIR...BENCE HALA GÖNLÜNDESİN..
ALLAH HAYIRLI VE AFİYETLİ OLACAKSA ONU SANA GETİRSİN.:)
DAHA KAPILARI KAPATMA İSTERSEN...18 yıl önce gönderildi # -
OKUDUĞUM KADARIYLA FATİH KARDEŞİM;ANNESİ ÇOK OLUMSUZ,ONDAN ÇOK ETKİLENİYOR OLABİLİR.BELKİ SANA GÖRE MANTIK DAHA ÖN PLANDADIR...BENCE HALA GÖNLÜNDESİN..
ALLAH HAYIRLI VE AFİYETLİ OLACAKSA ONU SANA GETİRSİN.:)
DAHA KAPILARI KAPATMA İSTERSEN...18 yıl önce gönderildi # -
fatih biz burda hep senin için hayırlısını istedik kardeşim hemde tek yürek olduk biliyorsun belki bu senin için daha hayırlısı olacak ve kızımız içinde hayırlısı buymuş eğer nasipte varsa olur zaten üzme kendini
Eğer o senin kısmetinse döner dolaşır olur zaten merak etme kardeşim... durumunuz kolay değil hop diye olacak diye bir kural yok belki daha gideceğiniz yol var o yolun sonunda belki kavuşacaksınız belli olmaz onun için üzülme inşallah olur engeller kalkar ve kavuşursunuz...ya sevenler birbirine sahip çıksın lütfen başkaları için bizbirinizi ezip geçmeyin..sevmeden bi erkeğin kahrı nasıl çekilir yoksa:)
ALLAHIM FATİH ABİME YARDIM ETSİN İNŞALLAH. BENDE AYNI DURUMDAYIM. BENİMDE ANNEM BENİ SEVDİĞİM İNSANA VERMİYO BENDE GECE GÜNDÜZ AĞLIYORUM VE HATTA ÇOK DAYAKLAR YİYORUM AMA YİNEDE VAZGEÇMİYORUM. ÇOK ÜZÜLÜP AĞLIYORUM VE ALLAHA SIĞINIYORUM. BENDE SALATU TEFRİCİYE DUASINA BAŞLADIM VE İÇİNİZDEN KAÇ TANE GELİYOSA BANA OKURMUSUNUZ? ALLAHA EMANET OLUN.
ESİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN . FİKİRLERİNİZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN
BENCE SONRADAN KIRILIP PARÇALANMAKTANSA BAZI ŞEYLERİN ÖNCEDEN OLMASI DAHA İYİ.BEN ÖYLE ÜZÜLME ZAMANA BIRAK GİBİ KAVRAMLARI KENDİ HAYATIMDADA OLMAK ÜZERE PEK FAZLA KULLANMAM.EVET ÜZÜLÜCEKSİN BELKİ İSYANDA EDEBİLİRSİN AMA UNUTMA HAYAT DEVAM EDİYOR VE EDECEK.HEP DEMEDİKMİ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN DİYE.
ALLAH HERDAİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN,TÜM GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN.YÜREĞİNİ SUSTURMA DEĞERLİ KARDEŞİM.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.