güvender kardeş ,sıkıntılarını paylaşman için yeni bir başlık açman lazım..eklemiş olduğun başlık samimi kardeşe ait..burdan farkedilmeyebilir senin mesajın..
Allah kimseye taşıyamayacağı kadar yük vermez..Sıkıntılarının ne olduğunu bilemiyorum ama duaya sarıl ve bırakma..1 ayetel kürsi sana 1 ayetel kürsi samimi arkadaşa gönderiyorum..ALLAH yardımcınız olsun
RABBİM ÖLÜM HAKKIMDA HAYIRLI OLAN İSE ARTIK BUNU İSTİYORUM...
(41 mesaj) (23 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ben güvender kardeşimin mesajını ayrı bir başlıkla ana sayfaya aldım
19 yıl önce gönderildi # -
Farkettim cihan abi saolasın.ellerine sağlık..
sen de sağol Kardelen kardeşim
hepimiz kardelen çiçeği gibi duayla yeni kapılar açmaya çalışıyoruz birbirimiz için burada
kapıların sahibi ALLAH yüzümüze baksın
selam ile..19 yıl önce gönderildi # -
AMİN Cihan abi..
bence burda bulunan insanlar seçilmiş, aynen kardelen gibi; diğer tüm bitkilerin öldüğü bir mevsimde onun açması gibi inşallah sıkıntılarıyla buraya giren insanlarda bu dua denizi sayesinde kendilerine gelir ve sıkıntılarından arınır inşallah...bir nevi mucize yani...Allah hepimizin yardımcısı olsun...19 yıl önce gönderildi # -
Alalhım seni ferha çıkarsın tez zamanda inş. Senin için Ayetel Kürsü okuyorum, tez zamanda rahatlaman için. Allah kabul etsin. Amin Amin Amin
arkadaşlar Allah binlerce kez razı olsun artık hayatımda bazı şeyleri değiştirmemın vaktı geldi farkındayım artık Allahı daha çok zikretmem gerekli. ama paylaşmam gereken bişey var ben manen acayip bir çelişki yaşıyorum sankı içimde şeytan var ne bu anlayamadım kafam bulanık acayıp bir halım var ınanın tarif edemiyorum bir çıkar yol soyleyın Allah aşkına...
ya abilerim günahkarmıyım ben içimde hep bir şüphe içimden bir ses ibadet etme sen samımı degilsin sen günahkarsın senın ibadetin kabul olmaz diyor. kafam patlayacak anlayamadım yok sa ben delimiyim bana yol gösteren kımse yok mu Allah aşkına...
Sammimi kardeşim o nasıl söz rabbim seni sınavdan geçiriyo bunun farkında olmalısın sabret kerdeşim hepimizin kendine göre bir derdi var burda ama hep birbirimize destek veriyoruz sende burda olduğun sürece bak nasıl huzura ericeksin kardeşim, guvender öyle söyleme lütfen nedemek kabul olmaz yaptığımız yanlişlar olabilir ama elimizden geldiği kadar ibadetlere sarılalım yaptığın ibadetide rabbim kabul eder sen içten olduktan sonra o şüpheye yer vermeye gerek yok
ah ablacım ben o derece şaşkınım öyle bir haldeyim kı Allah aşkı ile ağlayamıyorum çok denedım olmuyor o kadar korkuyorum kı İmanımı kaybetmekten bana ne oluyor anlayamıyorum. İçimde ne var benım bu ne nasıl bir histir bu diyecek kelimem yok ya ben ne edeyım bir yol gösterin benım fazla vaktım yok... Bunu hissediyorum garip bir his ama hissediyorum. ne yapmam gerekli Allah aşkına yok mu bir yol gösteren Allah aşkı ile yanan kullardan olmak istiyorum. çok sevmek istiyorum ne yapmam gerekli benım
neye vaktin yok kardeşim yapman gereken şey çok basit rabbimden yardım isticen ve sabir etmen gerekiyor telaşa kapılmana gerek yok kardeşim sen bu sitededen ayrılma bak nasıl huzuru bulursun namazını kılmaya devam etsen öyle şüpheyede kapılma olurmu rabbim o kadar merhametliki bir annenin evladına merhametinin 10 kat fazlası kadar merhamet edermiş kuluna düşün yani sakin olsen ve bol bol istiğfar çek vede şu dua da sıkıntılı anlar için çok etkili LA İLAHE İLLA ENTE SUBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.