HOŞGELDİN CEYLAN ABLA HOŞ BENDE BUGÜN İLKDEFA TESAADÜF ÜZERE GİDİM BU SİTEYE AMA AYRILAMADIM BENDE ZOR DURUMDAYIM DUALARINIZA İHTİYACIM VAR 1 FATİHA 3 İHLASDA BENDEN HEDİYEM OLSUN ALLAHU TEALA YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN CÜMLEMİZİN
ALLAH AŞKINA OKUYUN(BURCU)SİZE Bİ DOST GETİRDİM..
(39 mesaj) (27 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İyiki buldum Burcumun yazısını yoksa çok üzülcektim.
Ceylan kardeşim benim, öyle içtenki dualarınız temennileriniz
öyle ihtiyacı varki insanların sizin gibi bir dostta.
burcu gibi,sizi bende çok sevdim,Allahıma şükür sizin dostluğunuza bizi eriştirdi Rabbim.
hoş geldiniz kardeşim,hoş geldiniz burcumun çok sevdiği ablası.
dualarım hep sizinle olucak Ceylan kardeşim benim.
size hemen 11 tane ihlas suresi okudum.18 yıl önce gönderildi # -
Burcucum nasıl güzel anlatmışsın..ben zaten ceylan ablanın yazılarını takip ediyodum...yazdıklarıyla nasıl bir insan oldugu belliydi senin dedgin gibi melek gibi bir insan...
Ceylan ablacım hoş geldin..seni burda görmeye gerçekten isteriz..bize o kadar yararın oluyoki...her soruya probleme en güzel şekilde açıklık getiriyosun ..Allah senden razı olsun senin yazılarını takip ediyorum..acaba yine ne paylaştı diye merak ediyorum....
ve bir yazıda bir ayetmi hadismi birşey paylaşmıştın ama söyleyemem...o yazın beni okadar mutlu etti ki anlatamam....hani insanın yarası vardır ama o yarayı hiç kimseye anlatamaz....ben bu yarama dini açıdan bir açıklama arıyodum...yani hani yaraya merhem olucak senin hoş edicek bir söz ararken senin o yazını okudum mutlu oldum...aslında mutlu olmam saçma..ama ne bilim anlatamıyorum kii....
yaa neyse Ceylan abla ben böyle boş konuşurum ..anlatmak istedigimi anlatamadım...
Rabbim senden razı olsun...her iki cihandada mutlu ol inşaallah...selametle...18 yıl önce gönderildi # -
nuraycım bi iki dk msn gelsene:)
18 yıl önce gönderildi # -
tamam canım
hoşgeldın ceylan ablacım. bende MANISADAYIM.. aynı yerde aynı duyguları paylaşıyoruz. ne guzel ya rabbım.
rabbım bu mubarek gunun yağan rahmetın hurmetıne derghına al bızı. kabul et duamızı ger çevirme kapından ne olur.
Burcu çok mutlu oldum bitanem.ne harika bir tasvir yapmışsın öyle.güzel gönüllü çılgınım.Ben hep sana dua edeceğim.neden biliyor musun senin bu sevgi dolu çılgın ve çocuksu halin beni yüreğimin biyerlerinden vuruyor.istemeden bişeyler boğazımda düğümleniyor.Ceylancım hoşgeldin.ne iyi ettin de geldin.hep kal.gönlümüze zenginlik kattın.hemen 100 la havle hoşgeldin hediyesi.
burada yağmur yağıyor
Allah'ım sen burada bulunan tüm kardeşlerimin dualarına hayırla lütfeyle
Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi
Allahümme inni eselükes-sıhhate vel-afiyete vel-emanete ve hüsnel-hulkı verrıdae bilkaderi birahmetike ya Erhamerrahimin (Amin)
Manası:
Ya Rabbi, senden, sıhhat ve afiyet ve emanete hıyanet etmemek ve güzel ahlak ve kaderden razı olmak istiyorum. Ey merhamet sahiplerinin en merhametlisi! Merhametin hakkı için, bunları bana ver!18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepinizden razı umduklarınıza nail korktuklarınızdan emin eylesin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.