1 tane daha.
tefriciye okuyorum lütfen banada yardım eder misiniz çok önemli(ece)
(84 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 tane daha
18 yıl önce gönderildi # -
10 adet te senin için ece ALLAH kabul etsin niyetini AMİN
ARKADAŞLAR BİRDE DAHA FAZLA ADET ÇEKİLSE ÇABUK BİTER VE DİĞER ARKADAŞLARADA YARDİMCİ OLALIM İNŞALLAH
35 adet daha
canim karde;'m 20 tane daha aldim bu ak;am okuycam
1872 oldu toplma Allah hepinizden razı olsun sizlerinde tüm dualarınızı kabul etsin amin amin amin
1892 oldu
BİTMESİNE DAHA VAR GALİBA,DEĞERLİ DOSTUM.
BİTTİĞİNDE HABER VER BANA,SENDE HEDİYELERİNİ BİRİKTİR.AYNI GÜNE DENK GETİRELİM OLURMU.18 yıl önce gönderildi # -
evet var daha inşallah teşekkür ederim
20 adet daha . Allah kabul etsin
2340 oldu
20 tane dah benden
33 tane daha 2393 oldu
yaklaşık 2000 kalmış çok iyi inşallah çabul biter...
canım kardeşim benim için okuduğun 10 tane benim için çok önemli bir tane bile amacım sizin güzel kalbinizden ve dilinizden bir parçanın olması duanın geniş tabana yayılması allah bin defa razı olsun kendinin yanında benide unutmadığın için çok teşekkür ederim kardeşim ben hep başkalarına dua etmenin kalbe daha şifalı olacağını düşünürüm onun için bende sana 20 tane okudum allah kabul ederse inşallah allah muradını versin amin
ve son rakam 2413 :)
50 ADET..ALLAH MURADINA VERSİN.AMİN
17 daha 2480 oldu
Allahım hepinizden bin razı olsun sizlerinde dualarını kabul etsin sıkıntılarını gidersin inşallah güzel dostlarım
aysena ve zeze kardeşlerim msn adresleriniz varsa ve sakıncası yoksa verebilrimisiniz
zezecim inan bende senin gibi düşünüyorum ben tefriciyeyi kendi başımada bitirebilirdim ama kardeşe yapılan duaların çok daha iyi olacağını düşünüyorum senin dediğin gibi bir başkasına dua ettiğim zaman kendimi çok daha huzurlu hissediyorum
sizlerle burda buluşma imkanım olduğu için binlerce şükürler olsun burda olmaktan çok huzurluyum18 yıl önce gönderildi # -
20 daha 2500 oldu Allahım arttırsın amin
dua kardeşlerim hepinizin dualarını bekliyorum inanın sayı hiç önemli değil 1 tane bile olsa yeter ne kadar çok kişi tarafından dua edilirse o kadar iyi olur inşallah
2510 oldu
33tanede benden ALLAH NİYETİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH
ALLAH NİYETİNİZİ KABUL ETSİN.21 TANE OKUYACAĞIM.
Allah hepinizden razı olsun sizlerinde niyetlerini versin
276418 yıl önce gönderildi # -
.
2864
2870
50 TANE BEN OKURUM.
BENDE ŞİMDİ 20 TANE ALAYIM.SABAH NAMAZINDAN SONRA OKURUM.FAZLA OKURSAM YAZARIM YİNE.
allah kabul ederse 70 tane okudum allah hayırlısını nasip etsin senin ve bütün kardeşlerimiz için amin
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.