ya kıskandım napiim..hem fazla byük diilim ki bedenen 22 yaşında olabilrim ama ruhum 5 yaşındaki çocuk gibi..beni nasıl aldılar üniversiteye bilmiyorum:):)))
Meleklerin resimleri.
(119 mesaj) (30 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
maşşaallah subhanallah nekadar tatlı bizim sitemizin melekleri....Allahım sen nazarlardan sakla onları...amin amin aminnn
Ali said abi valla kızını görünce içim gitti..canım benim yyaa..
Nazlıcımda maşşallah çok güzel...
Hasan Farugum..Fatma ablamın kızı çook şeker....hepsini öpüyorum..Rabbim hayırlı ömür nasip etsin onlara...19 yıl önce gönderildi # -
Allahıma şükür başardım.İşte benim minik Hasan Faruğum da yukarıdaki gibi.2,5 yaşında biraz sinirli bir oğlum var.Allahım tüm melekleri anne ve babalarına bağışlayıp hayırlı evlat yapsın inşallah
19 yıl önce gönderildi # -
HASAN FARUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
AĞZINI SİLMEYİ UNUTMUŞSUN MELEĞİM.!19 yıl önce gönderildi # -
Kadir Dedecim annem silmezse ben nerden bileyim. kurabiye yerken bile bırakmıyorki beni ,durmadan fotoğrafımı çekiyor.Sen bir de çikolata yerken gör beni:)
Bu arada Nazlı Ilgın ablama bol bol nazar duası oku.Annem de okuyacak Kadir Dedecim.Maaşallah Allahım sana bağışlasın19 yıl önce gönderildi # -
:))))
vallahı hepsi çok tatlı rabbim nazarlardan korusum kötülüklerdende ayrıca burcu çok güldüm bendemi koysam resmimi napsam ama şimdiki halimi belki kısmet çıkar :)
valla ben koyucam ama site çöker die korkuom onun için bebekliimi koydum:)
burcu çok güzel bi kıs :)
deyya benden daha güzel ama anlşamıo..mütevazilikten kırılıcak :(((güzelsin kabul et:D
KADİR BABAAAA
KIZINA TALİBİMM .ALLAHIM ESRİGESİN HAYRAN KALDIMM
RABBİM SENİ ONA ONUDA SANA BAGIŞLASINN
SENDE BİZE VERRRR
DERMİŞİM AFFINA SIGINARAKK.19 yıl önce gönderildi # -
MAŞALLAH MAŞAALLAH HEPSİNE TEK TEK DUA ETTİM... ALLAH'IM ESİRGESİN KORUSUN ONLARI...BURDAN ONLARA 70 TANE FATİHA YOLLUYORUM HAYAT YOLUNDA AZIK OLUR İNŞAALLAH....
İlk gönderilen fotoğraflarla sayfa oluşturuldu devamını bekliyoruz.
Rabbim bize de bu meleklerden dualar nasip etsin. Allahım onları kaderlerinden güldürsün... Amin...
Yasin Kardeş,Kadir Kardeş,Gülşen,Nurgül,Nuray,Mfd,Derya23,Burcu,Nesrince,Hebun, Samimi6060 sitemizin meleklerine yaptığınız dualar için teşekkürler.Hepinizin selamlarını,dualarını minik meleğime ilettim ve sizler adına meleğimi öptüm.Onunda sizlere selamı var.Allahım sizleri,meleklerinizi, ailelerinizi, akrabalarınızı,sevdiklerinizi korusun.
YA RABBİ EĞER CENNETİNDEKİ NİMETLERDE BUNLAR GİBİ BİZLERİ SEVİNCE VE ÇOŞKUYA BOĞACAKSA,
BİZLERİ CEHENNEMDEN MUAF EYLE.KEREM EYLE,MERHAMET EYLE.
BU MELEKLERİN YÜZÜHÜRMETİNE NASIRLAŞMIŞ GÜNAHLARIMIZDAN BİZLERİ AFEYLE.AMİNHEPSİNE BENDEN HEYBECİKTEN,SEVGİYLE VE ÖPÜCÜKLERLE 200.TEVHİD.SEN ONLARI MUHAFAZA EYLE RABBİM,BİZLERDEN BİLE.!
Amin Kadir Kardeş Amin.
rabbim hepsini korusun ve bizlere bağışlasın hiçbir anne ve babayı evlat sev gisinden mahrum etmesin amin
Allahım.
melekler sayfasını açarken
besmelelerle dualarla açıyorum.
Rabbim bu masum meleklerimizi esirgesin.
sitemizin meleklerine ve kendi meleğime.
1 fatiha
3 ihlas
1 nas
1 felak suresi okudum.
ayrıca rabbim izin verirse bu akşam üstü okuyacağım
yasin-i şerifi yine masum meleklerimize bağışlıyacağım.
Allahıma emanet olun.19 yıl önce gönderildi # -
1 Fatiha,1 Ayet-el Kürsi,1 Felak,1 Nas,3 İhlas,3 Rabbi yesir bütün meleklerimizin üzerine şifa niyetine,nazar niyetine,her türlü tehlikelerden korunmak niyetine hediyem olsun.
allah razı olsun 1 ayetel kursi hediyem meleklerimize
kadir baba bengisuyu gördünüzmü keşke bengisuda sizi görse
Bengisu kardeşimiz çok sevimli,çok güzel bir melek.Rabbim uzun ömürler versin,korusun.Bizim Melek bebeğin Bengisu ablası oldu artık.
GÖRMEZ MİYİM BENİM İÇİN DUA EDEN MELEĞİ HİÇ.
AMA ALLAHAŞKINA İNANIN.
BU SAYFAYA GİRERKEN TUHAF OLUYORUM.HEPSİNİ ÖYLE BENİMSEDİMKİ.(SALYA-SÜ...,DAĞILIYORUM DERSEM)AYIPLAMAYIN BENİ OLURMU.ALLAH BANA DÜŞÜNDÜKLERİMİ VERECEK OLURSA BEN NELER YAPARIM,NELER DE.VAKTİ ZAMANI BEKLİYORUM.
YUKARDAKİ İKİZLER VARYA,ELİMİN ALTINDA OLACAKLARDI,ISIRIRDIM ONLARI.!
İNANMIYORSUNUZ DİMİ.!
ELBET RABBİM BİLİYOR.19 yıl önce gönderildi # -
BATUHANIMI DA BEKLİYORUM BU ARADA HABERİNİZ OLSUN.!
Rabbim hepsine hayırlı bir gelecek nasip eylesin.
Benim önerim moraliniz birazcık bozulduğunda bu sayfayı açıp birazcık seyretmeniz.
Gerçi benimde çocuğum olsun diye bir istek beliriyor ama varsın olsun. :-)
allahım çok mutlu oldum çok teşekkür ederim:))))
zaten bu resimden pek bi farkım yok:D
hala çocuğum dimi:)))))ya çok mutlu oldum :)))
BİZİM AİLEYEDE Bİ TANE MELEK GELECEK AMA KASIMI BEKLEMEMİZ LAZIM O ZAMAN BENDE RESMİNİ KOYARIM YEĞENİM OLACAK KASIMDA İNŞALLAH HAYIRLISI İLE DOĞSUN RESMİNİ KOYARIM HALASININ BİTANESİ OLACAK ALLAHIM SAĞLIKLA DOĞMAYI NASİP ETSİN
yasin kardeşim gönlüne sağlık meleklerimizin sayfası güzel olmuş inşaallah günden güne çoğlırla rabbim hepsini anne babasına bağışlasın hayırlı imanlı allaha kul sevgili habibine hayırlı ümmet olsunlar rabbim hiç birinin acısını göstermesin amin
Yasinciğim ellerine sağlık Allah sana meleklerin dualarını nasip etsin.
inşaallah ilk fırsatta ben de ekleyeceğim resimlerini bizimkilerin
selam ile...19 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.