canım dua dostlarım annemle babam çok hastaymışlar sürekli istifra ediyorlarmış acile çıkarmışlar annemi 3 serum takmışlar babam gitmemiş evde yatıyormuş kardeşim çok hastalar dedi neolur annemle babamın şifa bulması için 1 ayetel kursi okurmusunuz rica etsem 1 ayetel kursi benim hediyem size içim daralıyor çok korkuyorum
annemle babam çok hastaymış
(38 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah şifalarını versin Allah yardımcıları olsun. okuyorum abla.
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM ŞİFA VERSİN
sedefim koştun geldinmi ablam allah razı olsun behnan sendende
7 ayetek kürsi hediyem ve yunus duasını okudum 3 defa Allahım acil şifalar nasip etsin tez zmanda hayırlı haberlerinizi bekliyoruz amin amin amin
Değerli kardeşim 1 Ayetel Kürsi okudum. Rabbim acil şifalar versin. Amin...
geldim geldim de çok garibim bu akşam oturdum bir sürü şey okumak için okudum okudum sonra moralim bozuldu elim ayağım çözüldü cuma gecesi okuyayim diyorum ama uykuilacı almış gibi uyuşukluk var. bi kurtulsam buhalden.yunusun duasını okuyayım da sizler için daha çok okuma gücüm olsun.
ecem canım allah razı olsun helal et canım 1 ayetel kursi hediyem
samimi 1 ayetel kursi hediyem sanada allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
4 ayetel kursi okudum gülüm allah güç kuvvet versin sana
Allah razı olsun benim sana okumam gerekirken sen bana okuyosun valla Allah bin kere razı olsun
helali hoş olsun hela etmek ne demek Allahım biran evvel hayırlı şifa haberlerini duymanızı nasip etsin burdan bizede bildirin
Nurgul kardesim
1 adet Ayetel-kursu okudum
Allah'im Nurgul kardesimin anne babasina acil sifalar ver
Yarabbi'm okudugumuz Ayetel-kursuleri kabul et insaallahAmin amin amin
aika allah razı olsun canım burdan okunan ayetel kursileri görünce ve annem babam için olunca göz yaşlarımı tutamıyorum mutlu oluyorum yanlız değilim diye içim ferahlıyor
1 ayetel kursi hediyem sana18 yıl önce gönderildi # -
Allah razi olsun Nurgulcum
Allah dualaramizi kabul etsin insaallah
Sen de dua etmeye devam et
Allah'im sifa verir onlara insaallahAmin amin amin
canım allahım acil şifalar versin 3 ayetel kürsi 3 ihlas 1 fatiha allahom kabul etsin amin
fatma ablam allah razı olsun binkere sizden aika bende dua ediyorum inşallah hayırlı haberler veririm size
Rabbim acil şifalar versin inşallah bira önce şifa bulmaları için 11 ayetel kürsi okuyorum inşallah iyi haberlerini elırız pardon zehirlenme filan mı acaba geçmişolsun kardeşim.
allah razı olsun hayır değil güneş çarpması olabilir demişler ama emin değiller allah razı olsun
NURGULUM ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN RABBİM TEZ ZAMANDA AYAĞA KALDIRSIN SİTEYE GİREMEDİĞİMDEN GÖRMEMİŞİM HEMEN OKUCAM RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL
canım Nurgülüm anneciğin ve babacığın için 7 ayetel kürsi okudum
Allahım acil şifa versin.canım kardeşim. Rabbimizin izniyle
hemen iyileşip şifa bulsunlar inşallah.18 yıl önce gönderildi # -
Nurgül hanım 1 ayet el kürsi okudum
ne oldu durumları iyileşme var mı18 yıl önce gönderildi # -
HEMEN OKUDUMNURGÜLSÜN RABBİM ŞİFA VERSİN AMİN.
rabbim acil şifa versin ablacım hemen 1 adetde ben okuyorum şimdi
1 Ayetel Kürsi ve bir Yunus Duasıda benden.Allah acil şifalar versin inşallah kardeşim.
3 ayetel kürsi de benden allah acil şifa versin.
1 adette benden ablacım..Rabbim şifalar versin...
canım dua dostlarım siz ne güzel insanlarsınız çok şükürler olsun sizinle tanıştım her yazıyı ouyuşumda ğöz yaşlarım süzülüyor göz bebeğimden
cihan abim annecimle babacım bugün çok iyiler ayaklanmışlar annecim dediki başım çok ağırıyordu gece kalktım ağrım yoktu dedi babacım bugün daha iyiymiş ayaklanmışlar neolur hakkınızı helal edin 1 ayetel kursi hediyem18 yıl önce gönderildi # -
Allahım çok şükür.nurgül kardeşim çok sevindim.
Allah her zaman sağlık afiyet versin ailene ve sana.
AMİN AMİN.bende sana ayetel kürsi okudum.18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun kelimeler bitiyor bazen boğazıma düğümleniyor okadar iyisinizki sıkıntılarımızı hep beraber tek yurek gibi yaşarken mutluluklarımızıda beraber yaşıyoruz maşallah gönüllerimize helal edin hakkınızı
nurgül ablacım allah sana sabır annenle babana şifa versin..
ben senin annen iin bi tane baban için bi tane
onların iileşmesi içinde bi tane ayetel kkürsi okuycam..18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.